24 Ağu 2013

GÜNÜN TAKI VE KOZMETİK SEÇİMLERİ

Ne zamandır günün takı ve kozmetik seçimlerine yer vermediğimi fark ettim ve bol fotoğraflı bir ''Ne sürdüm ne taktım?'' yazısı hazırladım.


Allık : Bobbı Brown Shimmer Brick Nectar rengini hem göz makyajında hem de allık olarak kullandım.
Göz Kalemi : Too Faced
Parfüm : Lancome Tresor İn Love
All Over Shimmer : The Body Shop 


Takılar Tekin Acar'dan .Önce küpeleri sonra da yüzükleri aldım.Yüzük set olarak satılıyordu.Tek tek ya da değişik kombinlerle takılabilmesi hoşuma gitti.Bu arada takılar daha önce bahsettiğim indirim grubundan ve her biri 3 TL :))


 Oje : Avon'un  eskiden kalma Rose Quartz rengini baz olarak kullandım.Bu ojeyi tek başına kullanamıyorum.Hem çok kat uygulamak gerekiyor hem de kuruduktan sonra parlaklığının bir kısmını kaybediyor.Renk uyumundan dolayı Jolly Jewels 103 numaranın altına sürmeyi uygun buldum.
Jolly Jewels 103 ise altın ve pembe ışıltılı baz içinde bronz iri pullar bulunan harika bir oje ♥


Ruj: Maybelline Flamant Rose Flamingo rengini ilk kez kullandım.Nedendir bilmiyorum ama Maybelline'in bu kırmızı ambalajları ilk çıktığından beri bana pek çekici gelmedi.Color Sensational rujların daha hoş bir görünümleri var.Bir ara Boyner'de Maybelline rujlar epeyce indirimli satılınca denemek için kalan renkler arasından 6.00 TL ödeyerek bu Pembe-Mercan tonunu seçmiştim.
Ruj nemlendirici özellikte.Oldukça yumuşak ve kolay sürülüyor.Kalıcılık bakımından ise tüm nemlendirici rujlarda olduğu gibi kısa ömürlü.

Kullandığım temel ürünler bunlardı.

İçlerinde denedikleriniz ya da merak ettikleriniz var mı ?


Instagram
Twitter
Facebook

14 yorum:

  1. Yüzüklere bayıldım. Ojeler de harika olmuş:) her şeyi çok beğendim sana çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel olmussun masallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım güzel gördüğün için teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Tekin Acarda takı bölümü olduğunu bilmiyordum çok şıklar güzel günlerde kullan canım. Oje ve ruj oldukça uyumlu olmuş, allıkta tenine sağlıklı bir ışıltı katmış çok yakışmış. Bu arada Lancome-laviest belle ne tatlı ne hoş bir kokudur onu alan tresörden pek etkilenmiyor galiba:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim tatlım.Bazı mağazalarda takı standları var burda.La Vie Es Belle'ye gelince inanılmaz bir koku.Çok seviyorum ama yazın kullanılacak gibi değil.Tresor daha hafif ve yaza uygun olmasına rağmen akılda kalıcı bir koku değil ne yazık ki.Sevgiler :)

      Sil
  4. Takılar ve sen çok hoşsun canımcim,hala indirim gurubu devam ediyorsa bakayım ykm ye daha önce görmemiştim oradaki takı yerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkürler sende öylesin.
      Tatil dönüşü Tekn Acar'a bakmış değilim hala ama Kentpark YKM'de epeyce indirimli takı vardı.(Hafta sonu alan edilmediyse)Ben gitmeden önce çok takı stokladığımdan YKM'den bir şeyler beğenemedim ama umarım sen zevkine uygun bir şeyler bulursun :)

      Sil
  5. Allığına ve Joly Jewels ojeye bayıldım canım. Takılar da çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Daha güzelleri senin olsun :)

      Sil
  6. Simli ojeler favorim olmasına rağmen , ojeleri çıkarmak bir işkence. Keşke simli ojeleri kolay bir yolu olsa ama yinede beğendim , sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simli ojeleri çıkarmanın kolay yolları var.Folyo yöntemi ya da Essence Peel-Off baz kullanabilirsin.essence bazı bulmak bu ara biraz zor ama umarım gelir tekrardan.Bloga yazdım etiketlerden bakıp okuyabilirsin :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma