26 Eki 2016

PHYSICIANS FORMULA MINERAL CUSHION FONDÖTEN YORUMLARIM

Doğal makyaj trendi hızla yükselmeye devam ederken sizi hafif yapılı ve doğal görünümlü fondöten beklentinizi karşılayacağını düşündüğüm Physicians Formula Mineral Cushion Fondöten ile tanıştırmak istiyorum.
İlk mineral sünger fondöten olma özelliği taşıyan Physicians Formula Minaral Wear Cushion Fondöten her zamanki göz alıcı şıklıktaki ambalajı ile dikkat çekiyor.Ambalaj o kadar çekici ki ürünü farklı zamanda gören evin minikleri aynı yorumu yaparak oyuncak minişlerine bir koltuk yapma hayallerini dile getirerek beni gülümsettiler :)
Physicians Formula Mineral Wear Cushion Foundation
 Canlı mavi ambalajda ayrıca plastik bir kapakla korunan 14 ml fondöten,gözenekli yapıdaki bir süngerin içine  emdirilmiş halde bulunuyor.Fondöten kapağının hemen altında bulunan uygulama süngeri ile fondötene dokunulup tampon hareketlerle yüze uygulama yapılıyor.
Ben denediğim ilk günlerde ürünü tampon hareketlerle uygulamadan cildime sürterek uyguladığımda gerek kapatıcılık gerekse görüntü olarak sonuçtan memnun kalmamıştım.Daha sonra aynı sünger ile tampon hareketlerle uygulamayı denedim ve bingo!
Physicians Formula Mineral Wear Cushion Foundation
Kendi süngeri iyice ürün emdikten sonraki sonuç gerçekten tatmin edici ancak ben bir süre sonra fondötenimin hızlı bitmesinden çekinerek yumuşak bir fondöten fırçasına geçiş yaptım ve ürünü hala bu şekilde kullanıyorum.

Ciltteki kusurları bulanıklaştırma ve kapatma vaadinde olan ürün ve incecik yapısıyla bunu gayet iyi başarıyor.Çok koyu lekeleriniz ve kabuklu sivilce izleriniz dışındaki tüm küçük kusurları bu fondöten ile gizlemeniz mümkün.İçeriğinde bulunan bitki özleri ve pürüzleştirici antioksidanlar ile cilde berrak bir görünüm veren fondöteni kullandıkça  ağır bir ten ürünü kullanmıyor olmanın etkisiyle cildimin daha iyi görünmeye başladığını söyleyebilirim.
Kendini ışığa göre ayarlayabilen ortaya yakın kapatıcılığı ve  verdiği doğal sonuçla son haftalarda günlük kullanım için elim başka bir ürüne gitmedi.
Bence tek eksisi diğer ürünlere nazaran daha hızlı bitecek olması olan fondöten dermokozmetik sitelerde 65-90 lira fiyat aralığında satılıyor.
Physicians Formula Mineral Wear Cushion Foundation
Burada bahsettiğim tüm özelliklere ek olarak gluten içermeyen ve SPF 50 koruması eklenmiş içeriğiyle doğal görünüm veren fondöten arayışında olanların seveceğini düşündüğüm ürünü yetkili eczanelerde ve dermokozmetik satışı yapan sitelerde bulabilirsiniz.

Siz Cushion Fondötenleri deneme fırsatı buldunuz mu,varsa deneyimlerinizi yorum olarak paylaşırsanız çok sevinirim.




28 yorum:

  1. Pysicians Formula markasının bir bu fondötenini bir de muru muru bronzerını çok istiyorum. Fondötenin sizde de olumlu etki bırakmasına çok sevindim. Rahat rahat koleksiyonuma katabilirim. Ellerinize sağlık Filiz Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi de çok başarılı ürünler Blana'cım.Özellikle Muru Muru'nun dokusunu anlatmaya kelimeler yetmez.Rahatlıkla edinebilirsin canım ;)

      Sil
  2. Hep pembe, kırmızı, altın renkleri ön plana çıkarken böyle mavi bir ambalaj muhteşemm. Bu fondötenlerin en büyük eksisi çabuk bitmeleri oluyor sanırım Filiz, hafif yapıları da günlük kullanım için harika. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ambalaj hem renk hemde tasarım olarak çok farklı gerçekten.Çabuk bitme konusunda haklısınız.Diğer fondötenlerin yarısı kadar olduğundan bende hızlı biteceğini düşünüyorum;)

      Sil
  3. Sanırım Loreal ile cushion fondöten hevesimi giderdim 😊 Ama ambalaj çok şeker hakikaten al beni diyor güle güle kullan canım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ilk denediğim Cushion bu oldu.Aslında Lancome yorumlarından sonra şüphelerim vardı ancak bunu kullanınca şüphelerimin yersiz olduğunu anladım;)
      Teşekkürler canım ;)

      Sil
  4. İlgimi çekti. Make Up Forever fondötenim bittikten sonra deneyebilirim. İnce yapısı dolayısıyla benlik gibi görünüyor.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım denediğinizde benim kadar seversiniz Sibel hanım ;)

      Sil
  5. PF ambalajları gerçekten çok şık ve göz alıcı, minikler haklı öyle sempatik ki gerçekten..... Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyleler.Şimdiye kadar bu ambalaj olmamış dediğim hiçbir ürün çıkmadı.Hepsi birer tasarım harikası !

      Sil
  6. 50 günes korumasi oldukca güzel bir özellik !
    O kadar pismanimki Amerika´ya gittigimde markanin merak ettigim ürünlerini almadigima :/
    Türkiye´ye son geldigimde birkac eczanede baktim ama fiyat farki vardi almadim, elimdeki ürünler azalsin markadan alisveris yapacagim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o fiyatlar konusunda çok haklısınız.Amerika fiyatları buradaki yerel markaların fiyatlarıyla aynı nerdeyse:/
      Burda da online almak çok mantıklı.Farklı birkaç siteye göz atıp oldukça uygun fiyata denk getirmek mümkün ;)
      Sevgiler ...

      Sil
  7. ambalajının şıklığına bakar mısınız? ne kadar da şirin

    YanıtlaSil
  8. SPF 50 koruma faktörü çok iddialı bir rakam ve benim için kesinlikle tercih sebebi olabilir. Görseller şahane :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Aklınızda bulunsun o halde ;)

      Sil
  9. Filiz'cim renk skalası nasıl? Sanki koyu gibi duruyor buradan ama, senin cildinle bütünleştiğine göre bana da olur diye düşündüm :) Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım iki renk alternatifi var.Bendeki koyu olan ve yaza doğru bitmezse daha iyi olacağını düşündüğüm çok hafif bir koyuluğu var.Light rengini beni hayalet gibi göstermesinden çekinerek tercih etmedim .
      Sevgiler canım :)

      Sil
    2. Tamam canım çok teşekkürler :)

      Sil
  10. Ambalaja vuruldum özellikleri de çok güzelmiş. Güneş koruması da baya yüksek. Tercih edebilirim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklında bulunsun Çağla'cım.Çok çok sevgiler;)

      Sil
  11. Bişi yaparım ben bunla :D Ambalajı çok güzelmiş . Kullanıcı yorumlarını merak ettiğim bir üründü iyi ki yazmışsın :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalaj öldürücü güzellikte gerçekten.Çok sevinirim faydalı olduysa :)

      Sil
  12. Teşekkür ederim Ause'cim.Online siteleri takip edersen oldukça uygun bir fiyata edinebilirsin.
    Ben %50 indirimle bile denk gelmiştim bir ara.Çok çok öpüyorum;)

    YanıtlaSil
  13. Sağlıkla kullan canım .Mavinin tonu içine çekiyor resmen:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Renk seçimi gerçekten çok iyi olmuş ♥

      Sil
  14. Cushion fondötenlere bayılan biri olarak bunu denemek için sabırsızlanıyorum :) Bi koşu gidip alasım geldi :) Ayrıca o nası güzel bir ambalajdır öyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mineral içeriği ve hiç fena bulmadığım kapatıcılığı ile seversiniz diye düşünüyorum.Madem Cushion seviyoruz hemen gidip alıyoruz ♥

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma