6 Oca 2016

PASTEL RENK LABORATUVARI OJE // HÜZÜN SARISI

Geçtiğimiz aylarda kozmetik markası Pastel sosyal medya'da Renk Laboratuvarı adlı bir yarışma düzenlemişti.Katılımcıların kendi renklerini tasarlayıp isim verdikleri bu yarışma sonunda dereceye giren üç kişinin ojesi üretilerek satışa sunulmuştu.
Sosyal medyada ses getiren yarışma sonunda kazananlar arasında blogger arkadaşımız Nihal Yeşiltaç Oran'ı görmek bizi çok mutlu etti.
Blog ismiyle üretilen Hüzün Sarısı adlı oje'yi yarışma sonrası sürekli aramış ancak bulamamıştım.Geçtiğimiz haftalarda Nihal'in organizasyonuyla biraraya geldiğimiz hediyeleşme etkilinliğinde Pastel bizlere bu ojeleri gönderdi.Bende hemen sürerek kış içinde bir yaz günü yaşamak istedim.
 Sarı rengin en sıcak tonuna sahip olan oje mat özellikte olmasıyla gönlümü çaldı.Matlığı ise daha önce kullandıklarımdan hem dokusu hemde görünümüyle farklı.Hüzün Sarısı ışığı tam yansıtmasada hafif parlayan yarı mat görünümlü bir oje.
İki katı ile tam kapatıcılık sağladığım ojenin kuruma hızı iyi.Biraz bombelisine denk geldiğim fırçasından dolayı diplere uygularken biraz zorlansamda yapısını ve rengini çok çok sevdim.
Yellow Nail Polish


Hüzün Sarısı adlı ojeyi almak ve Renk Labaratuvarı yarışmasında dereceye giren Turkuaz ve Al Rengi Gece adlı ojeleri görmek isterseniz buradan Pastel Shop sayfasını inceleyebilirsiniz.

Hüzün Sarısı'nın blogu ise işte burada...

Sarı bana yazı en çok hatırlatan,yazın sıkça kullandığım bir renktir.Siz sarı rengin enerjisi hakkında neler düşünüyorsunuz,sarı oje sürmeyi tercih eder misiniz ?

12 yorum:

  1. Bende çok aradım ama bir türlü bulamadım bulduğum anda alacağım hemen :) bu arada çok yakışmış;)

    YanıtlaSil
  2. ay çok şeker olmuş puantiyeler (:

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir renk ve sen de çok hoş kombinlemişsin ben tırnaklarımın birazcık uzamasını bekliyorum kullanmak için :-))

    YanıtlaSil
  4. çok harika bir sarı ben normalde sarı oje sevmem ama size çok yakışmış sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Oluşturduğum ojenin beğenilmesi benim için büyük mutluluk. Hele ilgi ile takip ettiğim bir blog tarafından yazılıp fotoğraflanması çok daha gurur duyulası bir gelişme.
    Çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir manikür olmuş, eline sağlık

    YanıtlaSil
  7. Hüzün Sarısı'nı kutluyorum tekrar tekrar sizin de aracılığınızla... Rengi de size yakışmış. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  8. çok tatlı bir renk bayıldım :

    YanıtlaSil
  9. Pastelin bu ojelerini nereden buluyorsunuz acaba

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Huzun Sarisini bu basarisindan dolayi tebrik ediyorum.. Renkte cok hos olmus ama oje olarak cok tercih edecegim bir renk degil..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma