15 Şub 2013

AVON COLOR TREND KALEM RUJLAR

Avon'un örnek ürünlerinden denemek için iki kalem ruj aldım.Rujlar Color Trend serisine ait.Ben Reddy to go ve Coral you later renklerini seçtim.




Seride bunlar dışında üç renk daha var. Renkleri beni yanıltmayıp tam tahmin ettiğim gibi geldiler.


                                                                          Reddy to go - Coral you later
  • Renk verme ve kalıcılıkları iyi.Rahatsız edici bir kokuları yok.Hatta diğer rujlardan daha hafif geldi kokular bana.Kalıcı rujların biraz daha kalın olan yapısı ikisinde de var ama rahatsız edici değil.
Rujlar asansörlü gibi görünüyorlar ama değiller.Ben ilk kullanımda biraz fazla açmışım,maalesef içine geri girmiyor.Ürünü alacakların bu noktada dikkatli olmasını öneririm.Fiyatlarıda gayet uygun 5 lira civarına satılacak.

22 yorum:

  1. Merhaba, bloguma biraktigin güzel yorumun sayesinde blogunu kesfetmis oldum. Cokda hosuma gitti hemen takibe aldim :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Asansörlü değiller mi :/ sadece fotoğrafta görünen 4-5 cmlik yer mi ruj yani?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görünenin dışında ruj var ama çevirip fazla açarsan geri kapatamıyorsun.Asansör sadece yukarı çalışıyor.Ruj bittikçe azar azar açmak gerekecek.

      Sil
  3. renkleri çok tatlı ikisinin de

    YanıtlaSil
  4. ben de ready to go aldım rengi ve kalıcılığı hoşuma gitti. ilk seferde aynen ben de çok açtım sonra hafifçe bastırdım girdi içine

    YanıtlaSil
  5. Yorumun için sağ ol canım.Bende alacaktım vazgeçtim.Ama renkleri çok hoş bu sefer alacağım

    YanıtlaSil
  6. Nemlendirmesi nasıl ve ne kadar süre kalıyor dudakta merak ettim :) Çok şeker gözüküyor bende daha önce bu seriden yani color trendden bir far almıştım asansörlüydü çok güzeldi rengi ancak sizdeki sorun bende de olmuştu seride sorun var sanırım :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün reedy to go'yu kullandım.3-4 saat kadar dışarıdaydım.Eve geldiğimde aynı şekilde duruyordu.Kendim temizleyerek çıkardım.

      Sil
  7. Özellikle coral you latera bayıldım,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. kalıcılık iyimi sence bende Coral you later almayı düşünüyorum k4 te tekrar indirimde ama bi kere farını almışdım asansörü bozukmuş iade ettim bundada kararsızım açıkcası ama rengi çok tatlıymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılık yiyip içince biraz azalıyor ama fiyatına göre fena bir ürün değil.Asansörleri bozuk değil,sanırım eksik tasarlanmış sadece yukarı çalışıyor.Ruj bittikçe çevirip açmak gerekiyor.

      Sil
  10. hmm bugün kargom geldi renklerini çok beğendim...Kalıcılıkta güzeldi :)

    YanıtlaSil
  11. kuzum bende coral rengini sipariş verdim yeni:) ama bende yanılmamışım elinde rengi güzel duruyor keşke kırmızısınıda verseymişim :( renkleri güzelmiş güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  12. Diğer renkler de bende canım bakmak istersen

    http://pembepuskul.blogspot.com/2013/05/avon-alsverisi.html

    YanıtlaSil
  13. Şeftali rengi olan çok güzel gerçekten ve kokuları da yazındada belirttiğin gibi rahatsız edici değil şeftali gibi kokuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmmm Şeftali demek !
      Yarın tekrar kullanayım bakalım :)

      Sil
  14. coral you later olan şeftali tonu olan sanırsam güzel görünüyor günlük kullanıma uygun gibi, renkleri seni yanıltmayıp tam beklediğin gibi gelmesi güzel :)) ve benim için çok ilginç çünkü ben avon ürününde hiç bir zaman katalogda görünen heyecan la beklerken koca bir hayal kırıklığı yaratan renkler den başka bir şey görmedim :)) güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım katalogla satılan ürünlerde renklerin farklı gelmesi problemini bende çok yaşadım.Bu sebeple netten araştırıyorum renkleri.O bile bazen yanıltabiliyor.Bu yüzden beklediğim gibi geldi renkler.

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma