13 Nis 2016

ERKEK GİYİMDE ŞIKLIĞIN ADRESİ PİERRE CASSİ

Çoğunlukla kadınları ilgilendiren paylaşımlarıma bu kez erkekleri ilgilendirecek bir marka ile devam ediyorum.Eşlerinin kıyafet seçiminde aktif rol alan bayanlarında yazımı severek okuyacaklarına eminim.

1960 yılında İstanbul'da kurulan Pierre Cassi erkek giyiminde modanın nabzını tutan modelleri ile dikkat çekiyor.%100 Türk sermayesi ile kendi fabrikalarında üretim gerçekleştiren marka geniş bir dağıtım ağına sahip.Dolayısıyla alışveriş yaptığınız pek çok mağazada her an karşınıza çıkması mümkün.
Modern ile klasiği birlikte sunan Pierre Cassi pek çok kişinin aradığını bulabileceği,her zevke hitap eden bir ürün yelpazesine sahip.Bir yanda şık takım elbiseleri,diğer yanda gençler tarafından tercih edilen slimfit gömlekleri ve blazer ceketler dikkati çekiyor.



Eşim için markadan bazı gömlekler seçmiştik.Hepsinin kumaş kalitesinden ve kesiminden memnun kaldık.
Son olarak #huzunsarisi2yasinda etkinliğine sponsor olan marka eşim için beyaz renk bir gömlek gönderdi.Bu gömleği henüz denemedik ancak en az öncekiler kadar memnun kalacağımıza eminim.
Hazır bahar gelmiş davet sezonu açılmışken Pierre Cassi takım elbiselerine de göz atacak gibi görünüyoruz.Sizde erkek giyimi ihtiyaçlarınız için buradan sayfalarına göz atabilirsiniz.Kalitesiyle sizi memnun bırakırken uygun fiyatları sayesinde cebinizi de yormayacağına emin olabilirsiniz.

Siz Pierre Cassi ürünlerinden herhangi birini denediniz mi,kullanıp tecrübe ettikleriniz varsa sizin yorumlarınızı da okumak beni mutlu eder ...

2 yorum:

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma