15 Ağu 2013

BİTENLER & ÇÖPE GİDENLER #2

Yaz gelip okullar kapandığından beri makyaj ürünlerini seyrek kullanıyorum.Bu sebeple bu yaz boyunca makyaj ürünü bitiremedim.Genellikle kişisel bakım ağırlıklı oldu bitenler.
Bir de genellikle sevmediğim ürünlerden kurtulma çabasında olduğumdan sevileni çok olmayan bir bitenler yazısı oldu bu sefer.


Biten ürünleri resimdeki kutuda biriktirip topluca çöpe gönderiyorum.Boş ambalajları evden uzaklaştırmak kadar güzel bir şey yok :)


1.Madame Coco Sıvı sabun: Güzel kokulu ancak sıradan sıvı sabunlardan farkı yoktu.Sıvı sabunlar TR üretimi.Özledikçe alabilirim.

2.Gliss Sıvı Saç Kremi: Şimdiye kadar pek çok ambalaj boşalttım.Banyo sonrası saçlarımı kolay taramamı sağlıyor.Yenisi alındı bile.

3.Nivea Fresh Natural Deo Sprey: Uzun yıllardır severek kullanıyor her indirimde stokluyorum.Aynısının temiz içeriklisi çıksın diye dua ediyorum.

4.Down Under Natural's Argan Oıl Şampuan: Severek kullandığım şampuanın yenisine geçtim.Tek olumsuz yanı miktarı.Çok çabuk bitiriyorum.

5.Oriflame Ferahlatıcı Ayak Jeli: Bana göre hiç bir işlevi olmayan bir jeldi.Bitirmek için çabaladım ancak yarısından biraz fazlasını ancak bitirebildim.

6.Nivea Pure Natural Roll-On Deodorant: İndirimde oldukça uygun bir fiyata almıştım.Sık tazeleme gerektirse de zararlı madde içermeyen içeriğiyle sevdiğim bir ürün oldu.Sırada deneyeceğim pek çok ürün olduğundan tekrar almayacağım.

7.The Foot Factory Ayak peeling : Sadece Gratis'te satılan ve şu yazımda anlattığım Scrub'u sevdiğimi söyleyemeyeceğim.Bana gereksiz zahmet hissi verdi.Tekrar alınmayacak.



8.Oriflame Makyaj Paleti: Bir kaç yıl önce Oriflame'den aldığım paletten istediğim verimi alamadım.Farları bazsız kullanmak mümkün değil.Öyle ki ben bu paleti henüz far bazlarının popüler olmadığı dönemde almıştım.Alt katındaki ruj,pudra ve allığı ise basit görüntüsünden dolayı hiç kullanamadım.Uzun süredir çekmecemde beklediği için çöpe gönderiyorum.

9.Cettua Burun Bandı :Bitikçe aldığım ürünlerden biri.Yenisi alınmış durumda.

10.Rival De Loop Asetonsuz Oje Temizleyici: Oje temizleme sırasında keskin kokusuna tahammül edemediğim için asetonsuz olmasının benim için bir anlamı kalmadı.Rival De Loop ürünleriyle nedense yıldızım barışmadı bir türlü.

11.Makyaj Fırçaları: Oriflame Kapaklı Fırça yine çok uzun zaman önce alınan bir fırçaydı.Kıllarının yapısı ve kötü kokması nedeniyle hiç kullanamadım.Bu fotoğrafı çektiken sonra yıkamayı deneyince kullanılamaz hale gelip çöpe gitti.

Avon Makyaj Fırçaları; İlk aldığım makyaj fırçaları Avon'dandı.Aslında bu fırçaları çöpe atmadım.Temizleyip kullanmak isteyen bir arkadaşa verdim.

The Body Shop Sünger fırça ise Bir kaç yıl önce Tbs'den aldığım fırça setinin içinden çıkmıştı.ilk yıkama sonrası parçalanıp kullanılamaz hale geldiğinden çöpe gidiyor.

12.Gratis Manikür Aleti: İlk kullanmaya başladığımda işe yararken çabucak işlevsizleşti.Yenisini aldım ancak onun sonu nasıl olur bilmiyorum.


13.Ojeler: Uzun süredir kullanmadığım ojelerimi ayırdım.Rival De Lopp ve Booty ojeleri 
hiç sevmediklerim oldular.

14.Avon Magic Makyaj Bazı : Daha önce bir tane bitirip memnun kalmamıştım.Cildim yağlı ve probleme müsait olduğundan her bazla iyi anlaşamıyorum.

15.Rujlar :Tarihi geçen rujlarımı ayırdım.Bir dönem severek kullandığım rujlardı.Glosslara gelince öyle sanıyorum ki ben iyi bir Gloss kullanıcısı değilim.

Son zamanların bitenleri bunlardı.İçlerinde sizin sevdikleriniz,sevmedikleriniz hangileri ?

37 yorum:

  1. Böyle ayıklanmış ürünler yenilerine yer açmıyor mu bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kesinlikle öyle. Vicdani rahatlama !!!

      Sil
  2. bu rival de loop ürünleri dısardan güzel gibi görünüyo ama sanırım pek bi iş yok

    YanıtlaSil
  3. Maşallah!Rahatladın,canım.Ben de Gliss ürünleri kullanmaya başladım,çokta memnunum.Bir de Down Under'i merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Down Under benimde merak ettiklerimden ancak çok sevdiklerimi kolay değiştirmiyorum ben. Belki bu bitince :)

      Sil
  4. yine az diyorsun ama baya bir ürün bitmiş darısı diğer aylara.. :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen bitiremediklem de olunca az geldi gözüme.Ah evet darısı renkli kozmetiklere :)

      Sil
  5. rival de lopp ojeleri bende sevmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çöpe giden dışında iki tane de bekleyenim var ama yok sevemedim :(

      Sil
  6. Şu burun bantlarını dünden beri o kadar çok blogda gördüm ki çok merak ediyorum. Deneyeceğim ama sivilcelenmekten de korkuyorum :/

    YanıtlaSil
  7. Nedense bende glossları sevemiyorum asla rujun yerini tutmuyor.Bir sürü malzemeden kurtulmuşsun insan çok rahatlıyor.Allah yenilerini bitirmeyi nasip etsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Bende glossların hafif yapışan ya da kalıcı olmayan yapılarını sevemiyorum bir türlü.

      Sil
  8. Gliss sivi sac kremini bende kullaniyorum cnm cok rahat tarama sagliyor

    YanıtlaSil
  9. Faydali bir bitenler oldu tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  10. ohhh at gitsin kelebeğim:))

    YanıtlaSil
  11. Makyaj detoksu yapmış gibisin! Avon fırçalardan neden memnun kalmadın merak ettim. Gratis Manikür Aleti ve avon magix makyaj bazından da aynı şekilde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon fırçalar benim ilk fırçalarımdı.Başka fırçalarla tanıştıkça bu fırçalar çok sert gelmeye başladı.Bunu başka markalar kullanmadan anlayamamıştım.
      Magic baz kullandığımda ise cildim nefes almıyormuş hissine kapılıyorum.Zira bol silikonlu bir ürün.Ayrıca yağlı görüntüyü engellemedi bende.Manikür aleti ise ilk başta memnun olduğum bir ürünken sonradan köreldi.Yenisini alındı bile :)

      Sil
    2. İlgili yorumun için teşekkürler :)

      Sil
  12. Bayağı ürünü çöpe göndermişsin. Oooh, haydi bakalım gelsin yeniler ;)

    YanıtlaSil
  13. Bayagi bi bitenin varmis gelsin yeniler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişisel Bakım ürünlerini bolca bitirsemde renkli kozmetiklere epeyce zorlandığım aşikar :(

      Sil
  14. Fresh naturala hastayım,bittikçe alıyorum.Hatta bitmeden alıyorum. :)
    Eski ojeleri ve rujları çöpe attıkça rahatlıyorum.Çünkü yenilerine yer açılıyoor :)

    Gelsin yenileer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fresh natural konusunda aynı fikirdeyiz canım :))

      Sil
  15. bıtenlerı gorunce sevınıyorum hemde dıbıne kadar bıtmıs ne guzel..madam coco farksızsa denemeye gerek yok , glıssı bende yıllardr taramk ıcın kullanıyorum baska bı ıse yaramıyor..sampuanını da merak ettım..sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitenler hepimizi mutlu ediyor sanırım.Madame Coco sabunlar güzel kokuyor ancak özel bir formülleri yok dediğim gibi.Gliss banyonun demirbaşı,şampuan ise gerçekten beğendiğim bir ürün oldu canım :))

      Sil
  16. Merhaba yeni blog acmamla beraber sizi takip etmeye basladım benimkine de gözatarsanız beni cok mutlu edersiniz :) http://ecegucel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. ooooo yenilerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  18. Oh oh ne güzel,geldimi yenilerin :)Headerın çok şirin olmuş güle güle eskit canım :) 2haftadır yoktum sana yorum yazmayı özlemişim yahu,:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Tatilde bol bol yeni aldım bu ara.Bende özlemişim yorumlarını :))

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma