7 Nis 2015

ELCA STORE MAC ALISVERİSİM

Geçtiğimiz hafta instagram'da yapılan Elca alışverişlerini görünce Cuma günü işyerime çok yakın olan Orjin Plaza'ya yolumu düşürüverdim.
Orjin Plaza nerede diye merak edenlere Sun Plaza'nın hemen karşısında, Maslak'tan Ayazağa'ya giden ara yolun hemen girişinde olduğu bilgisini verebilirim.

Sun Plaza'dakine göre daha ferah,daha bol ürünlü ve daha tenha olan bu mağazada oldukça rahat bir şekilde alışverişimi tamamladım.

Elca'da Mac,Bobbi Brown,Clinique,Estee Lauder,Aveda ve Michael Kors ürünleri oldukça uygun fiyata satılıyor.Renkli kozmetiklerin yanı sıra yine bu markalara ve Jo Molone'ye ait bazı parfümleri de bulmak mümkün.
Ben elimdeki parfümler bitene dek yeni parfüm almama sözüme uyarak parfümlere pek bakmadım.Ancak Estee Lauder ve Michael Kors parfüm fiyatlarının hiç fena olmadığını hatırlıyorum.
Alışverişimin büyük bölümü MAC Heirloom Mix Koleksiyonundan oldu.Simli ambalajlarıyla dikkat çeken bu koleksiyondan iki sıkıştırılmış pigment,göz kalemi ve oje aldım.
Renk olarak çok fazla seçenek bulunmasada zevkime uyan parçalar bulduğum için sevindim.
Işıltı seven kozmetikseverlerin beğeneceği sıkıştırılmış pigmentlerden Modern Majesty adlı turkuaz ışıltılı kahve ile Noble Descent adlı lilamsı pembe tercihim oldu.Fiyatları 20 TL

Extra Dimension farların Silver Sun adlı rengini de  bahar aylarında kullanılabilir düşüncesiyle aldım.Bu farlarda ne yazık ki tek seçenek bu renkti.Fiyatı 18 TL
Just Jewels adlı ojeye bir iki ay önce mağazada bakmış ancak alıp almamaya karar verememiştim.Elca'da 14 TL'ye benim olup beni en çok mutlu eden ürünlerden biri oldu.

Göz kalemine gelince yeşil ve mürdüm renkli iki seçenek mevcuttu.Ben tercihimi mürdüm renkli olan Prunella'dan yana kullandım.Fiyatı 12 TL

MAC'in ''The Rocky Horror Picture Show’ filminin 40. yılı kutlaması için ürettiği Rocky Horror Picture Show Crazed Imagination adlı allığı 25 TL'ye aldım.


Son olarak neden aldığımı bilmediğim iki jumbo göz kalemi almış bulundum .Şimdi kullanılması biraz zor olabilir düşüncesi ile biraz pişmanlık yaşıyorum.


Son olarak eklemek istediğim son bir nokta var.Elca'da özellikle MAC markasında geçmiş koleksiyonların tükenmeyen renkleri satılıyor.Bu alışveriş size yol gösterici olsa da oraya gittiğinizde bu ürünleri bulamama ya da başka ürünlere denk gelme durumu yaşayabilirsiniz.Örneğin ben instagram'da gördüğüm ojeleri ne yazık ki bulamadım.Ayrıca şu yazımda anlattığım ilk Elca alışverişim biraz hayal kırıklığı olmuştu.

Sizin bu koleksiyondan merak ettiğiniz ürünler varsa elinizi çabuk tutmanızı öneririm.
Zira fiyatlar oldukça memnun edici!

22 yorum:

  1. Gül'e Güle kullan canım:)) hepsi çok güzel ne yazikki elca bana çok uzakta adayla oralara gitmem çok zor resimlere bakmakla yetinicem:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Anladığım kadarıyla birbirimize epeyce uzağız.Uzaktan sadece onun için gelmek biraz riskli olsada bir İstinye Park ziyaretinde falan uğranabilir belki :))

      Sil
  2. Süpermiş ..umarım ben de yakın zamanda uğrarım...Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım çabucak yolunuz düşer.Teşekkürler :)))

      Sil
  3. Canım öncelikle aldıklarını güzel günlerde kullan bu Orjin Plaza Sun Plaza'ya gelmeden önce mi yani yine yolun aynı tarafında mı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Melal'cim.Aynen dediğin gibi canım.Sun Plaza'ya gelmeden,giriş katında Sturbucks ve Migros bulunan bina :)))

      Sil
  4. Yaaa Ankarada neden yook :(( Güzel günlerde kullanın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir gün Ankara'ya da açılır.Çok teşekkür ederim :)))

      Sil
  5. modern majesty'i 20 tl'ye aldığına inanamıyorum ben kaça almıştım unuttum valla çok harika olmuş kesinlikle haftaya yani ayın 18'in de oradayım bir keşif yapalım yine :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla öyle aldım kuzum bende inanamadım.18'inde tabi gideriz de umarım bir şeyler kalır o zamana dek :)

      Sil
  6. keşke Ankara'da da olsa :( Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Umarım bir gün Ankara'ya da açılır :)

      Sil
  7. acaba yenı mı acıldı hep olan bıryer mı ben ancak yazın gelebılrım ıstanbula da :) buarada aldıklarını güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj Sever,teşekkür ederim.bir kaç yıldır var olduğunu biliyorum ancak Orjin Plaza'daki mağazası yeni açıldı :)

      Sil
  8. Bu aralar hep Elca alışverişleri okuyorum bloglarda çok heveslendim :) İstanbul'da yaşıyorum ancak bana biraz ters kaldığı için hiç yolum düşmedi Elca'ya :) Aldıklarınızı güle güle kulanın hepsine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bu ara Elca'ya yeni ürün gelince bol bol alışveriş yapılıp paylaşıldı sanırım.Bende yıllarca Elca merağı ile yaşadıktan sonra şimdi çok yakınına geldim.Buna rağmen çok sık gidebildiğim söylenemez.
      Sevgiler kocaman :)))

      Sil
  9. Harika şeyler almışsın! Güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullan hepsi sahane gözüküyor :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma