26 May 2017

PLATINUM VUVU MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI

Bu yazımda ilk duyduğumda kulağıma biraz ilginç gelen sonrasında hakkında araştırma yaparak bir ürününü kullanmaya başladığım Platinum Vuvu markasından ve deneyimlemiş olduğum Makyaj Temizleme Yağı ile ilgili düşüncelerimden bahsetmek istiyorum.

 Japon Novex şirketinin 2002 yılında ilk kez üretip Uluslararası Kozmetik ürün Bileşenleri Terminolojisine kaydettirmiş olduğu  platinum kolloidi yüksek niteliklere sahip platinden elde edilmiş bir ürün.Özel teknolojisi sayesinde su moleküllerini sımsıkı kuşatarak kolloid haline getiren platin mikro parçacıkları, cildi nemlendirip elektrik potansiyelini düzenliyor. Aynı zamanda, kullanıldığı gün boyunca ultraviyole ışını, yaşlılık ve stresten oluşan oksidasyonu engellemeyi vaad ediyor.
Platinum Vuvu Makyaj Temizleme Yağı

Premium Brilliant Temizleme Yağı:

Siyah ambalajda bulunan makyaj temizleme yağı su kıvamında,hafif griye çalan renkli, serinletici bir makyaj temizleyicisi. Özel bitkilerden seçilen yüksek kaliteli yağ asidi ve zeytin skualen’ine platinum kolloidi’nin bolca katılmasından yapılmış.
(Skualene  hücre zarına yerleşip vücudu koruyan bir antioksidan olup cildimizdeki sebumda doğal olarak bulunur.)
Makyajı  temizlerken nemlendirici etkisi ile cildi koruyan yağ,herhangi bir aroma, renklendirici, koruyucu içermezken rahatlatan hafif portakal kokusu da doğal uçucu yağlardan elde edilmiş.
Platinum Vuvu Ürünleri Kullananlar

Kullanımı:
Ürünü ilk denediğimde pamuk üzerine sıkıp makyajımı silmeye çalıştım.Bu şekilde temizleme performansı alamadığım gibi yüzümde bıraktığı yağlı histen hiç hoşlanmadım.
Daha sonra kullanım şeklini öğrenerek kuru avucuma sıktığım birkaç pompa ürünü daire sel hareketlerle tüm yüzüme yaydım.Yüzümdeki makyaj kalıntıları çıktığında ılık su ile nazikçe ovalayarak yıkadım.Yıkama esnasında su ile birleşen yağ süte benzer bir hal alıp ciltten kolayca arınıyor.
Temizleme işleminden sonra bu aşamada bırakılabileceği gibi kendi sabunu ile üzerinden geçilebileceği belirtiliyor.Ben kimi zaman bu şekilde bıraktım kimi zamansa hafif bir köpük ile üzerinden geçtim.

Kullanımda dikkat edilmesi gereken noktalar:

Temizleyicinin kesinlikle kuru elle uygulanması,fazla güçlü ovalanmaması ve yüzde uzun süre bırakılmaması gerekiyor. 
Ayrıca 5-10 saniye süren buğulu görmeyi yaşamamak için göz makyajınızı çıkarırken dikkatli davranmanızı,ürünü gözünüze kaçırmamanızı öneririm.

Cildinizi yormadan hafifçe temizleyecek bir ürün arayışındaysanız tüm cilt tiplerine uygun olan bu yağa https://platinumvuvu.com/ adresinden göz atabilirsiniz.

İçindekiler:
Etilheksil Palmitat, İzotridesil İzononanoat, Sorbeth-40 Tetraoleat, Skualen, Poligliseril-2 İsostearat, Platin, Portakal Kabuğu Yağı, Su, Tokoferol, Soya Yağı




11 yorum:

  1. sanırım bana göre bir ürün değil ama yine de güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. ben kesinlikle üzerinden misel su ve temizleme jeli ikilisi ile geçmeden duramıyorum yüzümde aslında geçmesem de olur ama gözlerimde şart yani..

    YanıtlaSil
  3. Makyaj temizleme yağları benim için vazgeçilmezler. Elimde zamanında stokladığım diğer temizleyicileri bitirince, başka ürün kullanmayı hiç düşünmüyorum Filiz'cim. Bu markayı da ilk kez duydum sayende, aklımda olsun. Sevgiler... <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  4. ilk defa duyduğum bir marka teşekkürler canım paylaştığın için sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Bayılıyorum makyaj temizleme yağlarına! Bu ara favorim fiyatı ve performansı ile NYX Stripped Off Cleansing Oil. Bu markayı sayende duymuş oldum, aklımda olsun! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Ne kadara ve nereden satın aldınız?

    YanıtlaSil
  7. Bunun numunelerini denedim ben çok memnun kaldım değişik bir ürün

    YanıtlaSil
  8. Oldukça ilginç bir ürün , markanın diğer ürünlerine bakmalıyım :) Elinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  9. İlk defa duyduğum bir marka, bilgilendirici paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. İlk defa duydum ben bunu :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma