6 Şub 2014

Bath & Body Works Alışverişi # 2

Bulunduğum Şehirde Bath&Body Works olmayınca İstanbul'a yolum düştükçe mağazaları ziyaret etmeden dönmüyorum.
Geçen hafta indirimi bahane ederek yolumu BBW'ye düşürdüm.Açıkça söylemek gerekirse indirim olmayan dönemde daha iyi alışverişler yapmışlığım olmuştu. 

Signature serisinden daha önce üç ürün 49 TL alışverişi yapmış olunca bu kez 70 küsürlere gelen fiyatlara pek bakmadım.
Twilight Woods Vücut Spreyleri yazımı ise buradan okuyabilirsiniz.


Aklımda Warm Vanilla Sugar serisinden ürünler almak vardı ama kokladığımda kokunun tahmin ettiğim kadar güçlü olmadığını farkettim.Hal böyle olunca bir kaç kokuya daha bakıp çok sevdiğim hatta bayıldığım Twilight Woods ürünlerine yöneldim.

Serinin mumları oldukça pahalıydı.Köpük sabun ve duş jeli ise baktığım iki mağazada da tükenmişti.Neyseki vücut losyonunu bulabildim.Vucut losyonu ve daha önce almış olduğum Vücut spreyi, birlikte harika bir ikili oldular.

Be Enchanted; ise yeni farkettiğim Vanilya ve sandalağacı gibi sıcak notaların yanında narenciye-meyve notaları içeren kokuya sahip bir vücut losyonu.

Vücut losyonlarının nemlendirme özelliklerini gayet başarılı buldum.İkisi de güzel kokarken öncelikli favorim yine Twilight Woods...


Reyonlar arasında gezinirken Twilight Woods konsantre oda spreyine rastladım.Konsantre sözcüğünü okuyunca minik boyuna bakmadan denemek istedim.
İki püskürtme ile 4 saat'e varan koku kalıcılığından bahsedilmiş ancak maksimum 1,5 -2 saat koku alabildim.Benim için yinede yeterli bir süre olduğunu söyleyebilirim.

Son söz olarak aldığım ürünlerin her biri 10 TL fiyata sahipti.Vücut losyonları ambalaj değiştirdiğinden eski ambalajlar indirime konulmuş.İndirimde neler varmış bakınmak isterseniz son gün 8 Şubat !!!

Sizin favori Bath & Body Works ürününüz hangisi ?

10 yorum:

  1. Canım güle güle kullan hepsini (: Ben de Adana'da mağazası olmadığı için Abd'de denk gelince almıştım. Ve ordaki indirimler, fiyatlar daha da müthiş. Moonlight Path serisini tavsiye edebilirim. Daha fazla neden almadım diye kendimi yiyip bitiriyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının sonuna ekleyip sildiğim bir serzeniş bölümü vardı ki onu tekrar aklıma getirdin.Bizde bazı markaların indirimi eskiyen ya da ambalajı değişen ürünleri elden çıkarmak ne yazık ki.Alışverişte bile 2.sınıf muamele gördüğümüz kesin :/
      Önerini ilk gişimde dikkate alacağım.Teşekkürler :)

      Sil
  2. Ahh indirimin son gunu 8 subat mi :) ben de son olarak bir kac sey bakmak istiyordummm ama daha donmemis olacagimm o zaman :( guzel gunlerde kullan canim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook sayfalarının yalancısıyım kuzucum.Hiç önemli değil,diğer zamanlarda da alınası indirimler oluyor nasılsa :)

      Sil
  3. Bugün indirimin son günüymüş yetişemedim bende :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun,indirimlerin bitmesi yeni promosyonlar demek.Yakınınızda BBW varsa şanslısınız :)

      Sil
  4. Ben kaçırdım yaa bana uzak kalıyor biraz sürekli gidip bakamıyorum =/ Güle güle kullan.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkürler.İndirim epeyce uzun sürdü aslında.İllaki indirim diyorsak artık büyük indirim için yazı bekleyeceğiz :)

      Sil
  5. indirimsiz fiyatı nedir bilginiz var mı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu serinin ambalajları yenilendi diye biliyorum ama son fiyatları hakkında hiç bilgim yok.Bulunduğum şehirde olmadığından sık uğrayamıyorum ama yazdan sonra sık sık gideceğim inşallah ;)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma