8 Eki 2014

Pastel Pro Fashion Ruj Paleti İncelemesi-Summer Fever

Rengarenk bir palet incelemesine ne dersiniz?

Pastel'in yeni ürünü Pro-Fashion ruj paletleri piyasaya çıkar çıkmaz makyaj severlerin ilgisini çekti.Henüz stantlarda görme fırsatım olmadan palet elime geçti ve bir kaç hafta boyunca kullanıp deneyimleme şansı buldum.
Bayram indirimlerinde  ürünü görebildim ve  diğer renklerini de inceleme fırsatı buldum.Paletlerin dört renk seçeneği var.Bendeki Şeftali ve turuncu tonlar ağırlıklı olan Summer Fever rengi.
 Pek çoğumuz stik ruj kullanımını pratik bulsak ta makyaj uzmanlarının normal rujları bile fırçayla kullandıklarını görmüşsünüzdür.Hatta öyle ki bir mua'yı makyaj esnasında stik ruj uygulaması yaparken görürsem garipsiyorum açıkçası.Fırça ile ruj uygulaması başta daha güzel görünen,yoğunluğu daha az bir ruj görünümü elde etmeyi,dudak çevremizi istediğimiz gibi şekillendirebilmemizi ve rujumuzu sonuna kadar kullanabilmemizi sağlıyor.

Pastel ruj paleti de bu fikirden yola çıkılarak ortaya çıkmış bir ürün.Siyah bir ambalajla sunulan ürünün görüntüsü çok çekici.Palet kapağında büyükçe bir ayna olması avantaj sağlıyor.
Palet içinde şeftali-turuncu ve kırmızı tonlardan oluşan her biri 2 gr'lık dört adet ruj bulunuyor.
Rujlar yapı olarak ruj ile gloss arasındalar.Rujun rengi ve gloss parlaklığı birarada diyebilirim.
Rujların belirgin bir kokuları yok.Bu durum ruj kokusundan hoşlanmayanlar için avantajlı olacaktır.
 Palet içindeki ilk renk yumuşak bir şeftali tonu.Uygulandığında oldukça yumuşak bir sonuç veriyor.İkinci ve üçüncü renklerde turunculuk daha baskın.Özellikle üçüncü renk yaz aylarına yakışacak neonumsu bir turuncu renk.Son renk ise paletin en sevdiğim rengi olan sıcacık bir kırmızı!

 Palet içinde uygulama için ruj fırçası bulunuyor ancak ben bu fırça ile ruj sürme konusunda çok başarılı olamadım.Hatta bence rujların güzelliğinin görünmesini engelliyor.Ben uygulama esnasında kendi fırçamı kullandım ve daha iyi bir sonuç elde ettim.
Kalıcılıkları stik rujlar kadar çok  süreli değil.Sondaki iki renk özellikle kırmızı daha uzun süre kalıyor ancak uzun saatler çalışıyorsanız,açık renkler için paletinizi çantanıza atmanızı öneririm.
Alternatif ürün arayışındaysanız,birkaç rengi aynı anda yanınızda taşımak istiyorsanız Pastel Pro Fashion Ruj Paletine göz atabilirsiniz.Dört farklı renk ve bu renkleri karıştırarak elde edeceğiniz yeni tonlar sizi mutlu edecektir.

Paletin fiyat  bilgisine ve diğer renklere buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,mutlu haftalar


Makyaj Kelebeği Facebook
Makyaj Kelebeği Twitter
Makyaj Kelebeği Instagram



4 yorum:

  1. Renklere bayıldım. Tam benim tonlar. Sana da çok yakışmışlar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim Gülşah'çım.Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. uzun süredir bu paleti almak istiyorum, normalde birşey almadan önce arastırırım arastırmadan mor tonlarındakini alıcaktım bir sürü şube dolaştım bulamadm senin yazını görünce hemen zıpladım goruntusude hoşuma gitti, testerını denemiştim zaten şeffafımsı birşey ama renkler beni cezbetti, umarım bulurum güzel yazı olmus ^-^ Banada bekleriimm sanatinsaklisirlari.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Beğenmene sevindim,faydalı olduysa ne mutlu canım.El ve fırça uygulaması çok farklı,fırçayla renkler daha iyi anlaşılıyor.Umarım aldığında seversin sende :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma