16 Şub 2013

DOWN UNDER'S NUDE ŞAMPUAN

Down Under's Nude Şampuanla geçen yaz aylarında tanıştım.O zamandan beri 4-5 tane bitirmişimdir. Arada Gliss kullanıp tekrar Nude'ye döndüm.


Bu Şampuan %98 doğal içeriğe sahip,içinde Sülfat ve Paraben gibi zararlı kimyasallar yok.İlk kullandığımda zor köpürüyordu ama birkaç kullanım sonrasında daha çok  köpürmeye başladı.
6-7 ay bir şampuanı yorumlamak için yeterli herhalde.
Ben bu şampuanı kullanmaya başladığımdan beri saçlarımda gözle görünür bir değişiklik yaratmadı.Saçlarım eskisinden daha yumuşak değil.Saçı güzel temizliyor, içerik olarak temiz bir ürün kullandığım için içim rahattı.Bitkisel şampuanlarla kıyaslandığında fiyatıda uygun.En son aldığımı 12.90'a almıştım.

Açılmamış bir kutum daha var. Artık bir değişiklik ihtiyacı hissediyorum.Onu kullanırken yeni bir şampuan araştırması yapacağım.Tavsiyelerinize açığım:)



11 yorum:

  1. evet bende bu şampuanı kullanmıştım çok güzel.blogunuda çok beğendim izleyicin oldum sende benim blogumu izlersen çok sevinrirm :)

    YanıtlaSil
  2. ben john frieda kullanıp beğenmiştim ama gramajına göre pahalı geldi o yüzden tekrar almadım şimdilik, ama saç maskesi çok güzel şampuan yumuşatmasa da maske sayesinde yumuşak saçlarım oluyor

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle Loreal markasinin 5 etkili sampuan ve kavanoz seklinde kutusu olan sac kreminide...Loreal hic bir urununde sulfat,paraben ve edta kullanmiyor....Bende uzzuuunca bir sure kullandiktan sonra canim sıkılmışti Glisse gectim hic memnun degilim mutlaka tekrar Loreale donucem...Bloguma favori sac bakkim rutinim postuna bakarsan orada uzuun uzuun anlatmistim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Loreal Serumun iyi yorumlarını duymuştum.Yazına bir bakayım canım.

      Sil
  4. acaba bu şampuan boyalı saçlara etki etmiyor mu? çünkü saçımı organik bir boya ile boyadım 2 kez ve sonrasında hep bu şampuanı kullandım..fakat saçlarım koyun kılı gibi oldu ve bir ton krem sürmek zorunda kaldım..mecburen yarım bıraktım..şimdi ise Syoss boya ile boyadım ve Syoss şampuanı ile yıkadım.. üstelik krem bile kullanmadım..Herkes çok memnun kalmış..demek ki benim saçlarda sorun var..Bloğuma da beklerim..öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir ayrım yok ama saçına uymamış olabilir canım.Bir ürün herkese uyacak diye birşey yok.Aslında boyalı saçlara,kalıcı fön yaptıranlara sülfatsız şampuanları öneriyorlar.Kardeşimde saçını çabuk kirlendirdiğini düşünüp bırakmıştı bu şampuanı.

      Sil
  5. Canım çekilişim başladı seni de beklerim :)

    http://beyazkedivekozmetik.blogspot.com/2013/02/ve-cekilisim-baslyor.html

    YanıtlaSil
  6. Kepek sorunu olanlar için syoss şampuan mükemmel.Gliss ise yumuşacık yapıyor ve çok köpürüyor.Tresan ısırgan otlu da kullandım oda hacim veriyor benim tavsiyem bunlar makyaj kelebeğine:)

    YanıtlaSil
  7. Nude ben de kullandım ama çok faydasını gördüm dersem yalan olur. İçeriği doğal olduğu için tercih etmiştim. Şu an dökülme için sim sensitive'in Bio Botanical serisini kullanıyorum. ilk kullanışımda hiç köpürmeyince şok olmuştum. Büyük ihtimalle diğer şampuanların kalıntılarını temizlemeye çalıştığı için köpürmedi. Bu nedenle ilk kullanımda hemen etkisini göstermiyor. önceleri bayağı endişelenmiştim boşuna mı para verdim diye ama şişenin yarısına gelince tam olarak faydasını görmeye başladım. Şu an çok mutluyum. Dökülme çok çok azaldı ve kepek de bitti. Saçlarım daha sağlam ve parlak oldu. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazıyı yazdığım günden bugüne Nude'den vazgeçmek zorunda kaldım ben.Sim sensitive'yi duymamıştım ama daha dikkat gösteririm denk geldiğimde.
      Sorununa iti gelmesine çok sevindim bu arada :))

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma