17 Ağu 2016

YIPRANMIŞ SAÇLARA ÖZEL KLORANE MANGO YAĞI SERİSİ DENEYİMİ

''Saç Bakımında Bitkisel Uzmanlık'' sloganıyla gelen Klorane ürünlerini epeyce bir süredir deniyorum.Her saç tipi ve ihtiyacına göre farklı serileri bulunan Klorane ürünleri içinden bugün Kuru ve Yıpranmış Saçlara Özel Mango serisini inceleyeceğiz.
Ürünlerin ana etken maddesi olan Mango bitkisi Klorane tarafından Hindistan'da ekosisteme zarar verilmeden yetiştirilip Botanical Expertise Pierre Fabre kalite kurallarına uygun şekilde hasat ediliyor.Güneş altında kurutulan Mango çekirdeklerinden elde edilen Mango yağı, söz konusu saç bakım serisinin tüm ürünlerinde kullanılıyor.

İç ve dış etkenlerden dolayı kurumuş ve yıpranmış saçlarınız varsa yazımın devamını dikkatle okumanızı öneririm.
Klorane Yıpranmış Saç Bakımı
Şampuan,Saç Bakım Kremi,Saç Maskesi,Durulanmayan Bakım Kremi ve Çok amaçlı bakım yağı olmak üzere beş farklı ürünü bulunan seriden benim kullandığım üç temel ürününe teker teker göz atalım.

Klorane Mango Ekstreli Şampuan seride en çok beğendiğim ürünlerin başında geliyor.Her kullanışımda bana yaz mevsimini hatırlatan tarif edilemez güzellikte bir kokusu var.Yoğun sayılabilecek bir yapısı olduğundan fazla fazla kullanmaya gerek kalmıyor ve 200 ml'lik ürün epeyce gidiyor.Normal sayılabilecek bir köpük saçları arındırırken aynı zamanda yoğun nem sağlıyor.

Nem konusunda özellikle değinmek istediğim bir nokta var.Ben dipleri yağlı,saç boyları ve uçları boyadan dolayı kuru saçlara sahibim.Bu şampuanın hedeflediği kesim bana kalırsa saç dipleride kuru olanlar.Ben kullandığım sürece saçlarım yumuşayıp kolay taranır hale gelip harika hissettirsede yaz mevsimininde etkisiyle yıkadığım günün akşamı hafiften kirlenmiş gibi görünüyorlar.Bu sebeple yağlı saç derisine sahipseniz bu serinin şampuanını edinmeden önce mutlaka tester denemenizi öneririm .Normal ve kuru saç tiplerinin ise benim yaşadığım bu durumu yaşayacaklarını sanmıyorum.

Mango Ekstreli Saç Bakım Kremi; Kullanışlı ambalajı ve saçlarımda istediğim yumuşaklığa yaklaşmamı sağlayan formülüyle severek kullandığım bir ürün oldu.Özellikle serinin diğer ürünleri ile birlikte kullanıldığında etkisi artıyor ve saçların daha kolay taranmasına yardımcı oluyor.
İçeriğindeki zengin temel yağ asitleri ve besleyici özellikleri sayesinde saç derisini besleme yeniden yapılandırma vaadi olan bu kremi sadece saç boyu ve uçlarında kullandığımdan bu etkisi hakkında yorum yapamıyorum.

Klorane UV Işınlarının Zararlı Etkilerine Karşı Koruyucu Sprey; Özellikle plaj çantamdan eksik etmediğim bu sprey kuru,boyalı ve yıpranmış saçları besliyor.Saç telini kaplayarak UV ışınlarından koruyan sprey deniz ya da havuz suyunun saçlarda yol açtığı sertleşmeninde önüne geçilmesini sağlıyor.Dışarıdayken kuru,banyo sonrasında ise nemli saçlarıma uyguladığım bu sprey hem kokusu hemde saçlarıma verdiği yumuşaklık ile favorilerim arasında.
Klorane Yıpranmış Saç Bakımı
Sizde saçlarınızda yoğun kuruluk hissediyor ve yumuşaklık ve nem vaadi ürünler arıyorsanız dermokozmetik sitelerde ve eczanelerde satılan Klorane Mango serisine göz atabilirsiniz.


Siz şimdiye dek Klorane ürünlerinden hangilerini denediniz.Varsa favorilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

20 yorum:

  1. şu anda keten lifi içereni bitirmek üzereyim ben de bu tatilde deniz ve güneşten yıpranacak saçlarım için bu seriyi yanıma almayı düşünüyordum zaten :-)) bu yazı da bir ön bilgi olarak süper oldu Flizcim .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yorumlarınıda merakla bekliyorum İrem'cim.Saç tiplerimiz epeyce farklı bu yüzden yorumların nasıl olacak bakalım :)

      Sil
  2. Saç uçlarım kuru olduğu için sıkıntı yaşıyorum bu ürün oldukça güzelmiş :) Klorane ürünlerini ilk defa görüyorum güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klorane duş jellerinden sonra saç bakım serilerini denemeye başladım ve memnun kaldım ben.Kuru saç uçları için aklınızda bulunsun bence ;)

      Sil
  3. bende bu serinin şampuan ve maskesini sipariş ettim kargoyu bekliyorum ama benimde saç diplerim yağlı umarım aynı sorunu yaşamam :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiden güle güle kullanın o halde.Benim ne sorunlu,ne ürün beğenmez saçlarım var anlatamam.Umarım sizdeki etkisi benim deneyimimden çok çok daha iyi olur ;)

      Sil
  4. Ben markadan yeni haberdar oldum desem. Özellikleri olduğu kadar ambalaj tasarımı da çok hoş. Wishlist'ime ekledim. Teşekkürler, bilgilendirme için. :)

    YanıtlaSil
  5. Saç spreyinden keşke daha önce haberim olsaydı Filiz Hanımcım, tatile çıkmadan kesin alırdım😊 Benim saç derim ve tüm saçlarım kuru, bu seriye bakacağım. Çok teşekkürler❤️❤️

    YanıtlaSil
  6. ben henüz hiçbir ürününü denemedim ama merak ettim

    YanıtlaSil
  7. Bende markayı yeni duydum ama ürünler basarılıysa sans vermek istiyorum kuru sac malesef büyük sorun :/

    YanıtlaSil
  8. Sprey ilgimi çekti Filizcim denk gelirsem bir bakayım dün dışarıdaydım gratise de uğramıştım :)) neyse bir dahakine bakarım:)

    YanıtlaSil
  9. Şampuanı Ayşegül'de okumuştum ama sanırım SLS içeriyodu, o nedenle pas geçmiştim. Spreyi ise ilgimi çekti, denk geldiğimde bir bakacağım :) sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  10. Yazın havuz güneş deniz saçları çok yoruyor. Tam da mevsiminde harika bir öneri olmuş. Yazı için teşekkürler .

    YanıtlaSil
  11. Spreyini merak ettim ben de, ilk fırsatta bakacağım :)

    YanıtlaSil
  12. Kuru ve yıpranmış saçlar :( benim saçlarımda sizin ki gibi boya ve açıcı işleminden dolayı çok fazla kurudu ve yıprandı.Söylediğiniz gibi şampuan bu kadar nemlendirme sağlıyorsa mutlaka denemek istiyorum.Spreyi,de unutmamak lazım çok merak ettim çünkü :)

    YanıtlaSil
  13. Hiç denemedim bu markayı. İlk alışverişte alıp deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  14. Sprey iyiymiş, denemeli bence de

    YanıtlaSil
  15. Spreyi ben de merak ettim.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma