23 Şub 2013

LANCOME EKSPRES CİLT TEMİZLEME SOLÜSYONU

Karanlık bir Başkent sabahından herkese merhabaaaa.
Günlerdir Lancome'un makyaj temizleme suyundan bahsetmek istiyordum.Ürünü bitirmeden nihayet yazma fırsatı buldum.
Solüsyon 200 ve 400 ml'lik pompalı şişelerde satılıyor. Pompa sayesinde istediğiniz kadar ürüne kolayca ulaşabiliyorsunuz.


Yüz,dudaklar ve göz makyajını temizlemek için kullanılıyor.Görevini güzelce yerine getiriyor.Çok hafif bir formülü var.Su gibi aynı.Kullandıktan sonra hoş bir ferahlık bırakıyor ciltte.
Bunun gibi pratik ürünleri seviyorum.Genellikle işten döndüğümde makyajımı hemen temizlemeye üşenirsem bununla ya da bir makyaj temizleme mendiliyle silip yatmadan yıkıyorum yüzümü.Sadece bununla temizlik yapılabileceği söyleniyor ama ben bu şekilde cildimi tam temizlenmiş hissetmiyorum.
Ürünün fiyatı 400 ml için 80 Tl civarı.Ben Ykm indirimiydi ama ne indirimi hatırlamıyorum 46 tl'ye almıştım.Üründen memnun kaldım ancak yerine Bioderma almayı planlıyorum.
                                                                  Herkese iyi tatiller :)

5 yorum:

  1. Bioderma hiç denemedim ama dermokozmetik bir ürün.paraben vb.zararlı kimyasalları içermiyor birde 500ml'lik iki tanesi bunun yarı fiyatına satılıyor.O yüzden denemek istiyorum bundan sonra.

    YanıtlaSil
  2. biodermadan sonra bir kıyaslama yazısı yapar mısınn bakalım hangisi iyimiş

    YanıtlaSil
  3. Benim cildim biraz sorunlu.Birde bunu deneyeceğim.Paylaşım için teşekkür.Blogunu izlemeye aldım.İstanbulda farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylasım yapıyorum.Banada beklerim canım

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma