10 Şub 2017

THE BODY SHOP APPLE SPICED VÜCUT SPREYİ VE BODY BUTTER YORUMLARIM

The Body Shop, yeni yıl koleksiyonlarını merakla beklediğim markalardan biri.Her yıl yılbaşı öncesi koleksiyonları inceler genellikle zevkime uygun birkaç ürün bulurum.Amacım hediye almak değilse kendim için yaptığım alışverişi genellikle yılbaşı sonrasına bırakır ve yarı yarıya inmiş fiyatlardan faydalanırım.

The Body Shop bu yıl sezon kokularında vanilya,elma ve yaban mersini kokularını kullanmış.Bu kokular arasında Spiced Apple ve Vanilla Chai aromalarını çok beğenmiştim.
İndirim döneminde baktığım küçük boy body butter'ı ne yazık ki bulamamıştım ki Barcelona seyahatimde karşıma çıktı.Dolaştığım mağaza  eve döndüğümde neden daha çok alışveriş yapmadım diyecek kadar indirimli ürün doluydu ve fiyatlar 2-5-10 euro civarındaydı.
Ben bu yazıda bahsedeceğim butter'a 2€ vücut spreyine ise 5€ ödeyerek sahip oldum.
The Body Shop Apple Spiced Body Butter Yorumları


SPICED APPLE BODY BUTTER : The Body Shop Body Butter'lar yağlandırmadan uzun süre nem veren formülleri ve muhteşem kokuları ile biliniyor.Elma çekirdeği yağı,tarçın ve baharatlar ile güçlendirilmiş kokusuyla kış mevsimini adeta iliklerimde hissettiren kokusuyla bu butter'ı gerçekten çok sevdim.
Ben bu butter'ı ellerimde kullanmak için aldım.Vücut için sadece bir kez denemek için kullandım ve daha önce kullandığım TBS butter'lar gibi gayet iyi nem verdiğini gördüm.Benim cildim karma olduğundan verdiği nem yeterliydi ancak yoğun kuruma,pullanma problemi olanlar için etkisi daha kısa süreli olabilir.
The Body Shop Apple Spiced Body Butter Kullananlar

TBS Apple Spiced Body Butter artıları ;
  • Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun.
  • Elma ve baharat kokularını sevenlerin hoşlanacağı muhteşem bir kokuya sahip.
  • Cilt tarafından anında emiliyor ve yağlı his bırakmıyor.
Eksileri;
  • Silikon içeriyor.(İçerik konusunda hassas olanlar bu maddeden hoşlanmayabilir)
  • Aşırı kuru ciltler için tazeleme gerektirebilir.
  • Sınırlı üretim olduğundan bir süre sonra bulunmayabilir.

THE BODY SHOP APPLE SPICED IŞILTILI VÜCUT SPREYİ 

Kokusunu beğenerek iki yıl üst üste aldığım ve sonrasında kullanmadığım Bath and Body Works Winter Candy Apple Vücut Spreyleri aklıma geldiğinde ''Bir insan neden tarçınlı elma kokmak ister ki? ''sorusunu sormama neden olan bir ürün oldu :)  Aroması duyuları harekete geçirme kokusunda o kadar başarılı ki  bu tarz kokular parfüm favorilerimin başında olmasa bile sıktığım yeri defalarca koklama isteğiyle doluyorum :)
The Body Shop Apple Spiced Işıltılı Vücut Spreyi

100 ml ürün içeren küre şeklindeki şişesiyle çok şirin duran spreye içindeki ışıltılar ayrı bir güzellik katıyor.Mağazada vanilya ile kıyaslayarak denediğimde daha baskın olan kokusunun etkisi,body butter ile birlikte kullanabileceğim fikri ve eşimin de bu kokudan yana görüş bildirmesiyle seçim yaptım.

White Musk ve Vanilla Edp dışındaki TBS kokularının benim tenimde genellikle pek kalıcı olmadığı düşünülürse dört saatin sonunda hala üzerimde varlığını hissettiğim güçlü  aromasıyla bu sprey beklentimin üstünde bir performans sergiledi.Üstelik sıkıldığı bölgede incecik ışıltılar bırakıyor olması da bence çok hoş!

Hazır soğuklar devam ederken meyve kokularıyla vücudumu şımartayım diyorsanız The Body Shop mağazalarını ziyaret etmenizi ve kıyıda köşede kalmış bir Apple Spice ürününü koklamanızı tavsiye ederim.O zaman ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.♥

Siz The Body Shop Body Butter'ları ve aromaları hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi benimle ve diğer okuyucularla paylaşırsanız çok sevinirim.





17 yorum:

  1. Body shop çok sevdiğim bir marka. Body butterlarını da seviyorum. Ben vanilyalı kokuları çok seviyorum. Elma tarçını merak ettim ama :)

    YanıtlaSil
  2. bende elma kokusunu çok seviyorum :) güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  3. bu kokuya bayılıyorum o kadar iştah açıcı ki ne yazık ki bu sene ben de henüz indirimden bir şey bulup da alamadım.. body butterdan ziyade bulursam ışıltılı vücut spreyini tercih ederim sanıyorum :-)) güle güle kullan Filizcim sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. çok güzel iki ürün tanıttın bizlere Filiz Hanım yaşadığım şehirde mağazaları yok ama internet sitelerinde var mı bir inceleyeceğim şimdi :)

    YanıtlaSil
  5. Spiced Apple body butterı ben çok beğendim Filiz'cim😊 Kupkuru pul pul cildime çok iyi geldi benim; acaba yurt dışındaki versiyonun formülü mü farklı diye düşündüm çünkü bendeki baya yağlı... Öyle ki, tek başına bana ertesi güne kadar yetiyor. Bu senekine tarçın da ekledikleri için kokusunu daha çok sevdim😍😍 Keşke vücut spreyini de alsaymışım, birlikte kullanma fikri çok mantıklıymış😊 Güle güle kullanalım, sevgiler, öpücükler❤❤❤

    YanıtlaSil
  6. Elma kokulu ürünleri çok severim 😊

    YanıtlaSil
  7. The body shop ürünlerine bayılıyorum bunu da mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  8. Ben vanilyalısını indirime girdikçe alıyorum. Çok ekonomik de oluyor.
    Bunun da şişesinin güzelliğine hayran oldum

    YanıtlaSil
  9. çok güzel koktuğuna eminim :)

    YanıtlaSil
  10. güle güle kullan canım. benim cildim yoğun bir şekilde kuru o yüzden bana yeterli gelmez:(((

    YanıtlaSil
  11. Kokusunu çok merak ettim gerçekten:)

    YanıtlaSil
  12. İnanır misin bu markadan daha hiç alışveriş yapmadım. Ama sanırım artık yapicam. Teşekkürler paylaşım ve bilgilendirme için.

    YanıtlaSil
  13. Meraba 😃 ürünü denemedim ama anlatımınız BM kadarıyla güzel gözküyor.😃

    Blogunuzu takibe aldım banada bekliyorum 😃

    YanıtlaSil
  14. Çok merak ediyorum hiç kullanmadım daha önce. Teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  15. Tam "Blana'nın cildi pul pul ama o da beğenmiş" yazacaktım ki kendisi de yazmış zaten :) Ya bu arada, ben her daim tarçınlı yeşil elma kokmak isteyebilirim! Hatta en sevdiğim koku olabilir :)))) Çok da uyguna almışsın canım, güle güle kullan! Öperim :)

    YanıtlaSil
  16. Sanirim shimmer mist'i ilk firsatta gidip kapacagim <3

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma