16 Şub 2015

Blogger Etkinligi : Basilico Cupcake Party

6 Şubat günü Pasta Kasrı blogunun yazarı Tülin Hanım'ın davetiyle Gayrettepe Basilico'da yapılan Cupcake partisine katıldım.Basilico'nun mekan  sponsoru olduğu buluşmada her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve üç başarılı kadının ortak çalışmasıyla başarılı bir organizasyona imza atılmıştı.
Basilico Cupcake Party-Pasta Kasrı
Etkinlik için masalara yerleştirilen her bir üründe binbir emek saklıydı.Kurabiyeler,cupcakeler,tatlılar fiyonklarla çiçeklerle süslenmiş,davetlilerin ruhuna neşe katar hale getirilmişti.
Basilico Cupcake Party-Pasta Kasrı
  @didemcakes Didem hanım ve @simariktatlar Çilem Hanım'ın ellerinden çıkan nefis kurabiye ve Cupcake'ler inanılmaz lezzetliydi.@pastakasri Tülin Hanım,Didem ve Çilem Hanım'ın butik kurabiye pasta sipariş aldıklarını bir kenara not etmenizi isterim.Özel günlerinizde hem lezzetleri hem de sunumlarıyla sizi çok mutlu edebilirler.
Pasta Kasrı Tülin Hanım'ın Korsan temalı doğum günü konseptine buradan bakabilirsiniz.
Bence ortaya muhteşem bir iş çıkmış.
Etkinliğin basılı malzemeleri Party Papers tarafından hazırlanmış.İsme özel kartları çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.
Basilico Cupcake Party-Pasta Kasrı
Etkinlik süresince Basilico Restorant ekibi boş durmadı ve özel lezzetleriyle bizi buluşturdular.Şef Burak Aslan ve Fransız aşçı Dimitri Duffour yönetimindeki mutfaktan çıkan birbirinden leziz yemekler gün boyu sohbetimize eşlik etti.


Patlayan salata(Cacık)ve,Kinoa kısırı,Ahtapot Carpaccio yeni tanıştığım ve çok beğendiğim lezzetler olurken,memleketimin geleneksel düğün yemeği olan Keşkek üzerinde isli kuzu tandır'ın tadına bir kez daha baktığım için mutlu oldum.


Yemek sonrası Fondue ve Fıstıkçızade'nin baklavası ile kalori hesabı yapar olduk.

Didemcakes'in cupcake temalı pastasının ardından toplu fotoğraflarla bu güzel günü ölümsüzleştirdik.

ETKİNLİK SPONSORLARI

PartyLites yetkilisi Hürcan Haydar etkinlikte bizimleydi.Katalogla satışı yapılan ithal mum ve kandilleri hakkında bilgi verdi.Özel bitki karışımlarından oluşan,gıda doğallığında parafin ile hazırlanan mumlar özel aromalarıyla tercih sebebi oluyorlar.
Katalog ile satışı yapılan PartyLites'ın Bağdat caddesinde yerleri varmış.İstanbul'da yakın olanlar ürünleri yerinde görebilme şansına sahipler.

Hoş kokulu mumlarını,ev ve melek şekilli mumluklarını çok sevdim.Buradan göz atmanızı şiddetle öneririm.


.
Gurmet&Style dergisi kış sayısı ile bizimle oldu.İçinde iham kaynağı olacak pek çok sunum ve bilgi  bulunan dergiyi bu ara elimden düşürmüyorum.
Pakmaya lezzet paketi ile bizi yalnız bırakmamış.Tüm ürünlerini severek kullanıyorum.Özellikle kakao ve instant mayası favorim!
Kliksa Sinbo marka kahve makinesi gönderek bizleri mutlu etti.Tam da ihtiyaç duyduğum anda gelen köpüklü kahve keyfi için teşekkürler.
Çekilişle dağıtılan çiçekli reçellikleri çok sevdim.Sponsorunu öğrenemedim ancak bilgisi gelir gelmez paylaşabilirim.
Möller's Omega3 çocukları unutmayarak onların sağlıklı gelişimi için balık yağı göndermiş.
İçeriği, lezzeti ve kalitesi ile, dünyaca ünlü kuruluşlar tarafından ödüllü, Avrupa'nın lider balık yağı markası olan Möllers'e teşekkürler.


Nüans krema torbası,pasta spatulası gibi ürünlerinden,Melis Pasta Kalıpçısı ise neşeli metal kurabiye kalıpları,
Yüksel Pasta Malzemeleri;Şeker hamuru ve Cupcake kalıpları,
Hopla meyve ve pasta süslemesi için tüp krem şanti,Richs ise dondurulmuş şanti göndermiş.Bu ürünler sayesinde bu ay mutfakta geçen süre daha uzun ve daha keyifli olacağa benziyor.

Uneller katkı maddesi içermeyen,fındık kabuğu ateşinde pişen el yapımı kurabiyeler üretiyor.Etkinlik için de tahinli,bademli ve biberli kurabiyeler göndermiş.Hepsi çok lezzetli olan kurabiyelerden biberli olanı ilk kez denedim ve iki kutusunu tek başıma bitirecek kadar çok sevdim :)

Son söz olarak emeklerinden dolayı sevgili Tülin Hanım ile birlikte Didem ve Çilem Hanımlara,etkinlik süresince ilgisini bizden esirgemeyen Restorant müdürü Duran beye ve sponsor firmalara çok teşekkür ediyorum.

 Sosyal medyada daha fazla görsele ulaşmak için #basilicocupcakeparty etiketiyle arma yapabilirsiniz.

Herkese Cupcake tadında bir hafta dilerim.

7 yorum:

  1. ahh o fonfü ahhh ne güzel eğlendik ne mutlu ayrıldım İstanbuldan.
    Çok öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes fondue ile ayrı bir mutluluk yaşadı galiba.Çok eğlenceli bir gündü,bence daha sık gelmelisin buralara :)

      Sil
  2. çok fenaymış çok kalorileri düşünemiyorum bile :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım.Kalorilerin başını alıp gittiği,akşam yemeğini pas geçtiğim nadir günlerden biriydi :)

      Sil
  3. çok keyifli bir gün olmuş. bu tip organizasyonlar hem sosyal hem kültürel açıdan çok önemli. devamını dilerim...

    YanıtlaSil
  4. merhaba cnm güzel günlerde kullan seni blgumdaki 8 mart hanımeli hediyeleşme etkinliğine davet ediyorum katılırsan çook mutlu olurum sevgilerleee

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma