13 Şub 2013

GOLDEN ROSE JOLLY JEWELS 117

Bloğumda genelde sevdiğim ürünlere yer veriyorum ama bu akşam beğenmediğim bir ürünü yazmak durumunda kaldım.Golden Rose Jolly Jewels ojelerin 106,115 ve 116 numaralı ojelerini daha önce almış,blogta tanıtmış ve hepsinden de çok memnun kalmıştım.
 Daha önceki deneyimlerime dayanarak şişedeki görüntüsüne dayanamadım ve 117 numarayı da aldım.
Öyle ki bu ojenin diğerleriyle alakası yok.Bana mı böylesi denk geldi yoksa bu renk hep böyle mi bilemeyeceğim ama ben bu ojeden hiç memnun kalmadım.


Aslında ojenin fırçadaki görüntüsü sonucun ne olacağını anlamama yetmişti.


Ojeyi tek kat sürdüğümde çok kötü durdu.İkinci kat ise durumu kurtarmayıp pütürlü ve kaba bir görünüm yarattı.Gece sürdüğüm ojem sabah uçlarından atmaya başladı.Günün sonunda ise parça parça kalkarak(birazda benim katkımla) asetonsuzca yok oldu gitti.
Bu renk en çok satan renklerdenmiş. Bunun yerine 110 numarayı almadığıma çok pişman oldum.Bu rengi siz siz olun denemeden almayın.




5 yorum:

  1. Serinin bu rengini ben de hiç ama hiç beğenmedim. Uzun zaman oldu alalı ama bir türlü fırsatım olmamıştı. Dün süreyim dedim sürmez olaydım. İlk başta bendekinin bozulmuş olabileceğini düşünmüştüm.

    YanıtlaSil
  2. MERHABA BENDE 116 NUMARA OLANINI ALDIM TEK KAT OJE SÜRMEYİ SEVMEDİĞİM İÇİN 2 KAT SÜRÜYORUM BENDE 2 GÜN DAYANDI AMA SABAH EVDEN ÇIKTIĞIMDA PARMAĞIMDA OLAN OJELER AKŞAM EVE DÖNERKEN ARTIK YOKLARDI OJE OLMADAN UÇLARDAN KALKIP YARIYA KADAR DÖKÜLDÜLER BENDE HEPSİNİ BİR GÜZEL KAZIDIM TIRNAKLARIMDAN :)) SADECE 117 NUMARAYA ÖZGÜ BİRŞEY DEĞİL SANIRIM :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşadığımız aynı durum canım ama ben 117 de yaşadım.

      Sil
  3. kat kat asetonsuz soyulma olayını bir arkadaşım da yaşamış sürülmesi zor evet ama ben böyle bir şey yaşamadım..

    YanıtlaSil
  4. siyah dışındaki renkleri çok güzel,ama benim gibi biraz dikkatsiz biriyseniz 2 günden itibaren soyulmaya başlıyor.birde çıkartması güç geldi bana.yinede ışıl ışıl renkleriyle hoşuma gidip 4-5 rengini aldım.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma