26 Şub 2013

ESSENCE AYDINLATICI MAKYAJ BAZI

Essence standında bir süredir seçili ürünlerde 3.5 TL uygulaması vardı.Bende sömestr tatilinde denemek için birkaç parça ürün almıştım.Bunlardan biri de Aydınlatıcı makyaj bazıydı.

Aydınlatıcı makyaj bazı, 20ml'lik pompalı ambalajda satılıyor.Aydınlatıcı olarak kullanılacak bir ürün için yeterli bir miktar olduğu görüşündeyim.


Çok belirgin bir kokusu yok.Pompaya bir kez bastığımda elde ettiğim ürün bana fazla bile geldi.Pompadan daha az miktar ürün almak için yarım falan bastım ancak bu nereye gittiğini göremediğim sıçramalara sebep oldu.O yüzden kolumda gösterdiğim kadar ürünü alıp istediğimiz kadarını aydınlatmak istediğimiz bölgelere sürüyoruz.


Ürün aslında makyaj altı baz olarak geçiyor ama tüm yüzde parlak bir görünümün hoş olmayacağını düşünerek sadece elmacık kemiklerimde kullandım.


Çok ışıltılı gibi görünmesine rağmen iyice dağıtıldığında hoş bir parlaklığı oluyor.Yukarıdaki resimde dağıtılmamış halini görüyorsunuz.


Bazı kullanırken üzerine allık sürdüğümde ortaya çıkan renkler çok hoşuma gitti.Resimde üzerine mat allık uygulanmış hali.Sanıyorum bu ürünü bu şekilde kullanmaya davam edeceğim.
Sonuç:Normal fiyatı olan 12-13 TL'yi bile hakeder bence.3,5 TL'lik fiyatıyla bulabilirseniz mutlaka deneyin.

21 yorum:

  1. ben fondötenle karıştırıp kullanıyorum böyle ışıltılı bazları çok hoş duruyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir karıştırayım bakalım nasıl olacak

      Sil
  2. Memnun kalan da çok kalmayan da denesem mi denemesem mi kararsız kaldım doğrusu :( Fondötenine karıştırarak da kullanabilirsin canım sağlıklı bir parlaklık elde edersin :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba
    essence markasını bende kullandım
    bronzlatıcı pudrası cok hos bir renk
    blogunuzu begendim takibe aldım :)
    blogumu ziyaret edebilirsiniz.
    http://pilatesogreniyorum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. özel günlerde bende fondotenimin içine azcık damlatıp kullanıyorum güzel duruyor :) çok ışıldamıyor zaten bence yakından bakınca belli oluyo :)

    http://jelibonunrenklidunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. sevgili makyaj kelebeği, öncelikle bloguma hoş geldiniz, ben daha önceden size gelmişim ;D bu ürünü merak ettim pırıltıları pek severim açıkcası, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyebilirsin canım,pırıltılarının abartısıda yok.Dağıtınca bütünleşiyor iyice.Çoğunluk fondötenle karıştırarak kullanmış bende öyle deneyeceğim bugün :)

      Sil
    2. Bu ürün cok ilgimi cekti, hafif parlak canlı görüntüyü seviyorum fiyatida cok ucuzmus yaaa! Sivilce yapmıyor dımı? Senin blogunda cok güzelmiş , takipteyim:)

      Sil
    3. Canım bugün ilk defa fondötenimle karıştırıp tüm yüzüme uyguladım.Daha önce sadece elmacıklarda kullanmıştım.Baz kaynaklı bir sıkıntı yaşamadım.

      Sil
  6. Merhaba Ben bu urunu cok merak ediyorum fakat bb krem kullandigim icin bide baz surmek fazla gelir die almadim. Dusunuyorum da baz, bb krem ve fondoten 3lusunu karistirsam uygun olurmu ?

    Buarada bana da beklerim gelirseni cok sevinirim :)

    www.makyajsevdam.blogspot.com

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünü yüzün tamamında tek başına kullanmak pek mümkün değil zaten.BB krem ve fondöteni karıştırmak BB kremden faydalanmanı engelleyebilir ancak bu ürünü fondöteninle rahatlıkla karıştırabilirsin.Bende bu şekilde kullanıyorum artık.Sevgiler

      Sil
  7. merhaba bu ürün artık satılmıyor sanırım hiç bir yerde bulamıyorum :(
    benim bloğumda hazioz.blogspot.com ziyaret edersen sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimden sonra diğer bazı görmeme rağmen aydınlatıcı olanı bende görmedim ama gelir mutlaka.
      Bloguna gelirim canım.

      Sil
  8. evet gerçekten çok şeker bir parlaklığı var, umarım gelir ve ben de alırım bir tane

    YanıtlaSil
  9. gratis indirimi! :) peki sence bu ürün mü the balm shelter mı daha kullanışlı ve iyi biri renkli nemlendirici biri baz ama fondotenle karıştırıyoruz bunu da sonuçta,, sence hangisi daha verimli?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Essence'in amacı yüze aydınlık vermek, ışıltı katmak. Balm Shelter gibi kullanamazsın tek başına. İstediğin görüntü ne ise ona göre karar verebilirsin.Sorunsuz cilde sahipsen ve indirimde ise Balm Shelter'ı tavsiye ederim :)

      Sil
  10. Bu ürün hala satılıyormu acaba

    YanıtlaSil
  11. önce kol kıllarını al bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiye kadar hiç düşünmedim,bundan sonrada tercih edeceğim bir şey olmayacak ...

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma