14 Şub 2017

KARAKTER DÜKKANI İLE PRENSES OLMA YOLUNDA ADIM ADIM

İki küçük kız annesi olunca çocukların iletişim kurduğu her türlü çizgi film karakterini anne baba olarak bizde tanıdık.
Pepee,Pocoyo,Winx derken son durağımız artık Elsa ve Barbie gibi prenseslere ait karakterler oldu ve Karakter Oyuncaklarına Nasıl Ulaşılır? sorusu zihnimizi meşgul etmeye başladı.

Severek takip edilen bu karakterlere ait oyuncak,giysi ve aksesuarları zaman zaman çocukları mutlu etmek adına satın almaya çalışıyoruz.Arayıp bulamadığımız ürünler için internette araştırma yaparken sizinde çok işinize yarayacağını düşündüğüm bir site keşfettik ve bugün size bu siteden bahsetmek istiyorum.
İlk olarak son dönemde raflarda bir görünüp bir yok olan Minişlerimizi bu siteden temin etmiştik.Ardından ihtiyacımız olan okul çantaları için siteyi ziyaret ettik ve alışverişimizi yaptık.
Özellikle çanta seçimi benim için çok önemliydi.Kaliteli kumaşa sahip olup terletmesi,askılarının sünger olup taşıma kolaylığı sağlaması,fermuarlarının kolay açılıp kapanabilmesi,sağlığa zararlı maddeler içermemesi kriterlerim arasındaydı.Bu kriterleri ise sadece orjinal lisanslı bir çanta sağlayabilirdi.

Seçimimizi Karakter Dükkanı'nın zengin alternatifleri arasından yaptık ve hem yorulmadan hemde kısa sürede ürünümüzü teslim aldık.Sitenin İstanbul için 6 saatte teslimat  yapabilmeleri ve kapıda ödeme seçeneklerinin olması alışverişimize keyif katan detaylar arasındaydı.
Alışveriş ile ilgili dikkat ettiğim bir diğer özellik ise sitenin  Rapid SSL 256 Bit Şifreleme teknolojisi sayesinde Kredi Kartım ile Güvenli internet alışverişi yapabilmemi sağlaması oldu.Siz hala online alışverişten korkuyorum derseniz kapıda ödeme seçeneğinden de faydalanabilirsiniz.

Sitede satışı olan ürünler sadece oyuncaklar ve kırtasiye ürünleri ile sınırlı değil.Çocuğunuzun kendini sevdiği karakterle özdeşleştirebileceği kostümler,parti malzemeleri,yatak örtüleri,nevresimler,beslenme ürünleri kısacası çocuğunuzun sevdiği karakterin tüm ürünlerini http://www.karakterdukkani.com/ adresinde bulabilirsiniz.

Bizim önümüzde yakın bir doğum günü olduğuna göre,doğru siteye incelemeye...


16 yorum:

  1. Bir kız annesi olmaktan daha güzel şey iki kız annesi olmak kesin :) Maşallah onlara. Biz de kızım büyüdükçe bu yollardan geçeceğiz sanırım. Güle güle kullansın :)

    YanıtlaSil
  2. Çok da yakışmış prensese ;)

    YanıtlaSil
  3. Benimde kizimin doğum gününe az kaldı saylir.Bende neler yapsam.die düsnmeye basladım 😃

    Güle güle kullansın prenses 😃

    YanıtlaSil
  4. netten alışveriş çok pratik...

    YanıtlaSil
  5. Siteye göz attım, ünlü karakter yelpazesi oldukça genişmiş gördüğüm kadarıyla. Bundan birkaç yıl önce -karakterin adını unuttum- bir arkadaşımın küçük oğlu çadır istemiş nereden bulacağım diye söylenip duruyordu. Bu durumun zorluğunu ısrarcı çocuğu olup yaşayanlar çok iyi bilirler...
    Tavsiye için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  6. Karakter Dükkanı'ndan ilk Lerzan Karabayır'ın bir paylaşımı sayesinde haberim olmuştu.Sitelerinde çok güzel ürünler var..Prensesin çantası da çok güzel,iyi günlerde eskitsin :)

    YanıtlaSil
  7. Ahh ahh bu frozen sevdası hiç bitmeyecek gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
  8. Bu karaktere bayılıyorlar kız çocukları. Oldukça şeker bir çanta, güzel günlerde kullansın :)

    YanıtlaSil
  9. Çok sirin olmus küçük prenses 😊

    YanıtlaSil
  10. Güzel günlerde kullansınn 😊

    YanıtlaSil
  11. çok tatlı olmuş prensesin kendi gibi prensesli çantası :-)) benim öğrendiğim karakterler ise marvel ninjalar ve bilimum savaşçı karakterler oldu Arda küçükken hala anlatır bana sevdiği karakterleri ve filmleri hatta birlikte izleriz :-)))

    YanıtlaSil
  12. Harika seçimler olmuş, miniğe de çoook yakışmış, güle güle kullansın :)

    YanıtlaSil
  13. Artık ben de bir kız annesi olduğum için aklımda bulunsun ^.^

    YanıtlaSil
  14. Kiziniz cok tatliymis masallah :) gule gule kullansin :)

    YanıtlaSil
  15. Filizciğim bu yazıyı paylaşman çok iyi olmuş.Biliyorsun benimde kardeşimin iki oğlu var . Bende zaman zaman, onlara bu tarz hediyeler almayı çok seviyorum. Hemen bende bakayım.Bizim istediğimiz karakterleri de bulabilecekmiyim.

    YanıtlaSil
  16. Çok yakışmış prensese güle güle kullansın...

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma