16 Nis 2016

DOĞANIN SIRLARI HERBİTAL BAKIM ÜRÜNLERİNDE SAKLI

Geçtiğimiz ay katıldığım #huzunsarisi2yasinda etkinliğinde Herbital markası bizleri doğal hammaddelerden üretilmiş ürünleri ile tanıştırdı.
Saç,vücut,cilt bakımı ürün kategorilerinin yanı sıra dudak bakım ürünleri ve Naturel Parfümleri ile dikkat çeken markanın ürünlerinden bir kısmını denedim.
Bu yazımda hakkında düşüncelerim netleşen Manolya Parfümü ve Mandalinalı Lip Balm ile ilgili düşüncelerime yer vereceğim.
Etkisi uzun sürede anlaşılan saç bakım ürünleri ise tanıtım bilgileriyle burada olacak.
 Herbital Natural Parfüm Manolya kokusuyla sıkıldığı anda enerji veren güçlü bir koku.Kullananlar hatırlayacaklardır ben kokusunu TBS'nin moringa parfümüne benzettim.
Eau de Toilette olmasına rağmen hem tenimde hemde giysilerimde kalıcılığını iyi buldum parfümün içerik olarak kabarık olmayan listesi en çok sevdiğim yönlerinden biri oldu.
Herbital Naturel Parfüm
 Alcohol Denat,Aqua,Fragrance,Magnolia Extract,limonene,glycerin,linalool,propylene glicol,E100 içerik listesine sahip olan edt 23.90 satış fiyatına sahip.

Diğer bir ürün Herbital Saç Bakım Yağı içeriğindeki 18 farklı bitki özü ve yağlar sayesinde saçları besleyip güçlendirmeyi,koparak dökülmeleri azaltmayı vaad ediyor.
Saçlara doğal bir parlaklık kazandıran bakım yağını banyo öncesi saçlarıma bolca sürüp yaklaşık iki saat kadar bekleyip yıkadığımda kalın ve sert telli saçlarım sakinleşip yumuşamış oluyor.
Düzenli kullanım ile daha olumlu sonuçlarında gözlenebileceğini düşünüyorum.
Herbital Saç Bakım Yağı
 Argan,badem yağı,yılan yağı,ceviz yağı,jajoba yağı gibi pek çok yağım kombinasyonundan oluşan yağın satış fiyatı 14.90.

African Gold Argan Yağı ise cilt,saç bakımı tırnaklarda kullanılabilen bir ürün.
Her cilt tipinin kullanabileceği argan yağı vücudun pek çok bölgesini nemlendirmek için kullanılıyor olsada ben yağ formlu ürünleri yüzümde kullanamıyorum.Bu sebeple başta istediğim yumuşaklığı elde etmek için saçlarımda,aşırı kuruluk hissettiğimde özellikle banyo sonrası bacaklarımda ve son olarak bire bir oranda limon suyu ile karıştırarak tırnaklarımda kullanıyorum.Limon suyunun tırnaklar üzerindeki kanıtlanmış etkisi bitkisel yağlarla birleştiğinde tırnaklar daha da güçlenmiş ve sertleşmiş oluyor.
Saçlarımda kullandığımda çabuk arınan,vücudumda kullandığımda ise yağlı his bırakmayan 50 cl argan yağının satış fiyatı 38.90.
Herbital Argan Yağı  Mandalina kokulu Herbital Dudak Balmı ise son zamanlarda mat ruj kullanımından kaynaklı dudak kurumalarımı büyük ölçüde önleyen dudak balmı %100 doğal balmumu içeriyor.
Kullanırken yoğuun mandalina kokusu alamamış olmam tabiki sorun değil ancak kavanozdaki ürünü el ile kullanmak hijyen sorunlarına yol açtığından kullanmadan önce el temizliğinden emin olmayı gerektiyor.Fiyatı ise 11.90.
Herbital Dudak Balmı
Herbital'in göndermiş olduğu birde kaş ve kirpik yağı bulunuyor.Onu da önümüzdeki günlerde denemeyi planlıyorum ancak çok ihtiyacım olmasına rağmen bu tip ürünleri düzenli kullanmayı sürekli ihmal ediyorum.
Umarım bu kez rutinimi bozmadan ürünü deneyebilir ayrı bir yazı ile sizlere de anlatabilirim.

Herbital ürünleri kendi sitelerinde ve n11.com adresinde satılmaktalar.Detaylı bilgi için sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

16 yorum:

  1. Parfümü çok merak ettim. Saç spreyi bende de var, bakalım nasıl br etkisi olacak =)

    YanıtlaSil
  2. İLK DEFA DUYDUM BU MARKAYI GAYETGÜZEL GÖRÜNÜYORGÜZEL GÜNLERDE KULLAN CANIM :)

    YanıtlaSil
  3. Mutlulukla kullanın :)) Özellikle saç bakım yağını bir kenara not ettim, deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. Parfümün çok güzel koktuğunu tahmin ediyorum kirpik yağını ise deniyorum ilk günden beri yakında yazarım :))

    YanıtlaSil
  5. Ben de kaş kirpik serumunu kullanıyorum düzenli. Bakalım ne olacak :)

    YanıtlaSil
  6. Kirpik yağını merak ettim bende deneyecegim cnm doğal icerikleri urunleride çok seviyorum zaten:) güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  7. Henüz araştırmalarım dışında hiç bir deneme yapmadım bu ürünlerle ilgili. Kaş kirpik serumuna yeni başladım. Hiç tanımayan biri markanın farklı bir ürününü de önerdi hemen onu da temin ettim ve Herbital markası ile ilgili aldığım duyumlar sonrası daha bir güvenerek kullanacağım.
    Bu arada ürünlerin kısa açıklamaları yine oldukça aydınlatıcı ve bilgi verici olmuş.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar güzel ürünler. Saç bakım yağı dikkatimi çekti benim.

    YanıtlaSil
  9. Doğal olması cok iyi olmuş, güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  10. Bu ara parfümlere kafayı taktım resmen ve bu Manolya parfümü de, özellikle sen moringa'ya benziyor deyince, çook ilgimi çekti! Hemen yazdım kenara! Heyecanla kaş-kirpik yağı yorumlarını bekliyorum. Öpüyorum!

    YanıtlaSil
  11. Saç bakım yağlarını seviyorum ben. Elimdeki bitince bu marka da aklımda olsun

    YanıtlaSil
  12. Kaş ve kirpik yağları benim daha çok dikkatimi çekti. Takip edeceğim.

    YanıtlaSil
  13. sac bakım yağları benim için su sıralar on planda olucak sanırım :)

    YanıtlaSil
  14. İlk defa duyduğum bir marka oldu, ilgimi çekti şimdiden (:

    YanıtlaSil
  15. Ne zamandan beri kullanıyorum saç bakım yağı şampuanı ve kırpik kas serumu tek kelime ile harika diyebilirim.düzenli kullanım sonunda sonuç harika ..

    YanıtlaSil
  16. Ne zamandan beri kullanıyorum saç bakım yağı şampuanı ve kırpik kas serumu tek kelime ile harika diyebilirim.düzenli kullanım sonunda sonuç harika ..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma