13 Nis 2016

THE BODY SHOP FONDÖTEN RENGİNİ AÇAN/KOYULAŞTIRAN DAMLA

Fondöten alışverişlerimizde kimi zaman mağaza ışıklarının yanıltması,kimi zamansa yanlış bölgede renk denemesi yapma gibi nedenlerle satın aldığımız ürün renginin eve geldiğimizde yüzümüze uygun olmadığını görürüz.Bende indirim alışverişlerinde aceleyle aldığım ya da ambalaja bakarak karar verdiğim pek çok fondötende cilt rengimle uyumlu olmama sorunuyla karşılaştım.

Benim gibi cilt renginizle uyumlu olmayan fondötenleriniz var ve dolabınızda öylece bekliyorlarsa The Body Shop'un Fondöten Rengini Açan-Koyulaştıran Damla'ları çok işinize yarayacak.

THE BODY SHOP RENK AÇICI KOYULAŞTIRICI DAMLA
Bir damlası ile uygulandığı fondötenin rengini yarım ton açan/koyulaştıran damlalara birlikte göz atalım.


THE BODY SHOP RENK AÇICI KOYULAŞTIRICI DAMLA


THE BODY SHOP RENK AÇICI KOYULAŞTIRICI DAMLA
Renk düzenleyici ürünlerin her ikiside cam şişede damlalıklı kapakla geliyor.Bu damlalık sayesinde istediğiniz miktarda ürünü şişeden almanız mümkün.
Elimde koyu renkli pek çok fondöten olunca denemeye renk açıcı damladan başladım.Rengini açmak istediğim fondötenin rengine göre yarım ya da bir damla açıcıyı aynı oranda fondöten ile karıştırarak cildime uyguladım.
Karıştığı fondötenin yapısını bozmayan hafif kokulu damla fondöten rengini cildimle uyumlu hale getirmede çok kullanışlı bulduğum bir ürün oldu.

Fondöten rengini koyulaştırıcı damla diğerine göre daha dikkatli kullanım isteyen bir ürün.Ben bu ürünün hedef kitlesinin epeyce koyu renkli cilt tonuna sahip kişiler olduğunu düşünüyorum.Fondöten rengimi koyulaştırmak için çok az miktarda kullandığımda renk tonunu küllü,grimsi bir renk olarak değiştiriyor.Çok kullandığımda ise cilt tonuma uygun olmayan bir koyuluğa ulaşıyor.
THE BODY SHOP RENK AÇICI KOYULAŞTIRICI DAMLA

THE BODY SHOP RENK AÇICI KOYULAŞTIRICI DAMLA

Koyu renkli damla+fondöten karışımını ben yüzüme kontur yapmak için kullandım.İstediğim bölgelere koyu renkli karışımı uygulayıp fırça ile dağıttığımda oldukça memnun eden bir sonuçla karşılaştım.

Sizinde cilt renginizle uyumlu olmayan fondötenleriniz varsa The Body Shop Renk Düzenleyici damlalara göz atmanızı öneririm.Özellikle renk açıcı beyaz damlayı çok seveceksiniz...

39 yorum:

  1. Renk açıcı damlayı ben de alacağım. Fondötenlerin en açık tonları bile bana koyu gelebildiğinden, koyulaştırıcı damlaya hiç ihtiyacım olmaz sanırım. Ürünün yapısını bozmaması en güzel özelliği bence... Mutlulukla kullanın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Umarım sizin için kurtarıcı bir ürün olur :)

      Sil
  2. renk açan çok başarılıymış yalnız çok işe yarar güle güle kullan elinde koyu gelen fondöten vardı diye hatırlıyorum söylemiştin çok iyi olmuş senin için :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İrem'cim elimde bir değil tam üç tane koyu gelen fondötenim vardı.O yüzden benim için çok iyi oldu gerçekten :)

      Sil
  3. ilginçmiş ilk kez duydum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da ilginç ama bir o kadarda işlevsel geldi ♥

      Sil
  4. Renk aciciyi mutlaka alman gerekiyor gibi görünüyor.rengi bana turuncu kalmayan çok az urun kullandim şimdiye kadar benim için harika olacak gibi 😍 Çok faydali bir paylasim olmus canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olmasına gerçekten sevindim.Kullandığında yorumlarını bekliyorum o zaman ♥

      Sil
  5. Çok enteresan ilk kez görüyorum, blog yazmanın ve sizleri takip etmenin en güzel yanı da bu her şeyden haberdar oluyorum :) teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik dünyası artık sınır tanımıyor.Her geçen gün yeni çözümlerle karşımıza çıkıyor ve bize de paylaşmak düşüyor.Çok teşekkür ederim yorumunuz için.Sevgiler ...

      Sil
  6. Dün ve bugün kullandığım fondotenler cildimde çok koyu kalınca aklımdan bu ürünü geçimiştim fiyatı ne kadar acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatı 64.90 ancak The Body Shop Mega Day indirimlerinde %30 daha uygun bir fiyata alınabilir :)

      Sil
  7. ben de bu ürünlerin indirime girmesini bekliyorum uzun zamandır özellikle yapısından memnun kaldığım fondötenleri kontürde de kullanmak için. cildim yağlı olduğu için krem kontürler yağlandırıyor, tozlar da uçuşuyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım kontur için memnun kalırsın sende.TBS ne sıklıkla Mega Day yapıyor bilmiyorum ama indirime girmesi uzun sürmez bence :)

      Sil
  8. Kontür için kullanmak çok iyi bir fikirmiş! Ben bu damlalardan indirime denk getirip almak istiyorum kesinlikle. Fondötenin yapısını değiştirmediklerini de okumuştum. Cilt rengine uygun olmayan fondüler için hayat kurtarıcı olabilir :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım başka bir şekilde koyu renkli olanı kullanamayacaktım.Bu şekilde kullanmak hem ziyan olmasını engelledi hemde işlevsel oldu.Bir Mega Day'de denemeni öneririm bende :)

      Sil
  9. Bunlar, son dönemlerin en başarılı ürünleri bence, elimdeki fondötenleri tekrar bi elden geçirip bu ürüne ihtiyacım olup olmadığına karar verebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bence de alışılmışın dışında,piyasada benzeri olmayan ürünler tasarlamışlar ki işlevleri de çok iyi.
      Umarım ihtiyacın olmaz diyorum ancak olursa aklında bulunsun ♥

      Sil
  10. Ne enteresan ürünler varmış bilmediğim denemeye değer.İyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünler çıkalı daha çok olmadı sanırım.Bakalım daha neler öğreneceğiz birlikte :)

      Sil
  11. Bende en kısa zamanda alacağım. Birçok fondötenimi koyu geldiği için vermek zorunda kalmıştım. Yazın bronzlaşacağım için kesinlikle kullanmam gerekecek. Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Bende son dönemde aldığım üç ürünü iyi ki elden çıkarmamışım diyorum şimdi.Özellikle bir tanesini açık renk fondötenle karıştırma maceralarına falan girecektim ki hiç gerek kalmadı :)

      Sil
  12. Ben fondöten kullanmıyorum.Ama kullananlar için çok fonksiyonel bir ürün.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bu durumdan şikayet etmesi olası yakınlarınız için aklınızda olsun o zaman ♥

      Sil
  13. Contour yapmak icin işe yarayabilir 😍 iyi günlerde kullanın 😌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu renkli olan kontur konusunda kesinlikle işe yarıyor.Teşekkür ederim ♥

      Sil
  14. Çok iyiymiş bunlar. Kesinlikle alacağım bende. Güle güle kullanın (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Umarım aldığınızda memnun kalırsınız sizde ♥

      Sil
  15. Çok tatlısın ♥ Yorumun için teşekkürler.Ah BB kremler tüm güzelliklerine rağmen hep renkten kaybediyorlar.Bende kendime tam uyana denk gelemedim henüz...

    YanıtlaSil
  16. O kadar ihtiyacim vardi ki indirim falan bekleyemedin ben ilk ciktigimda renk acici damladan satin aldim sirf yuzum boynumdan koyu olmasin diye tirnagimin ucu kadar bb krem kullanip yuzumun yine daha koyu olmasindan cok sıkılmıştım bu ürün kurtarıcım oldu bir tek damlalık sorunu var havalar sıcaklaştı etkileşime girip daha rahat damlıyor ama kışım zor olacak gibi bu tarz ürün macte de var aslında onu alacaktım fiyatı çok çok daha avantajlı oluyor çünkü ama face and bodynin yapısı çok sıvı yapısını değiştirir diye endişelendim sonuç olarak body shoptan da çok memnunum küçücük gramajı fakat çok uzun yetecege benziyor ama bununla da beraber çok fazla miktarının ziyan olacağını düşünüyorum yapısı ve cam ambalajı yüzünden bi ambalaj çözümü damlalık çözümü getirirlerse şahane olur pompalı olması çok daha iyi olur ambalajı da şu alttan yükselenlerden olsa asla ziyan olmaz ne çok şey istedim :)

    YanıtlaSil
  17. Açık renk fondötenleri koyulaştırmak için olan damla ürkütücü beni. Çok riskli.
    Diğeri alınabilir aslında. Açtıktan sonra ne kadar süre kullanabiliyoruz o da önemli. Alıp bulundurmak lazım. Bir de fondötenin kalıcılığına olumlu veya olumsuz etki ediyor mu?

    YanıtlaSil
  18. Sizinde söylediğiniz gibi,spot ışıkların azizliğine uğramış aceleden alınmış veya durdukça rengi koyulaşan elimde 3 fondoten 1 cc krem vardı.Çok açık bir fondoten alıp karıştırarak kullansam dedim :( ama elimdeki fondotenlerin yapıları farklı, daha sonra araştırma yaparken bu ürünle karşılaştım, tek soru işareti,acaba fondotenlerin yapısını değiştiriyor mu ? Sizinde söylediğiniz gibi değiştirmiyorsa kesinlikle alıcam. Bence kurtarıcı bir ürün, emeğine sağlık cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah hepimiz böyle talihsizlikler yaşayabiliyoruz işte...
      Fondöten yapısını değiştirmiyor.Bence denemelisin :)

      Sil
  19. Rengi düzenleyen ürünler olmasını faydalı buldum. Alıp renginden memnun kalmadığım ürünlerin tonlarını ayarlayabilmek çok mantıklı geldi bana. Beyaz olan aklımda olsun. Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.Beyaz olan el altında olmalı kullanılamayıp bekleyen ürünler için.Çok çok sevgiler :)

      Sil
  20. merhaba bende kryolanın supracolor fondotenı var yanı urun son derece katı bır yapıda olab bır fondoten karsılastırmalar genelde sıvı fondotenlerle yapılmış sızce bu urunde de ıse yararmı acıcı fondotenımle uyum saglarmı ?

    YanıtlaSil
  21. selam ben açıcıyı yeni aldım. arkasında fondotenin şişesine eklemeyin demiş. bu hoşuma girmedi pek. her kullanacağımda ayar yapmam gerekecek. siz nasıl kullanıyorsunuz? bir de göz çevresi için uygun değil ona da ayrıca üzüldüm :( fondotenin yapısını çok az değiştirdiğini düşünüyorum biraz matlaştırıyor sanki. (yorumlar 2016'dan kalma ama ben yeni keşfettim):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle güşe güle kullanın.Ben aldığım dönemde elimin üzerine fondöten sıkıp üzerine bir damla açıcı uygulayıp karıştırıyordum.Çok fazla kullanmayınca etkisi daha iyi anlaşılıyor diye düşünüyorum ben .

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma