24 Şub 2017

THE BODY SHOP VANILLA CHAI SERİSİYLE EL VE VUCUT BAKIMIM

The Body Shop'un sezon aromalarını yıllardır takip eden,birini alınca aklı diğerinde kalan biri olarak,geçtiğimiz hafta detaylarından bahsettiğim Apple Spiced serisinden sonra bu kez Vanilla Chai serisinden bahsetmek istiyorum.

Kış aylarına özel aromalar her yıl olduğu gibi bu yılda göz alıcı ambalajlarla karşımıza çıktılar.Bana kalırsa güzellik firmaları her yıl bir öncekinden daha güzel ürünler tasarlayarak çıtayı iyice yükseltiyorlar.Elma şeklinde metal ambalajla sunulan mini bakım setleri elma ve vanilya kokuları gibi çok sevdiğim aromalara sahip olunca oldukça ilgimi çektiler.
The Body Shop Body Butter
 Hediye olarak alındığında karşı tarafa mutluluk vereceği kesin olan metal ambalajlı set benim gibi kendiniz için edindiğinizde ise farklı alternatiflerle değerlendirilebilecek bir objeye dönüşüveriyor.

Sihirli elmanın içinden 50 ml'lik Body Butter ve Şekerli Vucut Scrub'ı ile 60 ml'lik Duş Jeli ve Vücut Losyonu çıkıyor.Ben sürekli farklı ürünler denediğimden büyük boy ürünleri bitirmekte zorlanıyorum ve bunlar gibi mini boylara sahip olmayı daha çok seviyorum.
The Body Shop Vanilla Chai Serisi

Vanilya Chai;

Vanilya ve tarçın kokularını çok seviyorum.Peki ya ikisinin kombinasyonu? 
Kesinlikle muhteşem!

Kremalı süt, vanilya, sıcak tarçın ve kakule kokularından oluşan Vanilla Chai tatlı aromasıyla duyulara hitap ediyor.Oldukça hafif bir koku olduğundan kullanırken içimi baymıyor.

Vanilla Chai Body Butter; Hem kokusu hem yapısıyla sonbahar / kış ayları için uygun olan besleyici ve bol nem veren bir ürün.El ve bacaklarım gibi yoğun kuruluk ve pullanma sorunu yaşadığım bölgelerde Body Butter,daha az neme ihtiyaç duyduğum kalan kısımlarda ise vücut losyonu kullanarak hem nemsizliğin üstesinden geliyor hemde tatlı aromanın tadını çıkarıyorum.
The Body Shop Vanilla Chai Kullananlar

The Body Shop Vanilla Chai Duş Jeli; Vanilya, kakule, tarçın ve esmer şekerin tatlı ve dayanılmaz aromasından oluşan duş jeli, zengin köpüğü ile  cildimi günün kirlerden arındırırken kremsi yapısı ile hafifçe nemlendiriyor.Kokusu kullanım esnasında çok keyifli ancak losyon ile desteklenmezse gün boyu hissedilmiyor.
Sabun içermeyen bu duş jeli Paraguay'dan organik şeker,Etiyopya'dan ise organik bal içeriyor. ♥

 The Body Shop Vanilla Chai Eksfoliye Edici Şeker Vücut Scrub; Serinin diğer ürünleri gibi harika koktuğu gibi aynı zamanda mükemmel bir dokuya sahip. Yakın zamanda denediğim birkaç scrub, ya jölemsi yapıda ya da aşırı iri tanecikliydi ve beni hayal kırıklığına uğratmışlardı. Vanilla Chai içerdiği şeker ile cildi ölü hücrelerden arındırma konusunda gayet iyi çalışıyor.Çok nazik bir ürün değil ancak peeling işlemi sırasında tanecikleri hissedebilmeyi seviyorum.Su ile temasa geldiğinde şeker hemen erimiyor ve yoğunluğunu kendim ayarlayarak arındırma işlemi yapabilmem için bana zaman tanıyor.Gramajdan dolayı tüm vücutta kullanmak için bereketli olmayan bu ürün ellerde ve özellikle tırnak diplerinde de gayet iyi oluyor.
The Body Shop Vanilla Chai Kullananlar
Bahar ayları gelip sıcaklar bastırmadan tatlı kokularla vücudumu şımartayım diyorsanız The Body Shop mağazalarını ziyaret etmenizi ve hala satışta olan sezon  ürünlerini koklamanızı tavsiye ederim.

Yakınlarında mağaza bulunmayanlar ve ürünleri incelemek isteyenler http://www.thebodyshop.com.tr/ adresine göz atabilirler.

Siz The Body Shop sezon ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi benimle ve diğer okuyucularla paylaşırsanız çok sevinirim.

20 yorum:

  1. şuan kokusu burnuma geldi :) güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  2. ya ben sizin sunumlarınıza bayılıyorum napıcam ben böyle bayılarak :D

    YanıtlaSil
  3. Vanilya kokusunu çok severim. O değil de bu ambalajlar ve görsellik bizi alışverişe çeken en önemli detay galiba :) İnsan ambalaja aşık oluyor önce :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir hediye :) ambalaj çok güzel

    YanıtlaSil
  5. Vanilyalı kokular favorim :)

    YanıtlaSil
  6. bunun kokusunun muhteşem olduğunu tahmin edebiliyorum hatta geçen gün Blana'da yazmıştı hemen mağazaya baktım ama kalmamıştı ne yazık ki güle güle kullan canım :-)))

    YanıtlaSil
  7. Ambalajı kesinlikle çok orijinal ve çok güzel.Vanilya kokusunu da çok baskın olmadığı sürece severim.Ama şu tarçın işin içine girince cıkkk....

    YanıtlaSil
  8. Benim gibi bir vanilya delisi için muhteşem bir hediye!
    Keyifli günlerde kullanman dileğiyle...

    YanıtlaSil
  9. güzel kokan her ürüne bayılıyorum, vanilya,muz ve hindistan cevizi de favorim:)

    YanıtlaSil
  10. Bunun kokusu bana sürekli tatlı yediriyor Filiz'cim🙈😂 Kendi kendime tuzak kurdum resmen, sürekli bol tarçınlı sütlaç yiyip duruyorum😂😂🙈 Body butterın yapısını ben de çok sevdim, bu seneki TBS koleksiyonları ayrı güzel olmuş bence😊😍 Mutlulukla kullan, sevgiler...❤❤❤

    YanıtlaSil
  11. nasıl burnuma geldi buram buram vanilya kokusu :)

    YanıtlaSil
  12. Hepsi çok güzel gözüküyor güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  13. Büyük boy ürünleri bitirmek bende de sıkıntı yaratıyor. Bir de aldiktan sonra icime sinmemişse hayal kirikligi yaşıyorum. Vanilla Chai serisinin ambalajı benimde hoşuma gitti. Kokusunu test etmem lazım. :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  14. kokularına bende bayıldım bunların :D severek kullanıyorum sizde güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel ambalajlari dekorasyon objesi gibi 😊

    YanıtlaSil
  16. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  17. Bu mini boy ürünlere bayılıyorum Filiz'cim, bitiremiyorum yoksa. Scrub'ta baya bi aklım kaldı. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  18. Minnak şeyleri çok seviyorum. Ayrıca ambalajları da al beni diyor Filizcim.

    YanıtlaSil
  19. Güle güle kullan canım body butterları bende denemek istiyorum😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma