21 Şub 2013

MAX FACTOR CREME PUFF PUDRA

Max Factor Crem puff ile tanışmam yıllar öncesine dayanıyor.Şimdiye kadar kaç kutu bitirdiğimi hatırlamıyorum bile.Şu an elimde bir bitmeye yakın olanı, birde bu ürün var.
Bu ürünü Gratis indiriminden almıştım.Araya The Balm'ın Sexy maması girince bu ürüne geçemedim bir türlü.
Pudrayı isterseniz tek başına isterseniz fondöten üstüne kullanabiliyorsunuz.Ben önceleri sadece bu ürünü kullanarak ten makyajını tamamladığımı bilirim.Kapatıcılığı bir pudra için çok başarılı.Fondöten üzerine kullanıldığında miktarı azaltmak gerekiyor çünkü yüzde kalın bir görüntü oluşturuyor.


Ürün ambalajından uygulama için süngeri çıkıyor.Sünger tek başına kullanımda önceleri iyi sonuç veriyor ancak pudranın üzerinde bırakıldığında ürünün yapısının bozulmasına yol açıyor.Ürünün belirgin güzel bir kokusu var.Sünger üzerinde durduğunda hem o güzel koku kayboluyor hemde bir süre sonra pudra taşlaşıyor.


Bendeki 41 numarası.Daha önce Translucent adlı rengide almıştım ama onun kapatıcılığını beğenmemiştim.
                 

İçerik olarak çok masum değil maalesef.İçeriğe takılmayanlar bakabilirler.
21 gramlık pudra uzunca bir süre idare edebiliyor.
Fiyatı 50 küsürlerde ancak indirimlerde uygun fiyata bulunabilir.

9 yorum:

  1. rengi resimlerde çok koyu çıkmış acaba gerçekte de koyumudur yani bronzer koyuluğunda duruyor sanki bende netten sipariş vereceğim de =)

    YanıtlaSil
  2. Yok canım koyu değil.Medium Beige kumral,buğday tenli kişilere gidebilecek bir renk.Şimdi gidip baktımda fotoğrafta çokta farklı çıkmamış.

    YanıtlaSil
  3. Bir ara aralıksız kullandığım pudramdı,halende ara sıra elim gider:)

    YanıtlaSil
  4. bu pudraya aşığım. senelerden beri en sevdiğim pudra olma özelliğini hiç kaybetmedi. max factor ürettiği sürece almaya ve kullanmaya devam edeceğim. benim numaram da 41. içindeki süngerle ürün arasında teması engelleyen jelatini atmazsanız süngeri kutusunda rahat taşırsınız. sünger ürüne doğrudan temas ederek bekledikçe, ürün içindeki nemi sürekli emiyor ve gittikçe kalitesiz bir kullanıma yol açabiliyor. ben pudra ile sünger arasındaki jelatini hiç atmam, bitene kadar kullanmaya devam ederim.

    YanıtlaSil
  5. bu pudraya aşığım. senelerden beri en sevdiğim pudra olma özelliğini hiç kaybetmedi. max factor ürettiği sürece almaya ve kullanmaya devam edeceğim. benim numaram da 41. içindeki süngerle ürün arasında teması engelleyen jelatini atmazsanız süngeri kutusunda rahat taşırsınız. sünger ürüne doğrudan temas ederek bekledikçe, ürün içindeki nemi sürekli emiyor ve gittikçe kalitesiz bir kullanıma yol açabiliyor. ben pudra ile sünger arasındaki jelatini hiç atmam, bitene kadar kullanmaya devam ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun yıllar severek kullandım bende bu pudrayı. Son zamanlarda süngeri atıp sadece fırçayla uygulamaya başladım. Böylece daha yumuşak bir görüntü oluşuyor. Sizde güle güle kullanın :)

      Sil
    2. en en en sevdiğim pudra:) Hatta beyaz tenime koyu gelse de vazgeçemiyorum:S

      Sil
  6. Benim cildin yağlı sence kullanıma uygun mudur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben çok uzun süre severek kullanmıştım bu pudrayı ;)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma