25 May 2017

DERMO-ORGANİK BIONNEX LANSMANI

Geçtiğimiz hafta sonu Bionnex yetkilileri ile bir kahvaltı organizasyonunda bir araya gelmiş,marka hikayesini dinleyip ürünler hakkında bilgi almıştık.
Suada'nın nefes kesen manzarası eşiliğinde keyifli bir sohbetle başlayan organizasyon, firma yetkililerinden dinlediğimiz sunumla devam etmişti.
Bugün daha önce birkaç ürününü deneme şansı bulduğum marka ile ilgi olarak buluşma günü edindiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bionnex Ürünleri Kullananlar
Saç ve Cilt problemlerine Dermo-Organik Çözümler sunan Bionnex'in hikayesi Anadolu topraklarının sunduğu doğadan ve bitkilerden aldıkları ilham ile başlıyor.
Bionnex Ürünleri Kullananlar

Bionnex Kullananlar


Anadolu topraklarının sayısız farklılıktaki bitkileri yüzyıllardır insanlık için şifa kaynağı olarak kullanılmış ve bir tedavi aracı olmuştur. Anadolu’ya özgü 3500’ün üzerinde endemik bitkinin tedavi edici ve iyileştirici etkisini kullanmak isteyen Bionnex Laboratuvarları, bitkilerin gücünü teknoloji ve bilim ile birleştirerek cilt ve saç problemleri doğal içerikli ürünler sunan bir marka olarak 2010 yılında doğmuştur.

Bionnex araştırma-geliştirme ekibi ile üst düzey yetkinliğe sahip uluslararası laboratuvarlarla işbirliği içerisinde çalışarak  yaptığı çalışmalarla yeni ürünler oluşturmakta ve  mevcut ürünlerini de sürekli geliştirmektedir.

BIONNEX ÜRÜNLERİ
  • Akneli Cilt Serisi (Aknederm) : Temizleme Jeli,Canlandırıcı Tonik ve Onarıcı etkili kremden oluşuyor.
  • Hassas Ciltlere Özel Seri (Sensitiva) : Bitkisel Köpük Jel,Misel Solüsyon,Yatıştırıcı Yüz Kreminden oluşuyor.
  • Saç Dökülmesi Karşıtı Bakım Serisi (Organica) :Normal,kuru&yıpranmış,yağlı ve kepekli saçlara özel şampuanlar ile tüm saç tiplerine uygun olan saç kremi ve dökülme karşıtı serum içeriyor.
  • Hiperpigmentasyon serisi  (Whiteexpert): Leke giderici yüz kremi ile koltuk altı,dirsek,diz gibi hassas bölgelere özel leke giderici krem içeriyor.
  • Güneş Bakım Serisi (Preventiva) : SPF 50 , SPF 100 max güneş koruyucular,kapatıcı özellikli güneş kremi ve 50 SPF Güneş spreyi bulunuyor.Güneş koruyucu seride SPF 100 olan çocuklara özel bir koruyucu da mevcut.
  • El&ayak bakımı (Perfederm) : Topuk kremi,Ayak ve Bacak rahatlatıcı jel,Koku giderici krem,Yoğun el bakım kremi parfümsüz ve yaşlanma karşıtı seçenekleriyle geliyor.
Daha önce el kremini kullanarak memnun kaldığım Bionnex ürünleri Paraben,Parfüm,Alkol ve koruyucu madde içermeyen formülleri ile keşfedilmeyi hak ediyorlar.

Deneme fırsatı bulduğum ürünlerden önümüzdeki günlerde ayrıca bahsediyor olacağım.
Temiz içerikli ürün arayışındaysanız Bionnex sayfasından ürün detaylarını inceleyebilirsiniz.

8 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik olmuş. Ben bu markayı hiç denemedim ve açıkcası merak ediyorum.
    Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  2. Instagram'dan takip ettiğim kadarıyla güzel bir etkinlik olmuştu :) Detaylı yazılarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Temiz içerikli ve yerli ürünlerin artmasına çok seviniyorum Filiz! Merakla yorumlarını bekliyor olacağım :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Filizcim çok güzel bir gün geçirdik ürünler de fena değil bence güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  5. Anadolu toprağına ait bitkilerle oluşturulduğu için ürünler dikkatimi çekti. Dilerim, İzmir'de bir sunum yaparlarsa hem ürünleri görmek hem de içeriğini öğrenmek için bulunmak isterim.

    YanıtlaSil
  6. Türk firmalarini takdir ediyorum dogal ürünlere agirlik verdikleri için.

    YanıtlaSil
  7. Eczacı arkadaşım çok övüyor bu ürünü

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma