20 May 2018

REMINGTON AIR PLATES SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ DENEYİMİM

Saçları kalın telli olupta saç düzleştiricileri sevmeyen var mı?
Yıkadığım günün ertesinde saçlarım baş edilemez bir kabarıklığa ulaşıyor.Evde iki çocuk olunca haliyle sürekli fön için kuaför yardımı da alamıyorum.Bu sebeple uzun yıllardır saçlarımı sakinleştirmek ve şekil vermek için haftada iki kez  saç düzleştirici kullanıyorum.
Bu yazımda bir süredir kullanmakta olduğum Remington Air Plates saç düzleştirici özelliklerinden ve ürünün benim saçlarım üzerindeki etkisinden bahsetmek istiyorum.Saç düzleştirici satın almak isteyenlere yazımı sonuna kadar okumlarını tavsiye ederim.
 Remington'un son lansman ürünü olan bu düzleştirici dünyada bir ilk olan havalı plakalara sahip.Air Plates, havalı plakalar sayesinde standart saç düzleştiricilerden tasarım olarakta farklılaşmış.Gövdeye yapışık olmak yerine havada duran süspansiyonlu plakalar düzleştiriciyi açıp kapadıkça yaylanarak saçı tamamen kavrıyorlar.
Siyah titanyum seramik normal plakalara göre on kat daha fazla seramik içerip saç üzerinde iki kat daha fazla kayma sağlıyor.Bu da saç düzleştirme işleminin daha hızlı olmasını ve elde edilen saç stilinin daha kalıcı olmasını sağlıyor.
Yandan bakıldığında heybetli görünen ürünü kullanırken isim yapmış bir markanın bilinen bir ürünü olan eski düzleştiricimin aslında  beni ne kadar yorduğunu farkettim.Yeni cihazım görünümünün aksine hafif ve hızlı bir ürün.Bu sebeple kullanırken daha az çaba ile saçlarımı şekillendirebiliyorum.

Led ekranda mavi renkli noktalarla gösterilen beş farklı ısı seviyesinden 170 derece sıcaklık kalın telli saçlarım olmasına rağmen bana yetiyor.15 saniye gibi kısa bir sürede ısınan plakalar sayesinde 10 dakika gibi bir sürede evden çıkmaya hazır dümdüz saçlara sahip oluyorum.Düz saç değil de dalgalardan hoşlanıyorum diyorsanız onu da çok rahat yapabiliyorsunuz.Ben saçlarımı yakın zamanda kısalttığımdan bukle yapmayı deneyemedim ancak saçlarım uzar uzamaz mutlaka denemek istiyorum.

 KULLANIM ESNASINDA HOŞUMA GİDEN DETAYLAR


  • Cihazın dış yüzeyinin hiç ısınmaması,dolayısıyla yanık oluşturma olasılığının oldukça azalmış ve cihazın iki elle tutulabilerek konforlu bir kullanım sağlanmış olması.
  • Saçlarımı tek geçişle büyük oranda düzeltebiliyor oluşum.
  • 2 metre uzunluğunda döner kablo sayesinde hareket kısıtlamasına yol açan ve  dolaşıp bükülen kablo sorununa çözüm bulunmuş olması.
  • Koruyucu silikon kılıf sayesinde cihazı kullandıktan sonra güvenli ve zarar görmeyecek şekilde bekletebiliyor olmam.
  • 60 dakika boyunca kullanılmadığında ya da bir düğmeye basmadığımda otomatik olarak kapanıp güvenli bir hale gelmesi. 
Yazıdan anlayacağınız gibi Remington Air Plates benim kullanımını pratik bulduğum ve sevdiğim bir ürün oldu.Eğer yeni bir saç şekillendirici almak niyetindeyseniz ürünleri incelerken bu ürüne de göz atın,hatta bir deneme yapın derim.


Siz saçlarınızı şekillendirmek için hangi cihazları kullandınız? Bu kategoride favori markalarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

♥♥♥












27 yorum:

  1. Güzel bir cihaza benziyor gercekten cok hosuma gitti, gule gule kullanin 😊

    YanıtlaSil
  2. İne telli saçlarıma sanırım bu ürün zarar vermeyecek. En kıs sürede alışveriş etsem iyi olacak sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. Saçlarım cansız olduğu için düzleştirici pek kullanamıyorum ama bu marka gerçekten güzel gözüküyor. Bende şu an Sinba var ama pek kullanmadım :D

    YanıtlaSil
  4. Saç düzleştiricisi evde var ama kullanmayı sevmiyorum, bunun kadar pratik değilmiş meğer...

    YanıtlaSil
  5. Otomatik olarak kapanıyor olması güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  6. Ya kalın saçlılar bi el kaldırabilir mi? :D O eziyeti herkes bilmez yahu , saçın temiz ayri bir dert kirli ayrı bir dert :) Isı içeren cihazlardaki beceriksizliğim ya elimi ya da alnımı yakmamla sonuçlanıyor resmen. Hem düz hemde dalga istediğim bir ürün istiyordum. İşte bu aradığım uzay mekiği düzleştirici:) Harika oldu <3

    YanıtlaSil
  7. Başka bir marka ben de almıştım çok sevemedim. Ama düz saçı da öyle çok severim ki

    YanıtlaSil
  8. Bende çok kullanıyorum aslında ne kadar olsa da zarar veriyor ama ne yapalım mecbur :)

    YanıtlaSil
  9. Ya çok güzelmiş bu, düzleştiricim ölmek üzere. Şimdi bir fiyat araştırması yapayım bari :) Güle güle kullan Filiz'cim!

    YanıtlaSil
  10. Remington'un saç kurutma makinesi var bende yıllardır kullanıyorum çok memnunum bu saç düzleştirici de çok güzel gözüküyor.:)

    YanıtlaSil
  11. Gule gule kullan ben beceremiyorum bunlari :)

    YanıtlaSil
  12. Bende de bu markadan var ama başka modeli bu da güzelmiş

    YanıtlaSil
  13. Fonksiyonlarına bayıldım resmen..
    Erken ısınması çabuk ve daha uzun süre kalıcı sonuçlar sağlaması süper..

    YanıtlaSil
  14. Benim philipsin memnunum aslında ama bunuda çok merak ettim ne yalan söyliyim ☺️ Güle güle kullanın 😍😘

    YanıtlaSil
  15. Braun saç duzlestirici kullanıyorum. Ama Remington un masasini kullanıyorum uzun süredir. Benim saçlarım ince telli olduğu için bende daha kabarık göstermek için daha sık maşa yapıyorum. Bende çok memnunum remingtondan. Ertesi güne bile dalgalı oluyor saçım. Güle güle kullanin😊

    YanıtlaSil
  16. benim saçlarımda yıkadıktan sonra kabaranlardan, mutlaka şekil vermek zorunda kalıyorum, 2 saç düzleştiricim var ama -sanırım Remington air plates gibi değiller- iyi bir sonuç alamadım.

    YanıtlaSil
  17. çok güzel bir alet ama benim zaten sönük saçlarıma uzun bile olsalar asla olmazdı herhalde.. güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
  18. Ürün çok iyi düşünülerek dizayn edilmiş. Yorumlarda da memnuniyeti okudum. İleride almayı düşünürsem bu marka tercih listemde olacak.

    YanıtlaSil
  19. Bu yazı sanki bana yazılmış gibi 🙈 Şu sıralar düzleştirici arayışındaydım. Muhakkak bakacağım.

    YanıtlaSil
  20. Remington'un eski düzleştiricisini kullanıyorum ben de ve çok memnunum. Ağır olmaması ve saçları tek geçişte düzleştirmesi harika :)) Mutlulukla kullanın <3

    YanıtlaSil
  21. Bu urun hep aklimda denemeyi cok istiyorum

    YanıtlaSil
  22. not alındı, paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  23. tasarımını çok beğendim, tam da ablama saç düzleştiricisi araştırıyorduk. Remington'un bir tane saç düzleştiricisine sahibim ve memnunum ben de . Sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Güle güle kullan canım, tasarımı ve özellikleri harika :)

    YanıtlaSil
  25. Vauuuvvv 10 dakikada işlem tamam çok iyiymiş :)

    YanıtlaSil
  26. Güle güle kullan canim benim sacim dümdüz maalesef ihtiyacim olmuyor.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma