22 Şub 2017

5 FAVORİ GOLDEN ROSE VELVET MATTE RUJUM

Golden Rose Velvet Matte rujlar uygun fiyatları,renk seçenekleri ve mat yapılarının beklentimi karşılamaları nedeniyle favori rujlarım arasındalar.
Rujlar piyasaya ilk çıktığından beri renklerini inceliyor ve beğendiklerimi alıyorum.Bu yazımda size severek kullandığım beş favori rujumdan bahsedeceğim.
En doğal Nude renginden en iddialı bordoya gelin bu rujlara birlikte göz atalım.
Rujlar numaralarla isimlendirildiğinden sevilen renkleri akılda tutmak biraz zor.Ben hala 02 ve 03 numaralı rujlarımı karıştırır dururum.Numaralandırma yerine bu güzel renklerin bir ismi olsa kuşkusuz çok daha iyi olurdu.

Görseldeki sırayla soldan sağa;
Velvet Matte 16  : Kahve-kiremit rengiyle serinin favori renklerinden olan bu ruj günlük kullanım için en uygun olan tonlardan bir tanesi.Yapısı oldukça yumuşak ve kolay sürülüyor.Dudakta pürüzsüz bir görünüm oluşturuyor.
Serinin diğer rujları gibi ortalama bir kalıcılığa sahip olan bu ruj kimilerinde turuncumsu durabilirken dudak rengimin etkisiyle bende daha gül kurusuna yakın bir sonuç veriyor.Almadan önce dudağınızda test etmeniz gereken renk bu özelliğinden dolayı 16 numara olabilir.

Velvet Matte 03 : Kendime yakıştırdığım ender Nude rujlardan biri olan bu ruj somonluk içeren rengiyle cildi ölü gibi göstermiyor ve koyu renk göz makyajıyla oldukça iyi uyum sağlıyor.Renk tonunun açıklığına rağmen pek çok Nude rujda yaşadığım kuru ve yamalı görünümü bu rujda yaşamıyorum.Dudaklarınızda aşırı kuruma sorunu varsa siz yinede öncesinde peeling yaparak ya da 10 dakika öncesinden lipbalm uygulayarak kuru görünüme yol açmayabilirsiniz.

Velvet Matte 02 : Oldukça romantik bir rengi olan 03 numaralı ruju çok beğenerek almıştım.Mac'in popüler ruju Mehr'i andıran rengi her makyajla uyum sağlıyor.Benim gibi pembe severseniz bu rengini mutlaka not etmenizi öneririm.

Velvet Matte 20  : Bordo aşkımla kış mevsiminde kullanmak için yanıp tutuştuğum 20 numara bir sıralama yapmam gerekirse elimdeki rujlar arasında beni en az mutlu eden renk oldu.Sürülmesi biraz zahmetli.Ucu yuvarlandıktan sonra kalemsiz uygulamak adeta imkansız.Yapı olarakta hafiften kusurları belli ettiği için diğer bordolarıma daha sık şans veriyorum.

Velvet Matte 18 : Bana uygun fiyatlı mat kırmızı ruj önerir misin deseniz aklıma gelen ilk ruj Golden Rose'un soğuk alt tonlu bu ruju olacaktır.Enerjik ama ben buradayım demeyen bu ruj pek çok ten rengine uyabilecek özellikte ve dudak kalemine ihtiyaç duymadan da rahatça sürülebiliyor.
Son olarak rujlarla ilgili genel görüşlerime değinecek olursam;

  • Dudakta ağırlık yapmayan,kuruluğa yol açmayan yapıdalar.
  • İlk kullanımlarda oval kesimleri sayesinde kolay uygulanıyorlar.Bu şekli koruyabilirseniz işiniz kolay.
  • Rahatsız edici kokuları yok.
  • Yemek yedikten sonra orta kısımdan silinebiliyorlar ancak oldukça kabul edilebilir bir durum.
  • Ambalajları hafif ve taşıması kolay.Daha şık olsa muhteşem olurdu.
  • Fiyat-performans açısından değerlendirildiğinde fiyatları pahalı markalarla rahatça yarışabilir.
  • Paraben içermeyen formüle sahipler.
Golden Rose Velvet Matte Ruj Renkleri


Özetle ben markanın Velvet Matte serisi ile gayet iyi anlaşıyorum.Eğer hala bu seriden rujum yok diyorsanız renklerine göz atmanızı öneriyorum.

Sizin Velvet Matte rujlarla aranız nasıl,kullandığınız renkler arasından favori rujunuzu ya da bu yazıda görüp beğendiğiniz rengi yorum kısmında paylaşırsanız çok sevinirim.

18 yorum:

  1. Bu seri bir harika :) Bende 18 numara var

    YanıtlaSil
  2. 16,02 ve 03 favorilerimden güzel yazı olmuş emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bu seri. Çok uzun zaman almayıp mini boyları sayesinde keşfetmiştim. Benim favorim 12 :) Güle güle kullan Filiz'cim :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de sadece 27 numara var. Ama sizdeki renklerden 16-2-18 de gözüm takılı kaldı ve not ettim :))

    YanıtlaSil
  5. Merabalar :) etkinliğime yorum yapmissiniz ama katılıyormusunuz bilemedim :) bu arada 02 harika tam benlik :)

    YanıtlaSil
  6. ben de bu seriyi çok severim hem renkleri hem yapıları hem de matlıkları güzel elimde 2-3 renk vardı sanırım ama daha almak istediklerim de var yani :-)) güle güle kullan canım sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Golden Rose'un en başarılı serisi sanırım bu seri.İlk çıktıklarında birkaç renk almıştım fakat sonradan renk skalası genişledikçe pek yanaşmadım,Dayanamayıp hepsini almaktan korktum sanırım.:)
    02 ve 16 numara şahane görünüyor!Emeğine sağlık,sevgiler.:)

    YanıtlaSil
  8. Başarılı bir seri.14,18,20,23,29 numaraları mevcut.hepsinden memnunum,29 hariç günlük kullanıma uygundur.29 u da kullanıyorum ben ama herkesin kullanabileceği bir renk olmayabilir zevk meselesi.16 numarayı da deneyeceğim,sevgiler 😊

    YanıtlaSil
  9. Benim favorim 01.. Bittikçe alıyorum ve nadir bitirdiğim rujlardan kendisi, muhakkak bakmanızı öneririm :))✌👍

    YanıtlaSil
  10. Bu seriyi ben de çok seviyorum. 02 numara bana hiç yakışmadı ama 18 numaralı kırmızı kesinlikle harika, çok severek kullanıyorum :) 16 bende kahveliği baskın duruyor ve gerçekten güzel. Mutlulukla kullan Filiz'cim, çok sevgiler... <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  11. Golden Rose'a ait farklı seri rujlar kullanmıştım ama kuruluğa neden oldukları için bir daha almadım.Fakat bunlar da bu sorun yokmuş...Renkler de oldukça güzel..Neden olmasın ?

    YanıtlaSil
  12. Seriyi çok seviyorum 16 ise açık ara favorim

    YanıtlaSil
  13. ben de 10 numarayı çok seviyorum ama 16 çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  14. Golden rose markasının en sevdiğim serisi bende 27numaraya bayılıyorum😊

    YanıtlaSil
  15. 16 numarayı cok seviyorum tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  16. 2 numara favorim. Ama 16 hiç de fena değilmiş :)

    YanıtlaSil
  17. 16,20 ve 18i çok begendim.

    YanıtlaSil
  18. Golden Roseun bu mat serisine bayılıyorum.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma