7 Şub 2018

İNDİRİM ALIŞVERİŞİ ZARA,STRADIVARIUS,FOREWER NEW,MUDO ...

Ocak ayı ile birlikte başlayan indirimleri değerlendirerek pek çok alışveriş yapmış ve bu alışverişlerle ilgili bir blog yazısı yazmanın iyi olabileceğini düşünmüştüm.Instagramda yaptığım anket sonucunda %92'lik bir grup bu alışveriş yazısını görmek isteyince hemen o gün aldığım ürünleri fotoğraflamış ancak yazmaya fırsat bulamadan tatile çıkmıştım.Türkiye'ye dönüp yorgunluğumu atana kadar epeyce zaman geçince artık gecikmiş bir yazı haline geldi ancak hala bulabileceğiniz parçalar olabilir düşüncesiyle yazıyı yayına almak istedim.
İlk olarak Forever New alışverişm ile başlamak istiyorum.Sezonda gözüme kestirdiğim botlara bakmak üzere mağazayı ziyaret ettiğimde istediğim altın yansımalı topuklu kadife botların yanına üzerinde pembe çiçek desenleri bulunan botlar da ekleniverdi.Her ne kadar yüksek topuklu olsada rahat sayılabilen botların fiyatı130-150 lira aralığındaydı.


Hemen kasanın önünde mini boy pembe şemsiyeyi görünce seyahat sırasında yanımda taşımak için uygun olabileceğini düşünerek satın aldım.Sadece bir kez kullanabilmeme rağmen kalitesini gayet iyi buldum.Eşim için H&M 'den satın aldığımız küçük şemsiyeyi ilk kullanımda rüzgara yenik düşürürek çöpe atmak zorunda kaldık ancak benim şemsiyem sapasağlam :)
İndirimin ilk gününde 29,90 ve 49,90 aralığında satılan  çantaları günlük kullanım için uygun olur düşüncesiyle almıştım.Pull&Bear'dan aldığım gri simli çanta biraz basit görünsede diğerleri oldukça kullanışlı...
Stradivarius her dönem uygun olan fiyatlarının yanında indirim dönemlerinde daha bir alışveriş yapılası oluyor.Bu yıl ne sezonda ne indirim döneminde giysi olarak kendime uygun bir şeyler bulamasamda 20 TL civarında fiyata sahip bu iki kemeri çok beğenerek aldım.
Gelelim Zara alışverişime...
Bu yıl daha indirimin ilk günü mağazada olmama rağmen beğendiğim parçalar tükenmişti.Hem İstanbul'da hemde yurtdışında denk geldiğim mağazalarda bakınmama rağmen istediğim ürünleri bir türlü bulamadım.Hal böyle olunca kot ağırlıklı alışveriş yaparak Zara indirimini kapatmış oldum.
Daha önce yine Zara'dan almış olduğum nakış detaylı kot pantalonu severek kullanınca benzer özellikte iki pantalon daha aldım.Üzerinde altın sarısı nakışlar bulunan füme pantalonu hala bulma şansınız var ancak sağdaki mavi kot ilk günlerde tükenen ürünler arasında.
Kalıbını çok beğenerek aldığım bir diğer kotun yan kısmından yanar dönerli pembe bir şerit geçiyor ancak bu şerit yıkadıkça bozulacak gibi görünüyor.

Alışverişimin beni en çok üzen parçası ise lila-mavi yansımalı bere oldu.Kullanım öncesi makineye atarak yıkama gafletinde bulunduğum berenin yanar döner ışıltılarından geriye pek bir şey kalmadı :(
Zara'dan aldığım iki üst giyim ürününden biri siyah renkli taşlı t-shirt,bir diğeri ise fotoğraflamayı unuttuğum için bu yazıya ekleyemediğim yakası boncuklu siyah bir bluzdu.
Mudo bu sezon en çok alışveriş yaptığım mağazalardan biriydi.Bakır şeritli pantalonu sezonda 160 liraya görmüş ancak pahalı bularak almamıştım.İndirimden yararlanarak aldığım bu pantolonu şu an yarı fiyatına bulabilirsiniz.Bu pantolon ile kombinlediğim kazak ve yazıdaki diğer Mudo ürünleri hala bulabileceğiniz ürünler arasındalar.
İçinde bakır simler bulunduran kazak üşütmeyecek kadar kalın yapıda.İlk giydiğimde oldukça kaşınarak rahatsız olduğum kazağı sonraki günlerde içine ince bir parça giyerek kullandım.Bazı ürünlerin siminden tüyünden rahatsız olmak gibi bir huyunuz varsa dikkatli olmanızı öneririm.
(Gece çekimi mağduru )Boğazlı gri kazak yine kalın yapıda ve tatilde üşümemek için aldığım ürünlerden biriydi.Bu özelliğiyle beklentimi karşıladığını da söyleyebilirim.
 İnci detaylı pembe kazak ise yumuşacık malzemesiyle çok beğenerek aldığım biri üründü.Her mağazada bulunmayan bu kazağı İstinyepark Mudo'da hala bulabilirsiniz.

Yılbaşı döneminde arayıp bedenimi bulamadığım ışıltılı eteğe yine indirim döneminde sahip oldum.İçinde barındırdığı renkler sayesinde gri,mavi,kırmızı,siyah pek çok renkle rahatça kombinlenebiliyor.
Twist'ten aldığım tek parça ürün üzerinde minik taşlar bulunan siyah kot ceket oldu.Giymekiçin ilkbahar aylarını beklediğim cekette ilk yıkamada herhangi bir bozulma olmadan dolaptaki yerini aldı.
BERELER
Bu yıl bere alışverişimi Mavi'den yaptım.3 al 2 öde kampanyasıyla aldığım berelerden en baştaki kızıma,diğer ikisi bana..
Son olarak Türkiye'de numaramı bulamadığım mavi renkli metalik botları Amsterdam'da buldum ve bu yazıya yetiştirdim.10€ gibi bir fiyata gördüğüm bazı modellere bugün baktığımda daha pahalı olduklarını ancak numaralarının kalmamış olduğunu farkettim ve yük olmasın diyerek oradan almadığıma pişman oldum.
Pişmanlıklarla dolu kozmetik alışverişim yazısı ise blogda önümüzdeki günlerin konularından biri olacak.Yurtdışından neler aldım,neler almayıp eve gelince pişman oldum merak ediyorsanız yazıları takipte kalın ♥
Bu yazıdaki bazı ürünlerin üzerimde nasıl göründüğünü görmek için @makyajkelebegiblog adlı instagram sayfamı takibe alabilirsiniz.



29 yorum:

  1. :-))) Filizcim bayıldım bunlara ben bu indirim dönemini neredeyse hiç bir şey almadan kapattım desem.. sadece Zara'dan 1-2 şey aldım onun dışında hiç bir şey beğenemedim neyse cüzdan sağlam yani.. :-D kozmetik alışverişini de bekliyorum güle güle kullan hepsini canım sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. hepsi de harika seçimler çok zevklisiniz, güle güle kullanın çok sevdim hepsini de :)

    YanıtlaSil
  3. hepsine bayıldım özellikle mavi bot ve bakır şeritli pantolona :)

    YanıtlaSil
  4. Canım aldığın şeylere bayıldım güle güle kullan! Mudo alışverişi ve o metalik botlar da şahane!!

    YanıtlaSil
  5. Kazak ve pantolonlar harika, indirimde ben de bir göz atayım ;)
    Güzel günlerde kullan Filizcim :)

    YanıtlaSil
  6. Mavi bota ve zara kotlara bayıldım. Zara da kasa kuyruğu korkusundan epeydir indirimde alışveriş yapamadım...

    YanıtlaSil
  7. Makyaj blogu olarak yakın çevremizde ilgi odağı olmayı çok güzel başarıyorsunuz. Ellerinize ve emeklerinize sağlık, mutlu bloglamalar :)

    YanıtlaSil
  8. En sevdiğim yazılardan. Oldukça indirim var mağazalarda, tüm ürünler de harika mutlulukla kullanın :))

    YanıtlaSil
  9. Bu indirim dönemini 2 parça Marks&Spencer'dan üst alarak kapattım ama şu çiçekli botlara bayıldım.
    Hepsini güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  10. Hepsini begendim ancak ilk siradaki siyah bot cok guzelmis gule gule kullan hepsini canim💖

    YanıtlaSil
  11. Forever New markasına ait botlara bayıldım :)

    YanıtlaSil
  12. Hepsi birbirinden güzel parçalar en çok metalik botu ve minik zımbalı çantayı sevdim Diğerleri de çok güzel güle güle kullan canım 💖

    YanıtlaSil
  13. pantolonlara bayıldım. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  14. Zaranın kotlarını sevdim. Keyifli duruyor. Şemsiye şans işi..

    YanıtlaSil
  15. Ben en çok gold topuk detaylı bota bayıldımmmm <3

    YanıtlaSil
  16. Cokgüzel secimler. Özellikle bot ve kotlara bayildim 😍

    YanıtlaSil
  17. Ne kadar güzel şeyler almışsın, hepsinde gözüm kaldı desem yeridir :)))) Ama en çok Forever New botlara, Zara kotlara ve Mudo'dan aldığın eteğe bayıldım. Mudo'da o eteği gördüm de hatta ama deneyemediğim için almamıştım; bir daha gidebilirim bakmaya :) Hepsini güle güle kullan,sevgiler!

    YanıtlaSil
  18. Bu aralar kemer diye ağladığımdan olsa gerek gözüm hemen kemerlere takıldı. :)
    Seçimlerinizin hepsi çok güzel, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  19. Ben sizin zevkinize hayranım. Forever New botlarına özellikle bayıldım. Güle güle kullanmanız dileğiyle ☺️❤️

    YanıtlaSil
  20. Harika ürünler mutlulukla giyinin :)

    YanıtlaSil
  21. wow these interesting selection dear thanks for sharing..

    https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

    YanıtlaSil
  22. Hepsi ayrı bir güzel ama gözüm kadife altın yansımalı topukluda kaldı :)))) Çokkkk güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  23. oldukça zevkli ürünler seçmişsin. keyifle kullan canım

    YanıtlaSil
  24. Filizciğim, jean seçimlerine bayılıyorum biliyorsun. Bunlar da şahaneler..Mudo'ya derhal bakmak lazım.. güzel günlerde giy canım :)

    YanıtlaSil
  25. Bu paylaşımına yorum yaptım diye hatırlıyorum ama yorumumu göremeyince ve senden de uzun zamandan beri paylaşım gelmeyince merak ettim...Umarım iyisindir :)))

    YanıtlaSil
  26. Aldıklarının hepsine bayıldım ama botların hepsi bir harika canım:)

    YanıtlaSil
  27. Süet botlara ve metalik bereye bayıldım canım :)

    YanıtlaSil
  28. Botlarına bayıldım Filizcim. iyi günlerde giy.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma