15 Mar 2016

KELEBEK KADINLAR ETKİNLİK SPONSORLARI

Geçtiğimiz hafta Ramada İstanbul Asia Hotel'de gerçekleşen Kelebek Kadınlar etkinliğinden birkaç yazı önce bahsetmiştim.Bu yazımda ise etkinlik günü bizlerle olan sponsor firmalara yer vermek,hepsinden kısa da olsa bahsetmek istiyorum.
Önce el emeği,göz nuru ürünleri ile etkinliğe destek olanlardan başlayalım.

Instagram mariposa_mariposa hesabının sahibesi Mürvet Hanım özel günler için kişiye özel tasarımlar hazırlıyor.Çerçeveler,kapı süsleri,kokulu taş tablolar,el yapımı mumlar,birbirinden güzel şık kadife kutular ve daha pek çoğunu hesabında bulabilirsiniz.Ben bizlere göndermiş olduğu mis kokulu tabloyu çok sevdim ve kendisine çok teşekkür ediyorum.
 Bir diğer el emeği ürünse blogger arkadaşım Füsun'un elinden çıkan süslenmiş sabunlardı.Kendisine boşuna Hamarat Füsun dememişler birbirinden lezzetli yemekler,kurabiyeler derken bu güzel sabunlarında onun elinden çıkmasına hiç şaşırmadım.Instagramda @hamaratfusun adıyla kendisini bulabilirsiniz.

Son bahsetmek istediğim el emeği ürünse kelebek şeklindeki sabun olacak. Nişan,düğün ve mevlütler için sabun ve kokulu taş ihtiyacınız olduğunda  @hayalleriminilktelasi adıyla instagramda olan gencecik arkadaşlarımızın sayfasına göz atabilirsiniz.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Ramada Asia Hotel bu anlamlı günü keyifle geçirmemiz için ellerinden geleni yaptıkları gibi nazik hediyeleri ile de bizi mutlu ettiler.Sonsuz teşekkürler.
Milk Shake adını sürekli duyduğum ancak şimdiye kadar denemediğim bir saç ürünüydü,Adı gibi milk shake ya da çilekli pudingi anımsatan kokuya sahip olan köpük saçlara bakım yaparken kabaran saçları yatıştırmayı vaad ediyor.
Bir süre denedikten sonra detaylıca bahsedeceğim Milk Shake Saç  Köpüğü hakkında detaylı bilgi için Sunrino Kozmetik hesaplarını inceleyebilirsiniz.

Barilla hem lezzeti hemde piştiğinde hamurlaşmayan yapısı sayesinde en çok tercih ettiğim markaların başında geliyor.
 Daha önce pek çok kez makarna ve şehriyelerini almama rağmen makarna sosları,lazanya ve Tortellini ile ilk kez tanıştım.Lazanya'yı henüz denemedim ancak Tortellini tek kelime ile muhteşem! İçinde ıspanak ve peynir bulunan bu lezzeti mutlaka deneyin derim.


Averzio Tekstil hepimizin çocuklarına sevdiği karakterlerin yatak örtülerini gönderdi.Bizde tercihimizi son dönemin popüler karakterlerinden Frozen'dan yana yaptık.Averzio birbirinden farklı ürünleriyle önümüzdeki günlerde blogta olacak.
Yine ürünlerini severek kullandığım Kenton çok şirin bir teneke kutu içinde Trileçe,kakao,kabartma tozu,vanilya ve maya gibi ürünlerini paylaşmış.Artık instagram üzerinden gelsin tarifler diyorum.
 Trileçe birkaç kez dışarda yediğim ancak evde hiç denemediğim bir tatlı.Kenton formülüyle kolayca hazırlayabileceğimi umuyorum.

Pastel Kozmetik içlerinde aydınlatıcı ve Hüzün Sarısı adlı oje dışında daha önce hiç denemediğim renklerde ruj ve ojelerden oluşan bir paket ile bizlerle oldu.Kutu içinden çıkan bir diğer ürün ise kirpik tarağı oldu.Ojeleri dörderli gruplar halinde rujları ise ayrı bir yazı halinde yakında blogtan okuyabileceksiniz.
 Etkinliğin en tatlı sponsorlarından Anavarza Bal ismimize özel çiçek balı ile diğer pek çok çeşitlerinin bulunduğu minik kavanozdaki ballarını göndermiş.Kahvaltı masamıza tat kattıkları için teşekkürler.
 Piyasaya hızlı ancak sağlam bir giriş yapan Vıssmate hem kokusu hemde sağladığı temizlik ile kısa sürede favorim oldu.Limon ve en sevdiğim çam kokulu çamaşır suyu için teşekkürler.
 Odak Parfümeri yeni markası Ziyba ile bizlerle oldu.Ben daha önceden yeşil renkli parfümünü deneyimlemeye başladığımdan bu kez eşim için bir parfüm seçtim.Bu kez parfümü eşimle bilikte yorumlayacağız.

O'JUVİ ismini çok yeni duyduğum, birbirinden çekici görünen kolonyalarını çok merak ettiğim bir marka.Bu markadan da tercihim eşim için oldu.Birkaç parfüm bitirdikten sonra kadınlara özel parfüm ve kolonyalarını merakla deneyeceğim.
 Hiçoliveoil Naturel Zeytinyağı lezzetiyle mutfağımda yerini alırken internet sayfalarındaki değerli bilgilerde hafızamda yerini aldı.Önümüzdeki günlerde ''Zeytinyağı seçimi ve kullanım alanları''başlıklı bir yazımda Hiçoliveoil Zeytinyağı ile birlikte olacağız.
 Neutrogena Visibly Clear serisinin bazı ürünlerini bir dönem kullanmıştım.Hatta temizleme jeliyle ilgili yazım blogun en çok okunan yazılarından biriydi.Yağsız nemlendirici ve tonik de denendiklerinde blogta olacak ve temizleme jelinin yanında yer alacaklar.
 Şu ara saç kremini denediğim Revox At Kuyruğu Bitkisi Özü içeren şampuan ve Saç Kremi ile bizlerle oldu.Bu durumda birlikte olma süremiz biraz daha uzadı sanırım.
 Misel su sevenlere yeni bir alternatifte Otacı'dan geldi.Ben daha önce ambalaj etiketi farklı olan bir temizleyicisini kullanmış ve memnun kalmıştım.İkisi aynı mı bilmiyorum ancak en kısa sürede deneyip göreceğim.
 HC Hair Care hakkında genellikle olumlu yorumlar okuduğum Saç Bakım Kompleksi ile bizlerleydi.Sürekli kullandığım Ovex üzerine tanımadağım bir saç bakım ürünü.Umarım bu ürünü de Ovex kadar sevebilirim.
Burock Cilt Bakım etkinlik günü bizlerle olan firmalardan biriyidi.Pek çok blogger arkadaşımın ürünlerini severek kullandığı marka farklı ürünlerden oluşan paketlerini bizimle paylaştılar.Benim şansım ise Anti-Aging etkili Göz Bakım Kreminden yana oldu.
Yamanlar Gıda Doğa Hazineleri adlı kuruyemiş paketi ile kuru kayısı göndermiş.Vakumlu kuruyemiş paketi ile ilk kez karşılaştım.Hem yer kaplamaması hemde beklediği süre boyunca taze kalablmesi için çok iyi bir tercih olmuş.
 Mutfağın en çok ihtiyaç duyulan ürünlerinden buzdolabı torbası,folyo ve çöp poşeti gibi ürünlerini bizlerle paylaşarak işimizi kolaylaştıran Cook'a çok teşekkürler.
 Son olarak benim için yepyeni bir deneyim olacak olan Thalia'dan bahsetmek istiyorum.Etkinlik günü bizlerle olan Thalia yetkilisi çekişle sahibini bulan bir Thalia kutusunun yanında hepimize içinden güzel kokular yayılan bir kutu hediye etti.Benim kutu içeriğimde portakallı çikolata,vanilya gibi birbirinden güzel kokulara sahip sabunların yanında Leke kremi ve deneme boyu cilt bakım ürünleri var.Bir süre Thalia deneyimleri yaşadıktan sonra detayları bloga yazıyor olacağım.

Yazımın sonunda desteklerinden ötürü tüm firmalara teşekkür ederken bizleri bir araya getiren blog yazarı arkadaşım Şerife'ye de daveti ve emekleri için teşekkür ederim.
Henüz okumayanlar aşağıdaki linkten bloguna ulaşabilirler.

14 yorum:

  1. Milk shake ürünlerini ben de çok merak ediyorum. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Mutlaka koklamalısınız ;)

      Sil
  2. ah hepsi de çok güzel bazılarını başladım kullanmaya özellikle thalia sabunları da en kısa zamanda denemek istiyorum.. güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler İrem'cim.Sabunları bende çok sevdim ve hangisinden başlayacağımı bilemiyorum:)

      Sil
  3. Home yazısı ne kadar güzelmiş. El emeğinin güzelliği 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi İlke'cim bende emek dolu bu hediyeyi çok sevdim :)

      Sil
  4. hepsi birbirinden güzel görünüyor, güle güle kullanın <3 :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi birbirinden güzel. Hele barilla makarnaya bakarken ağzım sulandı :) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzeldi.Şiddetle denemenizi öneririm :))

      Sil
  6. Güle güle kullanın :) thalia yı ben de çok merak ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Denediğimde üzerine konuşuruz biraz :)

      Sil
  7. Kirpik tarağını merak ettim epeyce, niyeyse çok gerekli gelmiyor ama çok iyi bir etkisi varsa aklımda olsun istiyorum. Hepsini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  8. Canım etkinliğime iyiki geldin şeref verdin,tüm sponsor firmalarımıza etkinliğime güzel hediyeleriyle destek verdiği için burdanda teşekkür ederim.Kucak dolusu sevgilerimle <3 <3

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma