12 Kas 2014

The Balm Autobalm California Makyaj Paleti

Bu yazımda The Balm Autobalm paletlerin ikincisi olan California Makyaj Paletine göz atacağız.
California paleti görür görmez çok beğenmiş ancak içindeki allık elimde bulunan Frat Boy olunca önceliği Hawaii palete vermiştim.
Hawaii paletin yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
California palet içindeki aydınlatıcının Cindy Lou'ya benzediği şeklindeki yorumları okudukça diğer palete olan ilgimde arttı.Hal böyle olunca son indirimde aldığım ürünlerden biri California palet oldu.
California içinde doğal tonlar bulunduran bir palet.Şeftali tonlu allık oldukça pigmentli ve fırça ile azar azar dokunmak yeterli oluyor.

Aydınlatıcı ve far olarak belirtilen ürün The Balm Cindy Lou Manizer'e benzetiliyor.Aydınlatıcı olarak görünümünü sevdim,far olarakta çok hoş ancak kaş altı için fazlaca parlak görümlü olduğunu söyleyebilirim.Bu paletle makyaj yaptığınızda kaş altı için Hawaii palettekine benzer mat bir fara ihtiyaç duyabilirsiniz...

Kahve tonlarındaki  farlardan açık tonlu olan mat,diğeri ışıltılı yapıda.Saç renginiz çok koyu değilse açık renkli farı kaş içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.Ben kaşlarıma verdiği görüntüden memnun kaldım.
Paletteki her ürün oldukça yumuşak yapıda ve tozutmaya eğilimli.Yapı olarak daha .Ancak The Balm ürünlerini hafiften tozutsalarda seviyoruz.
Allık ve aydınlatıcı kullanırken küçük fırçalar kullanmakta fayda var.Allığı RT Blush Brush ile uyguladım ve almaya çalışırken etrafını biraz kirlettim.Aydınlatıcı içinse Mac 109 küçük kontür fırçası iyi oldu.
Son olarak California palet için pratik bir kurtarıcı diyebilirim.Allık,aydınlatıcı,far,kaş farı ayrı ayrı taşımaktansa bu minik paletle günü kurtarabilirsiniz.
Fiyatları 33 TL civarı ve indirimsiz fiyatını bile hak ediyor.Gratis'in sıkça yaptığı indirimlere denk gelirseniz çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Siz Autobalm paletlerden hangisine şans verdiniz,bu paletler hakkında düşünceleriniz neler?



22 yorum:

  1. Indirimde denk gelince bir sans vereyim dedim, hic the balm farim yoktu, pek cok kisinin aksine ben the balm sevmiyorum cunku simdilik fena degil gibi bir de smoke paletlerden birini aldim, bakalim deneyecegiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım.Balm paletleri yumuşak yapılarıyla seveceğini düşünüyorum.Özellikle Nude serisi ve Balm Jovisi harikadır :)

      Sil
  2. Kesinlikle alınacaklar listemde :)

    YanıtlaSil
  3. palet ve renkler çok hoş ama aydınlatıcı rengin Cindy lou ile alakası bile yokmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende birebir aynı olup olmadıklarını merak ediyordum ve paleti alma sebebim aydınlatıcıydı aslında :)

      Sil
  4. Bir sonraki indirimde sanırım dayanamayıp alacağım bu paleti çok güzel görünüyor :) Özellikle Lid adlı farı çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj tavsiyem;eminim seversin canım,içindeki tüm renkler çok kullanışlı :)))

      Sil
  5. Ben de çok beğendim bu paleti, aydınlatıcı çok güzelmiş ama sanırım far olarak kullanırdım ben daha çok. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevda'cım.İki üç gün aydınlatıcı olarak denedim ve hiç fena durmadı ancak bende far olarak daha çok kullanacağımı düşünüyorum :)

      Sil
  6. İçinde bulunan bütün farlar Nude Tude paletinde de mevcut

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda da belirttiğim gibi Autobalm paletler önceki balm farlarının tekrarından oluşuyorlar.En güzel yanları sevilen renklerin çantada taşınabilir hale gelmiş olması :)

      Sil
  7. Bayram indiriminde ışıltılı kahveye gözümü dikip Hawaii pleti aldım. Elimde bütün balm ürünleri, paletteki bütün tonlar olmasına rağmen geçen günki müthiş indirimde de dayanamadım bunu aldım. Her iki palet de oldukça işlevsel, kullanışlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninle aynı durumda olduğumuzu söyleyebilirim.Bende elimdeki paletlere rağmen son indirimlerde sırayla aldım ikisini.Bu miniklerle iyi anlaşıyorum son zamanlarda.Sende güle güle kullan bu arada :)

      Sil
  8. normalde far kullanmiyorum ama sanirim yilbasi indiriminde dayanamayip alacagim bu sevimli seyi :)

    bu arada blogunuzu yeni kesfettim ve cok begendim. Hemen takibe aldim. Ojeleri sevdiginizi de gorunce belki benim blogum ilginizi cekebilir diye dusundum. Beklerim: http://nailartinwonderland.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. California umarım kendini sevdirir sana :)Yeni bloglar keşfetmeyi seviyorum ve hemen bakıyorum bloguna !

      Sil
  9. Bende bundan aldım bugün.Tam anlamıyla renklerine bayıldım
    😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim.Güle güle kullanın sizde :)

      Sil
  10. Gratis card hala almamız mümkün mü?

    YanıtlaSil
  11. Ben bayıldım buna uzun zamandır aradığım ürün gratisde bakacağım hemen :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma