10 Mar 2015

Gosh Boombastic XXXL Volume Mascara Deneyimi

Bugün Gosh Boombastic XXL Maskara ile sesleniyorum ve çelimsiz kirpiklerimi yola getirmeyi başaran maskara neymiş,nasılmış anlatmak istiyorum.
Gosh Boombastic yaklaşık iki aydır elimden düşürmediğim, sevdiğim diğer bir maskara ile dönüşümlü olarak kullandığım bir ürün oldu.
Ne zaman hızlı sonuç almak istesem elim bu maskaraya gitti ve kısa sürede kirpiklerim daha dolgun ve belirgin görünüme kavuştular.
Gosh Boombastic XXL Maskara Kullananlar
Boombastic ile ilgili ilk dikkat çeken nokta 13ml ürün içeren büyükçe ambalajı ve aynı şekilde büyükçe fırçası.Kauçuk fırça resimde pek anlaşılmasada kısa boylu,sarmal,esnek dikenlerden oluşuyor ve bu diken kıllar kirpikleri rahatça kavrayıp şekillendiriyor.Fırçanın uç kısmında da  aynı şekilde kıllar var ve bunlar yan tutuşla erişilemeyen minik kirpikleri boyamak için birebirler.
Gosh Boombastic XXL Maskara
Orta yoğunluktaki maskara formülü iki ay olmasına rağmen özelliğini koruyor bu anlamda rakiplerine fark atıyor.Tek katta benim için günü kurtarıyor.Çok daha fazla hacim istediğim günlerde Essence maskara bazıyla iyi bir ikili oluyor.
Gosh Boombastic XXL Maskara
*Essence maskara bazı ile birlikte.Normalde pek belli olmayan baz rengi yakın çekimde görülebiliyor.

Kokusuz,uygun fiyatlı ürün arayanların tercih edebileceği Boombastic maskaraya Gratis Gosh stantlarından ulaşabilirsiniz.
Maskara  kirpik yapılarına göre  değişkenlik gösteren ürünlerin başında olduğundan kendi kirpikleriniz üzerinde deneyip beklentinize uyup uymadığına bakabilirsiniz.
Ben bu ürünü severek kullanıp bitirdim.Bundan sonrada tekrar alıp elimin altında bulundurduğum maskaralardan biri olacak.

Boombastic ile kirpiklerine şekil verenler,siz bu maskara hakkında neler düşünüyorsunuz?

20 yorum:

  1. Kullanan arkadaşlara mutlaka fikir verecektir. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Paylaşım için teşekkürler denemek lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.Umarım denediğinizde seversiniz :))

      Sil
  3. Herkes güzel yorumlar yaptığı için Boombastic almak üzere Gratis'e gidip yine GOSH'un Catchy Eyes'ını aldım ve ondan da memnun kaldım. Ama aklım yine Boombastic'te :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gosh maskaralar ile ilgili hep iyi yorumlara rastlıyorum.Bende diğer çeşitlerini denemek istiyorum ama bunuda bittikçe alırım :))

      Sil
  4. Bilgi için teşekkürler. Kısacık kirpiklerime uygun bir rimel lazım bana. Sürdükçe kirpik ekleyen:))
    Bu tamamdır dediğim bir rimelim olmadı hiç ve benim en önemsediğim makyaj malzemesidir.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım.Gratis'e gittiğinde bir göz atmanı öneririm.Bir de Lacome Hypnose maskaradan çok memnun kalmıştım denemediysen mutlaka tavsiye ederim :)

      Sil
    2. Bekki burun kıvıranlar olabilir ama golden rose turuncu renk maskara keşfedilmemeş bir harika..takma kirpikbetkisi=budur
      Arayışta olanlara denemeli

      Sil
  5. Bu kirpik uçlarındaki topaklanma bana hoş gelmiyor. Kimi arkadaşım belirgin rimelleri severken ben rimel sürdüğüm belli olmasın ama kirpiklerim belli olsun modunda olduğum için bana göre değil sanırım Boombastic

    www.lerzankaradan.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında topaklanma yapan bir ürün değil,belki çekimin etkisi olabilir.Benim kirpiklerim epeyce zayıf ve kısalar.Bu sebeple biraz yoğun uygulama seviyor da olabilirim.Sevgiler

      Sil
  6. ben denemedim ama durusu cok guzelmiş canım iyi gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Hayatımın maskarası diyebileceğim ürünü henüz bulamadığım için benim de arayışlarım devam ediyor. Benim kirpiklerim uzun da hacim istiyorum ben de. Bunu da deneyeyim, belki ben de memnun kalırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende hayatımın maskarasını bulamadım ancak elimdekiler bitse tekrar alabileceğim bir iki marka var iyi ki. Birde sen dene bakalım,umarım memnun kalırsın :)))

      Sil
  8. benim çok beğendiğim bir rimel oldu gerçi tam istediğim uzunluğu vermedi ama diğer olumlu yönleri için severek kullanmaya devam ediyorum cnm:)

    YanıtlaSil
  9. Aynı görüşte olduğumuza sevindim canım.Güle güle kullan sende :))

    YanıtlaSil
  10. Aynı görüşte olduğumuza sevindim canım.Güle güle kullan sende :))

    YanıtlaSil
  11. sağlıkla kullan gayet güzel görünüyor kirpikleriniz de.

    YanıtlaSil
  12. Duydum bu maskarayı beğenenler çok fazla, sizde de çok güzel durmuş mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma