10 Kas 2013

AVON MEGA EFFECTS MASKARA

Bu hafta içinde Avon'un yeni çıkarmış olduğu Mega Effects maskara ile tanıştım ve hafta içinde maskarayı bir kaç kez deneme fırsatı buldum.
Bana gönderilen renk Brown Black oldukça doğal duran bir kahverengi.


Açıkçası maskara ile ilgili görselleri ilk gördüğümde bu nasıl maskara demekten kendimi alamamıştım ve kullanımının epeyce zor olabileceğini düşünmüştüm.


Alıştığımız maskaralardan oldukça farklı yapıda ve farklı şekillerde ayarlayıp uygulama yapılabilecek plastik bir fırçaya sahip.


Maskara bana kalırsa yazılması ve tavsiye edilmesi en zor ürünlerden biri.Zira hepimizde farklı olan kirpik yapısı yüzünden çok farklı sonuçlar elde edilebiliyor.Benim maskarasız adeta yok gibi olan kirpiklerimde duruşu bu şekilde...


Mega Effects için 12 farklı açıda kullanılabileceği söylenmiş.Ben mekanizma açısını pek değiştirmeden  sadece maskaranın kırmızı sapını aşağıda ve yukarıda tutarak iki farklı uygulama yaptım.1 numaralı görselde fırça sapı yukarıda olacak şekilde uygulama yaparken sonuç daha güzel oldu ama bira göz kapağıma bulaşma yaptı.Fırça sapını aşağıda tuttuğumda herhangi bir bulaşma yapmadan uygulayabildim.

Alt kirpiklere uygulanması ise gayet kolay oldu.

Dolgunluk arayışında olanlara uymayan ancak uzatma beklentinizi karşılayacak ve kirpiklerinizi kendine özgü şekliyle ayırıp belirginleştirecek değişik bir maskara arayışındaysanız Avon Mega Effects'e şans verebilirsiniz.

Son görselde birlikte kullandığım ürünleri merak edenlere gelsin.

Glimmerstick Lipliner : Red Brick
Glimmerstick Diamonds Eyeliner : Smokey Diamonds
Mega Impact Ruj: Really Rosy


Mega Effects maskara hakkında siz neler düşünüyorsunuz ?

12 yorum:

  1. Kalem ve ruj cok guzel canim:) Hepsini gule gule kullan ama bence bu maskara olmamis sanki yapistirmis seyrek durdurmus.. Daha onceki bi posttada ayni bu sekildeydi. Acaba yeni oldugu icin mi yapistiriyor dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir zamanlar bol bol Avon maskara kullanmış biri olarak bu sefer olmamış diyemiyorum ben.Herkesin sevdiği Super shock bende hiç işe yaramamıştı mesela.
      Şimdilik yeni olan maskara çok ıslak.Kendine özgüde bir ayırma stili var fotoğraflardan anladığım kadarıyla.Biraz kendine geldiğinde yapışma azalacaktır diye düşünüyorum.Öperim :)

      Sil
  2. Maskarayi pek begenmedim dogrusu. kirpiklerini yapistirmis az kirpik varmis gibi gostermis fakat ruju cok begendim canim.

    YanıtlaSil
  3. Aner'cim zaten az kirpik var :))
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Maskara iyi hoş ama şu yapışmış görüntüsü işini bitiriyor :/ Bende kullanımda zorlanırım diye düşünürken yapışma problemiyle karşılaştım :( Ruj ve kalemde harika seçimler yapmışsın güzel günlerde kullan canımm ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Yapışma bence fırçayla alakalı değil.Zira fırça gerçekten farklı uygulama yapabilecek şekilde tasarlanmış.Yapısı biraz koyulaştığında bu sorun çözülür umarım.
      Benim aynada gördüğüm kirpikler aslına ve 15 TL'lik bir maskaraya göre hiç fena değildi :)

      Sil
  5. Hepsini güle güle kullan.Bende maskarayi deneceğim.Bakalım,umarım beğenirim.

    YanıtlaSil
  6. bu maskarayı deneyen hemen hemen herkesde kirpikleri yapıştırıp,seyrek göstermiş,maskara kaynaklı bir problem bence de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki resim arasındaki fark benim için yeterli.Sürmeye alışmak lazım sadece.

      Sil
  7. Ben kalemin rengini cok begendim Kelebegim. Ruj da sana cok yakısmıs :)) Gule gule kullan.
    opuyorum :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma