5 Eki 2016

REMİNGTON PRO-LUXE SAÇ KURUTMA MAKİNESİ DENEYİMİ

Havaların serinlemesiyle birlikte İstanbul rahat bir nefes aldı.Parklar ve bahçeler tenhalaşıp en güzel renklere bürünürken bende epeyce yorularak geçirdiğim bu ayı bolca yürüyüş yaparak geçirdim.
Bugün yine bir açık hava etkinliği sonrası duşumu alıp saçlarımı kurutmuş ve size bir süre önce tanıştığım,serinleyen havalarla birlikte işimi oldukça kolaylaştıran saç kurutma makinemden bahsetmek istiyorum.

Remington PRO-Luxe Dryer Saç Kurutma Makinesi inci beyazının rose gold detaylarla birleştiği sade ama bir o kadar da şık görüntüsüyle dikkatimi çekmişti.Cihazı kullanmaya başladığım ilk an bu naif görünümün ardında büyük bir gücün saklı olduğunu farkettim.

Yapı olarak kalın telli ve gür saçlara sahibim.Özellikle havalar serinlemeye başladığında saçlarımı kendi halinde kurutmak imkansız hale geliyor.Bunun için kısa sürede kurutma işlemini gerçekleştirebilen,kurutma sonrası saçlarımı tiftik tiftik edip kabartmayan kuvvetli bir cihaza ihtiyacım vardı. Bu sebeple kontrollü ısı sağlayan Remington Saç Kurutma Makinesi benim için iyi bir seçim oldu.

İyonik şekillendirme özelliği sayesinde %90 daha fazla iyon sağlayarak asi saçları sakinleştiren ve parlaklık sağlayan Remington PRO LUXE her yıkama sonrası saçlarımın üst kısmında yaşadığım elektriklenmeyi oldukça minimize etti.
Ayrıca saçlarımda kurutma makinesi kullanımına bağlı olarak yaşadığım aşırı kuruluk hissini de artık yaşamıyorum.

Remington PRO LUXE için 2400W'lık AC motoru ile ev kullanımı için beklenenin çok üstünü gerçekleştirdiğini ve profesyonel bir makine ile eşdeğer performans sergilediğini söyleyebilirim.Makine çok hafif olmamakla birlikte elimde tuttuğum süre içinde beni yormuyor.3 metrelik uzun kablosu sayesinde de kullanım esnasında hareket özgürlüğü sağlıyor.

Tercihleriniz arasında saç kurutmanın yanında şekillendirme de varsa doğru yerdesiniz.OPTIheat teknolojisi/akıllı ısı sensörü sayesinde normal sıcaklıkta çalışan cihazı tek tuşla istenen bölgeye yoğun ısı verir hale getirmek mümkün oluyor.Bu uygulama sonrasında elde edilen sonuç ise kesinlikle daha uzun süre dayanan bir saç stili oluyor.

Cihazla birlikte gelen başlıklardan bir tanesi ile hızlı kurutma yaparken 7 mm'lik başlıkla çekilecek fönle dümdüz saçlar elde etmek mümkün.Benim henüz kullanmayı öğrenemediğim difüzör sayesinde de var olan dalga ve buklelerinizi belirginleştirebilirsiniz.
Özetle saçlarınızı kurutmak ve şekillendirmek için yeni bir saç kurutma makinesi arayışındaysanız Remington standına mutlaka uğrayıp bu cihazı test etmenizi öneririm.Evinizdeki profesyonel sonucu bence çok seveceksiniz.


26 yorum:

  1. aklımızda olsun teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Remington saç şekillendirme ile ilgili tercih ettiğim tek marka; şimdiye kadar aldığım her ürünü bu markadan seçtim. Benim de aynı markadan benzer bir kurutma makinem var ve çok memnunum. Ama onun başına bir şey gelirse bu model aklımda olsun. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç düzleştirici ararken okuduğum yorumlarda Remington açık ara önde gidiyordu Başak'çım.Ben o dönemde markayı çok bilmediğimden başka bir marka seçmiştim ancak bundan sonra alacağım ilk düzleştirici kesinlikle Remington olacak.
      Sevgiler canım :)

      Sil
  3. difüzor ü bir ara çok kullanırdım .Dalgalı saçım olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önceki makinemin difüzörü yoktu.Bunu birkaç kez denedim ancak daha kullanmayı öğrenebilmiş değilim.Çalışmaya devam :)

      Sil
  4. Kablosunun uzunluğu çok iyiymiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Yasemin'cim.Her yere saç dökmekten çekinmezsen saç kuruturken banyoda dolaşabilirsin :))

      Sil
  5. Sürekli saç kurutma makinam bozulunca yıllar önce kuaförümden satın almıştım hala onu kullanıyorum profesyonel fön makinalarının ısısı daha güçlü olduğu için işimi kolaylaştırıyor ama buda aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgi'cim çok iyi etmişsin.Bu makine de senin almış olduğun cihaza yakın,güçlü performans sergiliyor.Aklında bulunsun kesinlikle...

      Sil
  6. ben kurutma makinesi kullanmıyorum ama bunun gold detayları hakikaten güzelmiş güle güle kullan canım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim sen çok şanslısın bu konuda.Yıka ve çık canım ♥

      Sil
  7. Kısa olmasına rağmen çok zor kuruyan saçım var maalesef. Bir köşeye yazdım bu ürünü ((:
    Güle güle kullan Filiz ablacım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Zor kuruyan saçlar için birebir.Denk geldiğinde mutlaka cihazı çalıştırıp performansına bak :)

      Sil
  8. Ramington'u ben de çok beğeniyorum, şu an Philips kullanıyorum profesyonel serisinden. Ancak bu makine de aklımda olsun, kablosunun uzun olması da harikaymış. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Benim eski makinemde aynı markanın iyonik olanıydı.İyon özelliğini pek sevmesemde iyiydi ancak bu kesinlikle fark atıyor.Aklında olsun canım ♥

      Sil
  9. Beyazla altin uyumu çok güzel olmus.

    YanıtlaSil
  10. Saç yapımız aynı gibi Filiz'cim, aynı olumsuz nedenlerle kurutma makinası kullanmıyorum. En çok ilgimi difüzor başlık çekti. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  11. En çok kablolardan çekiyorum. Hangi cihaz olursan olsun kablosu uzun olacak! Remington'un kablosunun 3 mt olması mükemmel bir özellik bence.

    YanıtlaSil
  12. Remington'un saç maşası ve düzleştiricisini kullanıyorum. Saç şekillendirme konusunda oldukça usta. Sırf kurutunca kabarıyor diye saç kurutma makinesi kullanmayı sevmiyorum, inceleyeyim ilk fırsatta. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. bende yakın zamanda kurutma makinesi almayı düşünüyorum iyi bir ürünmüş iyi günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  14. bayağı güzelmiş iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  15. Hiç denemediğim ancak ilgimi çok çeken bir ürün. Bu güzel anlatımla almak farz oldu sanırım.

    YanıtlaSil
  16. Güle güle kullanın ilk kez duyduğum bir marka..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma