17 Oca 2017

Deborah Milano'dan Yeni Deneyimler: Matte ve Leather Effect Ojeler ve Milanored Mat Ruj

İtalyan kozmetik markası Deborah Milano ile ilk tanışmam çok sevdiğim ojeleri ile olmuştu.Daha sonra allık,ruj gibi pek çok ürününü deneme fırsatı buldum ve memnun kaldıkça yeni ürünlerini denemeye devam ettim.Bu yazımda ise markadan son denediğim ürünler olan mat ve leather efekt ojeleri ile muhteşem mat rujdan bahsetmek istiyorum.
Deborah Milano Matte ve Leather Effect Oje
Mat ruj ve ojeler en popüler dönemini yaşarken Deborah Milano'da MILANORED LONGLASTING adlı ruj serisi ile bu modaya ayak uydurmuş.Ben söz konusu mat ruj olduğunda uygulayacağım renk koyu bir renk ise stik rujları kullanmayı seviyor ve kesinlikle daha başarılı başarılı buluyorum.Bu rujları uygulamak likit matlara göre daha kolay olduğu gibi saatler sonra dudak içinden silinseler bile kötü görüntü oluşturmuyorlar.
Deborah Milano Kullananlar
Deborah Milano'nun 12 numaralı ruju bordo rengin en güzel tonlarından birine sahip.Kadifemsi yapısıyla kolayca sürülüp dudakta pürüzsüz görünüyor.Koyu bir renk olduğu için sürdükten sonra kenarlarından aynı tonda bir dudak kalemi ile geçmek daha kusursuz görünmesini sağlıyor.
Dudaklarımda kuruluk yaratmayan,kokusuyla rahatsız etmeyen ve yemek yenilmediği sürece belirgin bir silinme yaşanmayan bu ruju mat ruj sevenlerin oldukça seveceğini düşünüyorum.

Deborah Milano Matte ve Leather Effect Oje

DEBORAH MILANO LEATHER EFFECT VE MATTE OJELER

Kış mevsiminde koyu renk ojeler kullanmayı seviyorum.Özellikle bordolar,siyah ve mürdüm tonları en sevdiğim renkler arasında.Deborah Milano ojeler zevkime hitap eden tonları,kolay sürülmeleri,kapatıcılıkları ve hızlı kuruma özellikleriyle tercihim oluyorlar.

Deborah Milano Matte ve Leather Effect Oje Kullananlar
Gel effect serisinden 62 numaralı oje mürdüm-bordo tonunda çok hoş bir oje.İkinci katta tam kapatıcılığa ulaşarak tırnaklara pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırıyor.
Leather effect oje ise adından da anlaşıldığı gibi tırnaklara mat deri efekti veren bir oje.Ben duman grisi rengini,hızlı kurumasını ve tırnaklara verdiği hafiften dokulu yarı mat görünümü oldukça beğendim.İlk fırsatta diğer renklerine de bakmak istiyorum.
Sizde kış mevsimi için mat özellikli ruj ve sezon renklerinde oje arayışındaysanız Deborah Milano standına göz atmanızı önererek yazıma son veriyor varsa sizin markayla ilgili deneyimlerinizi yorum olarak bekliyorum.


18 yorum:

  1. Ruj rengi çok hoşuma gitti. Paylaşım için teşekkürler. Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  2. Rujun rengi çok yakışmış Filiz'cim, göründüğünden daha açık ama daha konforlu bir renk anladığım kadarıyla! Senin o güzel ellerinde sürdüğün her oje zaten harika duruyor ama bordo olana bayıldım! Grinin de verdiği mat deri efektini çok sevdim! Başka renklerine bakacağım. Deborah Gel ojelerden daha önce denediğimde kalıcılıklarını beğenmemiştim, gün sonuna kadar dayanmamışlardı benim tırnaklarımda. Matların performansını merak ediyorum; Rossmann'a gittiğimde bakayım ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan rujun rengine ayrıca bayıldım

    YanıtlaSil
  4. Rujun rengi çok hoşmuş....

    YanıtlaSil
  5. gri renge bayıldım, ruj olduğundan daha acık duruyormus. Ojelere bakacağım, sevgiler <3

    YanıtlaSil
  6. rujun rengi harika çok yakışmış gri mat ojeye de bayıldım güle güle kullan canım :-)))

    YanıtlaSil
  7. RUJ ÇOK YAKIŞMIŞ. RENGE BAYILDIM.

    YanıtlaSil
  8. ruj süpermiş çok yakışmış =)

    YanıtlaSil
  9. Gri mat ojeye bayıldım flormara çok yakın bi rengi var :)

    YanıtlaSil
  10. Aşırı beğendim cidden hepsi mükemmel mi olur

    YanıtlaSil
  11. Renklere bayıldım.Özellikle gri şahane :)

    YanıtlaSil
  12. Hepsi de birbirinden güzel ama gri oje efsane bence, mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
  13. Rujun rengi çok güzelmiş, güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
  14. Gri oje bu aralar favorim çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
  15. Ruj cok yakismis, murdum-bordo ojeyi de cok begendim. Ama ruj icin de oje icin de mat ilk tercihim (goz makyajima en uygun secenek bunlar olmadikca) olamadi bir turlu :)

    YanıtlaSil
  16. Rujun rengine bayıldım sevgiler:))

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma