13 Ara 2017

HÜZÜN SARISI HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ VE MİNEADERM TANIŞMA TOPLANTISI

Cumartesi günü Blogger arkadaşım Nihal Yeşiltaç Oran’ın bu yıl dördüncüsünü düzenlemiş olduğu ve artık bir gelenek halini alan hediyeleşme etkinliğinde bu yıl Mineaderm sponsorluğunda bir araya geldik.
Etkinlik mekanımız Şişli Down Cafe, Down Sendromlu bireylerin emek verdiği,aynı zamanda kitap,el sanatı ürünlerin satın alınabildiği çok yönlü bir mekandı.Cafe personelinin ilgisi bence görülmeye değerdi.Ekibin ilgisinden kendi adıma oldukça memnun kaldım ve Down sendromlu bireylerin topluma kazandırılması adına benzer mekanların daha sık rastlanır hale gelmesini dileyerek yazıma başlıyorum.
Keyifli bir sohbet eşliğinde yemeklerimizi yedikten sonra Mineaderm ürünleri hakkındaki sunumu izleyip yetkililere ürünlerle ilgili merak ettiğimiz soruları yönelttik.Firma yetkilisi Gökhan Bey sunum sırasında anlattığı ürünleri hepimize teker teker deneterek ürünler hakkında ön fikir edinmemizi sağladı.

Dermokozmotik bir marka olan Mineaderm ,eczane kanalıyla satılan doğal ürünler üretiyor.Sürdürülebilir aktif içerikli ürünleri ile cildin ihtiyaç duyduğu nem,anti-aging etki,epigenetik düzeyde canlandırma,sıkılaştırma ve yenileme vaadiyle geliyor.
Vücut,Saç ve Cilt Bakımı kategorilerinde farklı ihtiyaçlara çözüm getiren ürünleri bulunan Mineaderm ürünlerini bitkisel kök hücre teknolojisi ile üretiyor.

Ciltteki yaşlılık lekelerini azalttığı kanıtlanan Dark Spot serisi,Renk açma ve cilt tonu açma vaadiyle gelen Advanced Whitening Formula,Cildi sıkılaştırmayı,ince çizgilerle mücadele etmeyi vaat eden benim de çok merak ettiğim iddialı bir ürün olan Wrinkle Prohibiting Serum ve sitelerininden detaylarına ulaşabileceğiniz pek çok merak uyandırıcı ürünleri bulunuyor.
Sunum sonrasında bize vermiş oldukları deneme kitleri içinden cilt tipime uygun olarak Aydınlatıcı Yüz Köpüğü,Yumuşak Nemlendirici Tonik ve SPF 50 koruma faktörlü nemlendirici krem çıktı.
Yüz köpüklerini denemeyi her zaman sevmişimdir.Aynı zamanda bir güzellik solüsyonu olduğu ifade edilen Mineaderm Tonik ile birlikte ilk fırsatta deneyip detaylarından bahsedeceğim.
Günün sonunda asıl buluşma amacımız olan hediyeleşme etkinliğine sıra geldi.Nihal'in yaptığı çekiliş sonunda ben ve sevgili Makyaj Deneyimleri Ayşegül eşleşmiştik. Ayşegül'e aldığım hediyeyi görmek için buradan sayfasına gitmeniz gerekecek.Onun bana almış olduğu hediye ise hiç beklemediğim ve beni çok mutlu eden Becca Aydınlatıcı oldu.Bir önceki akşam İrem'le Becca aydınlatıcı'yı deneyip üzerinde konuşurken ertesi gün ona sahip olacağımı düşünemezdim bile.



Yanına eklemiş olduğu Disko topu Lip Balm ve sevimli makyaj çantası için de sonsuz teşekkür ederek yazıma son verirken bizi bir araya getiren sevgili Nihal'e, Mineaderm'e ve minik el aynasına iliştirdiği hediyesiyle bize  sürpriz yapan Gökçe'ye çok teşekkür ederim.Aqua Peel Cilt Bakımı için ilk fırsatta Esaderm kapısını çalıyor olacağım..

10 yorum:

  1. Mineaderm'i bir süredir kullanıyorum (toniğini bugün bitirdim, 1,5 ay olmuş bu durumda sanırım). Tüm ürünlerini, bilhassa içerik olarak, çok çok beğendim. Özellikle tonik şahane! Her ne kadar seninle konuştuktan sonra makyaj sabitleyici olarak kullanmayı deneyemesem de, asıl görevi olan cildi nemlendiriciye hazırlama ve cilt bariyerini güçlendirme işlerini kesinlikle başarıyla yapıyor. Yüz temizleme köpüğü de yumuşacık, çok iyi temizliyor ve cildi germiyor. Yüz nemlendiricisini de denedim (benimki cell renewal olandı). Hem hafif, hem iyi nem veren bir ürün. Bu kadar beğeneceğimi asla tahmin etmemiştim, çok mutlu oldum. Umarım sen de seversin. Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  2. Filizcim çok keyifli vakit geçirdik o gün cici Becca'nı da güle güle kullan canım sevgiler...bu arada toniği oldukça beğendim şimdilik diyebilirim .-))

    YanıtlaSil
  3. Uzun bir aradan sonra bir arada olmak güzeldi. İyi ki geldin 🌹

    YanıtlaSil
  4. Harika bir etkinlik oldu , tekrar görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  5. Tanıştığımıza çok sevindim Filiz :)

    YanıtlaSil
  6. Canım hediyelerini güle güle kullan. Harika bir gün geçirdim .Seni gördüğüme de çok mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  7. Kalemine sağlık, güzel bir etkinlikti. İddaalı etkenlere sahip ürünlerle ve yeni bir firmayla tanışmakta çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  8. Canım harika bir gün geçirdim. Seni gördüğüme ayrıca çok mutlu oldum. Hediyelerini güle güle kullan canım, sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel hediyeler iyi günlerde kullan 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma