14 Nis 2016

Garnier Saf ve Temiz 3'ü 1 arada Temizleyici İncelemesi

Bu yazımda uzun zamandır bildiğim ancak kısa bir zaman önce deneme fırsatı bulduğum,denedikten sonrada neden daha önce denemedim sorusunu sorduğum Garnier Saf&Temiz 3'ü 1 arada temizleyiciden bahsedeceğim.

Garnier markasına ait şimdiye kadar denediğim pek çok üründen memnun kaldım.Ürün ambalajlarıyla ilgili kafamda bir temizlik,berraklık imajı var ki,gayet sade olan ambalajların bu konuda hedeflediği başarıyı yakaladığını düşünüyorum.
Garnier 3 in 1 Wash Scrub and Mask
Daha önce detaylarıyla yazdığım Garnier Micellar Makyaj Temizleme Suyu ve Garnier Express Göz Makyajı Temizleyici'den sonra şimdi 3'ü 1 arada temizleyiciye hepbirlikte göz atalım.

*** 
Yağlı ve karma ciltlere uygun olan 3'ü 1 arada ürün temizleme,peeling ve maske özellikleriyle cildin fazla yağ ve kirden arındırılmasını,varsa siyah nokta ve sivilceler ile mücadele edilmesini amaçlıyor.
Cilt problemleriyle mücadele etmek için üç ürün yerine tek ürün kullanmak kulağa çok hoş geliyor.Bu sebeple tanecikli yapısınında etkisiyle günde bir kez akşamları cilt temizliğimi bu ürüne emanet ettim.

Nasıl kullandım ?
Su ile ıslattığım yüzüme fındık büyüklüğündeki ürünü ellerimle uyguladım.Ürün yüzde alışageldiğimiz kil maskeleri kadar hızlı dağılıyor ve bu esnada, beyaz rengiyle yüzü tamamen örtüyor.(Zaten içeriğinde de kil mevcut)
Sadece temizleme etkisi için yüzüme hafifçe masaj yaptıktan sonra ılık su yardımıyla kolayca temizliyorum.Haftada bir defa olmak üzere daha uzun bir masaj ciltte peeling etkisi gösterek ölü hücreleri uzaklaştırıyor.Yine haftada bir ya da iki kez ciltte 3 dakika beklettikten sonra temizleyerek maske etkisinden faydalanabiliyorsunuz.

Garnier 3 in 1 Wash Scrub and Mask
Kullandıktan sonra ne hissettim?
Ürünü kullandığım ilk üç gün temizlenme etkisini en çok farkettiğim günler oldu.Yüzümü yıkayıp kuruladıktan sonra özellikle burun kenarları,çene ve dudak üstümde yağlanma ve sürekli fondöten kullanımından kaynaklanan pürüzlerin ellerimle ovaladığımda adeta kir gibi döküldüklerini farkettim.Sonraki günlerde cilt temizlendiği için bu etkinin görülmesi azaldı ancak ürün gözenek temizleme konusunda benden geçer not aldı.

*Parlama kontrolü konusunda çok büyük bir fark göremedim ancak bazı temizleyici ürünlerin sebep olduğu ertesi sabaha daha fazla yağlanma durumu bu üründe kesinlikle yok.

*Kullanım sonrası cilt özellikle yanak bölgesinden hafifçe geriliyor.Ben bu gerilmeyi çok rahatsız edici bulmadım.

*Sivilce konusuna gelince yağlanma ve etkin yapılamayan cilt temizliğinden kaynaklanan sivilceler üzerinde etkili olduğunu düşünüyorum.Stres,hormonal faktörler gibi nedenlerden kaynaklanan sivilceleriniz varsa en iyi yöntemin doktordan yardım almak olduğu görüşündeyim.
Son cümlelerle özetlemem gerekirse ben Garnier Saf&Temiz 3'ü 1 arada temizleyiciden oldukça memnun kaldım.Yüksek fiyatlı pek çok ürüne rakip olabilecek bu uygun fiyatlı ürün bittiğinde yenisini hemen alabilirim.
Garnier ürün yelpazesinde bulunan diğer pek çok ürününde kısa sürede ülkemize gelmesi dileklerimle...

Siz Garnier ürünlerinden hangilerini denediniz,denediğiniz ürünler arasında en çok sevdiğiniz hangisi ?

18 yorum:

  1. Garnier'in bir zamanlar ucu silikon fırçalı bir temizleyicisi vardı onun haricindeki tüm ürünleri bende alerji yapıyor nedense :(

    YanıtlaSil
  2. bu üründen memnun kalmayanı duymadım, siz de memnunsanız denemek şart oldu :)

    YanıtlaSil
  3. bende uzun zamandır kullanıyorum ve gercekten güzel bir ürünn :) bana da sade ambalajıyla hep temizmiş gibi geliyor :)

    YanıtlaSil
  4. Ben cildim karma iken kullanmıştım bu ürünü ve oldukça sevmiştim. Aslında, dönem dönem temizlik için elimin altında bulunsa iyi olabilir. Bir uygun zamanda alayım ben bunu :) sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Cildim kuru olduğu için, bu serisi bana göre değil ancak, kuru ciltler için olan ürünlerini de başarılı buluyorum. Makyaj temizleme sütü en sevdiklerimden... :)

    YanıtlaSil
  6. evde var deneyemedim bir türlü madem minik pütürlere de iyi geldi deneyeyim o zaman :-))

    YanıtlaSil
  7. bir dönem kullanmıştım sonra nedense bıraktım aslında çok güzeldi :)

    YanıtlaSil
  8. Ben garnierin güneş koruyucusunu aldım bu yıl. Bakalım nasıl olacak

    YanıtlaSil
  9. Bunu da kullanıyorum ancak stok yapacak kadar sevip kullandığım neem serisi temizleme jeli diyebilirim..

    YanıtlaSil
  10. Garnieri ben de seviyorum marka olarak.

    YanıtlaSil
  11. Ürün yağlı ciltlerde çok iyi sonuç veriyor. Benim cildim kuruya dönük karma ben bile memnun kaldım. Memnun kalmayanları da gördüm az da olsa ama beyinden memnun kalmadıklarını açıklayan bir yazı da göremedim bloglarında:)

    YanıtlaSil
  12. Ay bende deneyeyim hemen beybi, çok merak ettim:)

    YanıtlaSil
  13. ben de cok severek kullanıyorum...

    YanıtlaSil
  14. Garnier in bir tonigi cildimi çok kizartmisti o günden beri cekimserim markaya karşı ama makyaj temizleme suyuyla ilgili olumlu yorumları çok görüyorum onu denemeyi düşünüyorum cnm

    YanıtlaSil
  15. Günlük kullanım için uygun ürünler (:

    YanıtlaSil
  16. kullanıyorum ve cok memnunum cnm sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Siteniz çok güzel öncelikle bunu belirtmek istiyorum:) Ayrıca sizin gibi internete ve web sitelerine hakim olan kişiler ile çalışmak isteriz. LR Kozmetik firmasını duydunuz mu bilmiyorum ama şu sıralar Türkiye genelinde çok ciddi paralar kazandıran bir Alman firmasıdır. İncelemek ister ve beraber çalışmak isterseniz eğer size detaylı bir şekilde anlatmak isterim. Ben 1 yılımı tamamladım bu firma ile ve mütevazi bir kazanca sahibim. Dediğim gibi detaylı görüşmek isterseniz sitemden veya e-posta adresimden bana ulaşabilirsiniz iyi çalışmalar:)

    YanıtlaSil


  18. çok güzel ve açıklayıcı bi yazı olmuş, ellerinize sağlık devamını bekleriz :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma