1 Ara 2016

AYDINLATICI ÜRÜN DENEYİMİ: NYX BORN TO GLOW LİQUID ILLUMINATOR

2016 yılında yıldızı en çok parlayan ürünler kuşkusuz aydınlatıcılar oldu.Tüm kızlar topluca bir aydınlanma çağından geçtik desek yeridir.Ben biraz kendi merağım birazda moda akımının etkisiyle bu ürünlere daha fazla ilgi duyar oldum ve farklı markalardan bol bol aydınlatıcı denedim.Bu yazımda ise Nars'ın Illuminator'lerine benzettiğim ve henüz İstanbul mağazaları açılmamışken Ankara'da denk gelip satın almış olduğum NYX Likit Aydınlatıcı hakkındaki düşüncelerimden bahsetmek istiyorum.
Nyx Born To Glow Liquid Illuminator Review
 Nyx Born To Glow Liquid Illuminator adından da anlaşıldığı gibi likit formlu ve uygulanması bir o kadar pratik bir ürün.Stant'ta gördüğüm dört renk alternatifinden elimde benzeri bulunmayan Golden Peach olarak tanımlanan Gleam rengine şans verdim.

Nyx Born To Glow Liquid Illuminator/ Gleam beyaz tenliler için uygun olmayacak gibi dursada benim buğday ten rengime çok iyi uyum sağladı. Yüzümde denemeden aldığım için şeftali tonlu aydınlatıcının elmacık kemiklerinde nasıl duracağı hakkında şüphelerim vardı ancak denediğimde günlük kullanıma uygun doğal bir ışıkla karşılaştım.
Nyx Born To Glow Liquid Illuminator Review
Aydınlatıcılar konusunda herkesin beklentileri farklı.Kimisi çok belirgin parlaklıktan hoşlanırken kimileri içinse hafif bir aydınlanma yeterli gelebiliyor.NYX'in bu aydınlatıcısı tüpten çıktığında çok yoğun ve parlak bir renge sahip olsada yüze uygulandığında pigmentasyonu azalarak doğal bir görünüme kavuşuyor.

Ben bu aydınlatıcıyı hafif,ıslak bir görünüm istediğimde tek başına,daha yoğun görünüm istediğim zamanlarda ise üzerine hafifçe yakın renkli başka bir aydınlatıcı uygulayarak kullanıyorum.Nemli yapısıyla üzerine uygulanan ürünü tutup gün boyu kalıcı ve belirgin bir hale getiriyor.Uygulama şekline gelince hem parmaklarımla hemde nemli süngerle uyguladığımda istediğim sonucu alabiliyorum
Nyx Born To Glow Liquid Illuminator Review

Likit aydınlatıcı almak niyetindeyseniz Nyx Born To Glow Liquid Illuminator serisine göz atabilirsiniz.Dört farklı renk alternatifi bulunan bu aydınlatıcıların başka bir rengi için biraz simli durabildiğini okumuştum.Gleam'de böyle simler dikkat çekmiyor ancak diğer renkleri almadan önce denemenizi öneririm.

Siz aydınlatıcı seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Tercihiniz likit yapıdan mı yoksa pudra'dan mı yana ?




16 yorum:

  1. ahh bayıldım rengine <3<3 hakikaten ben kendi adıma tam bir aydınlanma çağı yaşıyorum ve her türlü aydınlatıcı da kabulümdür yani.. bu seriye henüz bakamadım ama şimdi bildiğime göre ilk fırsatta mağazaya gidip inceleyeceğim Filizciğim güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  2. Aydınlanma çağı :))) Haklısın ama! Ben likit aydınlatıcıların uzman eller tarafından uygulanmış halini seviyorum; çünkü kendim asla beceremiyorum! Ya fazla kaçıyor, ya belirsiz duruyor. Ortasını tutturamadım! Benim favorim krem/stick aydınlatıcılar. Kuru cilt insanı olarak en iyi sonucu bu tip ürünlerle alıyorum. Güle güle kullan şekerim, öptüm!

    YanıtlaSil
  3. Buradan çok hoş görünüyor, aklımda bulunsun :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Filiz Hanımcım, bende sunbeam rengi var, Nars coppacabanaya muadil gösteriliyor ama NYX bence daha kalın yapılı. Bendeki renkte çok çok hafif simler var ancak çok inceler ve uyguladığımda hiç belli olmuyorlar. Ben ten ürünlerime bile karıştırabiliyorum. Sizdeki rengi de çok güzelmiş, özellikle yazın harika durabilir. :) Mutlulukla kullanın :) Sevgilerimle... <3

    YanıtlaSil
  5. Likit aydınlatıcı yerine toz olanları kullanıyorum. Onları uygularken hakim olmak daha rahat gibi geliyor bana :)

    YanıtlaSil
  6. ay renk harikaymış! tam bi rose gold sanki <3

    YanıtlaSil
  7. rengini beğendim almak istediklerim arasında fakat ama alamıyorum beklemedeyim :)

    YanıtlaSil
  8. Renk ve yapı olarak çok güzel duruyor gerçekten ama aydınlatıcıda likit kullandığımda pudraya da ihtiyaç duyuyorum yeterli gelmiyor.Bnim tercihim bu yüzden hep pudra aydınlatıcılardan yana :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Renge bayıldım canım,özellikle yaz aylarında harika olur diye düşünüyorum.Aydınlatıcılara doyamıyoruz vallahi son zamanlarda.:D Her beğendiğimi almak istiyorum bu işin sonu nereye gidecek bakalım liste kabardı yine.:D Emeğine sağlık,seviler!

    YanıtlaSil
  10. Rengine bayıldım canım, güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  11. 'Aydınlanma çağı' güzelmiş:)
    Ben hala aydınlatıcıların gerçekten aydınlatanlarını günlük makyajımda kullanamıyorum ama sıradan bir makyaj yapıp aydınlananlar çok fazla.
    NYX ürünleri arasında denemek istediğim o kadar ürün var ki! Yeni yıla kadar birşey almayıp yeni yıl sonrası saldırmayı planlıyorum. Malum project pan:)

    YanıtlaSil
  12. Merhaba blogumu yeni açtım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  13. Fotoğraflarınıza bayılıyorum gerçekten hepsi mi harika olur! Bu aydınlatıcıya da ayrıca bayıldım <3

    YanıtlaSil
  14. Ilahi güldüm aydinlanma cagi ;) Rengi cok sevdim hatta far rengi olsa süpermis dedim, yagli ciltli olmama ragmen ben bile aydinlatici kullanir oldum caga ayak uydurdum, buna da bakmak istiyorum ama indirimi bekliyorum <3

    YanıtlaSil
  15. Hepimiz aydınlıklar içerisindeyiz son zamanlarda.. Ben de genelde likit aydınlatıcıları tercih ediyorum cildim kuru olduğundan dolayı.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma