19 Şub 2017

VAZGEÇİLMEZ MARKALARLA SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİK SPONSORLARI

Geçtiğimiz hafta sonu katılmış olduğum #vazgecilmezmarkalarlasevgililergunu etkinlik detaylarından hafta başında bahsetmiştim.Bugünkü yazımın konusu etkinliğe sponsor olan firmalar ve ürünleri olacak.Aralarında yıllardır severek kullandığım markalar olduğu gibi yeni tanıştığım ancak beni bir hayli heyecanlandıran markalar da var.Şimdi gelin sırasıyla bu markalara göz atalım.

CATRICE KOZMETİK
Rossmann ve Renkli Dükkan'da satılan Catrice markası ülkemize ilk geldiği zamandan itibaren ilgi duyduğum,uygun fiyatlarıyla dikkatimi çeken bir marka.Bu etkinlik sayesinde tanıştığım ürünleri ile kendi aldıklarımı kapsayan bir yazıyla yakında detaylıca bahsedeceğim.

SOSYOPIX
Sosyopix tarfından hazırlanan fotoğraf kartları ise diğer bir sürprizdi.Buzdolabı üzerinde ya da metal levhalar üzerine mıknatısla tutturduğum bu kartları çok seviyorum.

REVOX
Saç uzatma etkisiyle bilinen Revox yeni lansman ürünleri olan At Kuyruğu Bakım Yağı,Revox Saç Açıcı Sprey ve Kalıntı Giderici Şampuan'ları ile tanışmamızı sağladı.Ben özellikle haftada bir kullanılan Kalıntı Giderici Şampuanı merak ediyorum.Deneyip etkisini gözlemledikten sonra burada ayrı bir yazıla bahsediyor olacağım.

SVR KOZMETİK
Farklı cilt ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan SVR dermotologlar tarafından reçete edilen bir marka oluşuyla ilgimi çekti.Ürünlerini detaylı incelemek için büyük merak duyduğum markanın Güneş Bakım Ürününden ilerleyen dönemde bahsediyor olacağım.

MARTI DERM 
 İspanyol markası Marti Derm yüksek konsantrasyonlu aktif içerikleri ile dikkatimi çeken bir marka oldu.
Yağlı ciltler için uygun olan Liposomas ampullerini çok merak ediyorum.Kullanıp etkilerini gözlemler gözlemez detaylı bir şekilde anlatıyor olacağım.

LR @sosyalannemlrekibi


Aynı zamanda blogger olan arkadaşım Fatma DOĞAN etkinliğe sponsor olup bize kazanç sisteminden bahsetti.Markanın popüler ürünleri arasında olan Acil Durum Spreyi  ve Roll-on Deodorant yakın zamanda blogta yerini alıyor olacak.

OTACI
Otacı yeni çıkarmış olduğu, kokularıyla dikkat çeken Şampuan'ları ile tanışmamızı sağladı.Benim Şampuanım yağlı saçlara uygun olan Elma kokulu şampuan oldu.Elimdeki denenmesi gereken şampuanları bitirip bu şampuanı kullandığımda detaylarından bahsediyor olacağım.

PINKY LOLA
Çanta tasarımlarına bayıldığım Pinky Lola her zaman olduğu gibi harika işler ortaya çıkarmış ve birbirinden güzel makyaj çantaları hazırlamış.Benim şansıma gerçek deriden yapılmış kalp detaylı mavi çanta çıktı.Dış malzeme kadar iç astar kalitesini de sevdiğim makyaj çantalarına ve çok daha fazla fazlasına @pinkyloladesign zet.com adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

AMWAY
 Ev temizlik ürünlerini bolca kullansamda kozmetik deneyimim kısıtlı olan Amway 58 yıllık geçmişi olan Dünya devi bir firma.Üstelik son üç yıldır Milli Voleybol takımımızın sponsorluğunu yapıyor.60 ilde yüzbinlerce çocuğun voleybol ile tanışmasına katkıda bulunan Amway,kozmetik,ağız bakımı ve vitamin ürünlerinden oluşan bir paketle etkinliğe destek oldu.
Sağlıklı,kaliteli ve çevre dostu ürünleri bulunan Amway ürünlerini denemek ya da üye olup %30 indirimli almak için alptolga@gmail.com adresine başvurabilirsiniz.

BEBAK
Acı badem sütüyle tanıyıp sevdiğimiz Bebak etkinliğe Zeytinyağı içeren el ve vücut kremi ile destek olmuş.Denenir denenmez blogta olacak.

DİMES
 Meyve Suyu alacağım zaman aklıma gelen ,ilk firma olan Dimes etkinlik günü ikramlık meyve suları ile bizlerle oldu.Evdeki miniklerin payına da bu meyve suları düştü.

PAKMAYA
 Aromalarıyla büyük dikkat çeken Pakmaya Gül,Çikolatalı-Portakallı,Türk Kahveli,Bal Bademli,Vanilyalı-Tarçınlı pudinglerini denememiz için göndermiş.Türk Kahveli ve Vanilya Tarçınlı Pudingi ilk kez deneyecek olsamda diğerlerini daha önce denemiş,özellikle Çikolatalı Portakallı olanın tadına bayılmıştım ♥

MİNVAL YAYINLARI
Minval Yayınları Renklerin Büyüsü adlı yetişkinler özel boyama kitabını göndermiş.Ben bu kitapları tam bir stres attırıcı olarak görüyor,okula götürüp çoğu zaman orada boyuyorum.

LİPTON 
Lipton bardak poşet çay ile etkinliğe destek olmuş.Benim için demlik çayın yerini tutmasada acele etmem gereken zamanlar için dolabımda yerini aldı bile.

BALPARMAK 
 Balparmak çocukları bal tüketimine özendiren Karlar Ülkesi ambalajıyla benim kızların dikkatini çekmeyi başardı.Bir diğer Balparmak ürünü Apitera ise içerdiği bal,propolis,zencefil,tarçın,karanfil,karabiber ve limon ile adeta grip düşmanı.Apitera'yı ılık süte karştırarak tüketiyor ve çok seviyoruz.

KNORR
Knorr Yöresel Ezogelin Çorbası,Köfte ve Tavuk Harcı ile Tavuk Bulyon ürünleriyle etkinlikteydi.Daha önce başka bir etkinlikte Köfte ve Tavuk Harcı ile tanışmıştım.Özellikle tavuk harcı favori ürünüm.Mutfağımdan eksik etmiyorum.

UNELLER
 Sadece kurabiyelerini almak için Carrefour'a gidebileceğim Uneller'in iki ürünüyle tanıştım.Üzümlü Kurabiye favorim olan Cennet Kurabiyesi kadar olmasada çok güzel.Konya gevreğini ise ortodontik tedavide olduğumdan dikkatlice denemeye çalıştım ancak başarılı olamadım :)
  
CİF
 Artık temizlik söz konusu olduğunda Ciflemek sözüyle klasikler arasına giren marka yeni ürünü Cif Her Yer ile tanışmamızı sağladı.Denemek için sabırsızlanıyorum.

DOMESTOS
 Domestos uzun süreli etkin koruma sağlayan yoğun yapılı çamaşır suyu ile bizlerle oldu.Yıllardır bildiğim,severek kullandığım bu ürünle temizliğe devam.

OMO
 Kirlenmek Güzeldir sözüyle hafızamızda yer eden Omo okula başlayan kızların hem oyun hemde boya lekeleriyle mücadelemde en büyük yardımcılarımdan biri olmaya devam edecek.

KUYULU KAHVE

Eskiden şairlerin şiirlerini yazdığı, yazarların romanları için çalışmalar yaptığı , o zaman ki mebuslar Meclisine yakınlığı nedeniyle milletvekillerinin uğrak yeri olan, Ankara'da bulunan ve kahvesi ile meşhur Kuyulu Kahvede içilen kahveler yeniden bizlerle.
Bir an önce bir keyif saati yaratmak için sabırsızlanıyorum.


Etkinlik sponsorları yazıma burada son verirken tüm firmalara ve bizi bir araya getiren sevgili Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu'na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.



10 yorum:

  1. Hepsi çok güzeller..Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel ürünler, çoğu bildiğimiz ve memnun kaldığımız markalar. Güzel günlerde kullan Filizcim :)

    YanıtlaSil
  3. Çok keyifli bir blogunuz var :) Yeni keşfettim sizii :) Banada beklerimm

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir etkinlikti. Yeniden görüşmek dileğiyle. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Dolu dolu bir etkinlik olmuş Filiz'cim😍 Catrice ürünlerini ben de çok seviyorum😊 SVR markası da çok ilgimi çeken ama henüz denemediğim bir marka, yorumlarını hevesle bekleyeceğim😊 Hepsini güle güle kullan, sevgilerimle...❤❤❤

    YanıtlaSil
  6. bence bütün ürünler çok güzel bazılarını da kullanmaya başladım bile ben :-)) güle güle kullan Filizcim sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten ama gerçekten bu etkinlik sponsorları harikaymış....

    YanıtlaSil
  8. iyi günlerde kullanın canım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma