17 Kas 2013

Loreal Infaillible Göz Farı

Loreal Infaıllible farların piyasaya çıktığı an estirdiği rüzgarı dün gibi hatırlarım.O dönem blog yazmamama rağmen iyi bir takipçiydim.Loreal farları merak edip kurcalamış ama almamıştım bir türlü.
Geçtiğimiz Watsons indirimlerinden birinde elimde Color Tattoo Eternal Gold bulunduğu için beklettiğim Goldmine rengini alıverdim.


Infaillible farlar sıkıştırılmış pigment gibiler.Görüntüsüne bakılacak olursa toz toz duracak gibiler ama uygulandıklarında şaşırtıcı derecede homojen bir görüntü oluşturuyorlar.


Maybelline Tattoo farlarıda severek kullanan biri olarak Infaillible farların çok daha özel yapıda,çok daha başarılı bir ürün olduğunu söyleyebilirim.



Infaillible far gözümde 6-7 saate kadar bozulmadan kalabildi.24 saat kalıcılık vaat etsede bunu yerine getirirmi bilemiyorum.


Sizde benim gibi bu farlara geç kalanlardansanız ilk fırsatta bir tane edinmenizi,stantlarda açılıp kapanmaktan yapısı bozulmuş testerlara aldanmamanızı öneririm.

Sizin Infaillible far deneyiminiz oldu mu,hangi renklere şans verdiniz ?

Sosyal Medya Hesaplarım

12 yorum:

  1. Bende geç kalanlardanım, daha bunlardan hiç denemedim. Ama yazılarına güvenerek mutlaka deneyeceğim. :) Bu arada gözlerine bu renk çok yakışmış!!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım.Bu rengi bende çok beğendim.Hatta resimdekinden daha güzel...
      Bir rengiyle mutlaka tanışmalısın canım :)

      Sil
  2. rengi çok hoşmuş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Kelebegimm ben de cok begeniyorum bu farlari. Bende 002 rengi var ama sahara treasure rengi de cok hosuma gidiyor alsam mi kararsiz kaliyorum. Sen de guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahara Treasure çok güzel bir renk.Tekrar alacak olsam ona şans verirdim bende.Bu arada çok teşekkürler canım :)

      Sil
  4. Ben color tatoo olanini kullandim ayni fotografta olanddan.en fazla simli beyazi sevdim:)) onun disinda tesil kutusunda harika ama gozumde istedigim etkiyi birakmadi cok denememe ragmen..bir de infaillible i deneyeyim:) sevgiler
    waffletadinda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. sıkıştırılmış pigment gibi farlara bayılıyorum, sedefli renkleri daha bir canlı ve şık duruyor, özellikle altın-bronz ve kahve tonlarıyla yapılan gölgeli makyajlar favorim. Bu renkte şahaneymiş. Keşke Loreal ülkemizde olmayan diğer renklerini de getirse, amber rush, golden saga, bronze goddes vs gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum bitanem.Ayrı bir duruşu var bu farların.Bende başka renkleriyle devam etmeyi planlıyorum bundan böyle.
      Umarım farklı renk ve burda olmayan diğer çeşitlerine ulaşabiliriz kısa sürede :)

      Sil
  6. Bende de 3rengi var biri sendeki biri sahara bir de gri rengi. Ama uygulamakta sorun yaşadım ben ya sen nasul sürüyosun? Bir de neteye kadar sürülmeli sadece göz kapağına mı? Yardımcı olur musun tatlım😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hilal'cim merhaba !
      Eğer farlarında kuruma söz konusu değilse ki kuruduğunu düşünmüyorum göz kapağına parmağın ya da bir fırça ile uygulayabilirsin.Parmağınla uyguladığında daha yoğun renk elde edebiliyorsun ama çoğu kişi bundan hoşlanmıyor.Ben parmağımla sürüp fırça ile dağıtıyorum canım.Göz kapağından taşan kısımlara ise başka renkle gölge yapıyorum genellikle :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma