1 Nis 2018

ÖDÜLLÜ TEKNOLOJİ İLE ÜRETİLMİŞ KIRIŞIKLIK KREMİ


İsviçre Kök Hücre Enstitüsü tarafından geliştirilen Malus Domestica Fruit Cell Culture Extarct özütü ile üretilmiş örümcek ağı kremi, dünyanın kozmetik amaç ile geliştirilen ilk bitkisel kök hücre ajanı olan bu kıymetli özüte sahiptir. Yaşlanma karşıtı bakım özelliği ile 2008 yılında dünyanın en iyi aktifi ödülüne layık görülmüş olan özüt, tüm cilt tabakalarını destekleyerek hücre yaşlanmasının önüne geçer. Kolajen üretimini artıran kıymetli bileşenler arasında yer alan Malus Domestica, etkili yaşlanma karşıtı bakımın vazgeçilmezidir.

Oluşan kırışıklıkların giderilmesi için cilt yüzeyinde örümcek ağı benzeri yapının oluşmasını sağlayan faydalı Cylopeptide-5 adlı diğer ödüllü aktif ajana da sahip olan örümcek ağı kremi, gergin ve elastik cilt katmanlarının oluşmasını sağlar. Düzenli kullanım ile cilt üzerinde oluşan tüm yaşlanma belirtilerini gidermeye yönelik tasarlanmış ödüllü kırışıklık kremi, profesyonel cilt bakım uzmanları tarafından “kırışıklık savaşçısı” olarak adlandırılır. DoctorB tarafından özenle bir araya getirilen bu mucizevi cilt bakım ajanları, bir kırışıklık kremi içerisinde bulunabilecek en etkili iki aktif ajan olarak kabul edilir.
Mucizevi Gençleştirici Krem Etkileri

Cilt için gerekli olan nem oranını korumaya yönelik etkili bir bakım sağlayan gençleştirici bakım kremi, elastikiyeti artırarak cilt üzerinde lifting etkisi yaratır. Yaşlanma ile birlikte fazlasıyla yavaşlayan hücre bölünmesi, krem içerisinde bulunan üstün nitelikli ajanlar sayesinde son derece hızlandırılıp örümcek ağı benzeri bir yapı ile desteklenen cilt yüzeyinin eski canlılığını kazanması sağlanır. Bu mucize etkisi ile “gençleştirici krem” olarak da adlandırılan profesyonel bakım ürünü, cildi tüm yıpratıcı maddelerden arındırarak sağlıklı ve doğal bir görüntü yaratır. Yaşlanma karşıtı cilt bakımı konusunda en önemli noktalardan biri olan nem oranı, krem içeriğinde bulunan multivitamin kompleksi ile desteklenirken pancar özütünden elde edilmiş olan Day Moist CLR aktifi de 24 saat süren nemlendirme imkanı verir. Düzenli kullanım ile ciltte oluşan tüm kırışıklık problemlerine, en çok şikayetçi olunan kaz ayağı bölgelerine, sıklıkla sarkmaların yaşandığı boyun bölgesi ve dekolteye de etkili bir bakım sunar.

Örümcek Ağı Kremi Nasıl Uygulanmalıdır?

Yaşlanma karşıtı cilt bakımının etkin olabilmesi için uygulanan ürünlerin kalitesi kadar beslenme, spor, alkol, sigara ve uyku gibi yaşam kalitesini etkileyen faktörlerin de dikkate alınması gerekir. Yaşlanma karşıtı bakım kremlerinin doğru etkiyi gösterebilmesi için kırışıklık kremini düzenli şekilde uygulamak kadar düzenli uyumak, sağlıklı beslenmek, hareket etmek, asla sigara kullanmamak ve alkol tüketimini minimum düzeyde tutmak da oldukça önem taşır. Siz de cildinize hak ettiği değeri verip, onu profesyonelce tasarlanmış ürünlerle desteklemek için, DoctorB tarafından üretilmiş olan mucizevi kırışıklık kremini tercih edebilirsiniz. Daha detaylı bilgiye sahip olmak ve kolay sipariş imkanından faydalanmak için www.doctorb.com.tr adresini ziyaret edin!


7 yorum:

  1. duydum ve merak ediyorum bunu :)

    YanıtlaSil
  2. bende bunun testerları var ve sadece boyun ve göğüs kısmıma sürüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. ödüllüü teknoloji demeeekkkk :) çok güzel yazı olmuş. bu savaşçı kremini baya merak ettim :D

    YanıtlaSil
  4. reklamlarını sık sık görüyorum ve çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  5. DoctorB ürünleri çok merak ettiklerimden.

    YanıtlaSil
  6. Çok merak ettim. Düzenli kullanım gerçekten çok önemli...

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma