20 Nis 2018

A101 İle Benden Mutlusu Yok

Her yerde mağazaları ile karşımıza çıkan A101, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile kalbimizi çalıyor. Her amaca hitap eden temizlik ürünlerinden elektronik aletlere, yiyecek ve içecek grubundan mobilyalara, kıyafet, iç çamaşırı gibi tekstil ürünlerinden küçük mutfak aletlerine kadar onlarca ürünü bulabiliyoruz.

A101 marketler zincirinin “Haftanın Yıldızları”, “Çok Al Az Öde” ve “Aldın Aldın” olmak üzere düzenli olarak uyguladığı üç kampanya çeşidi vardır. Bunlardan biri “Haftanın Yıldızları” cumartesiden cumaya kadar olan sürede belirli ürünlerde uygulanan indirimlerdir. Sadece sınırlı sayıda indirim uyguladıkları ürünlerden haberdar olmak kolay ancak satın almak için sabahın erken saatinde mağazanın açılmasını beklemek gerekiyor. Ben önceden belirlediği ihtiyacım olan ürünleri satın almak için çoğunlukla tanıdıklarıma rica ediyorum. Çünkü kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerden almak isteyen çok ancak ürün sınırlı sayıda olduğu için kaçırma olasılığım olabiliyor. Ama A101 ertesi hafta ya da o hafta diğer kampanyaların kapsamında aynı ürünü indirimli sunabiliyor. Örneğin; yiyecek ve içecek grubundan istediğim soda markasını alamazsam eğer ertesi hafta tekrar indirimli bulabiliyorum. “Çok Al Az Öde” kampanyası ise özellikle toplu alışverişlerde oldukça karlı çıkmamı sağlıyor. Toplu abur cubur yiyecek ve içecek alacağım zaman seçili ürünlerden faydalanabiliyorum. Örneğin; o hafta broşürde seçili bisküvi, çikolata ya da içeceklerden kaç adet alınca ne kadar ödeyeceğim ve bir adet alırsam ne kadar ödemem gerektiği belirtiliyor. Dolayısıyla toplu aldığımda daha uyguna geleceğinden bu kampanya avantajlı oluyor. “Aldın Aldın” kampanyası her Perşembe farklı ürünlere uygulanıyor.
Ürün çeşitliliği açısından en geniş yelpazeye sahip olan bu kampanya, televizyon, telefon, beyaz eşya, elektrik süpürgesi gibi elektronik aletlerden, koltuk, masa, dolap gibi mobilyalara ya da çiçek, çim biçme makinesi, toprak, saksı gibi bahçe malzemelerinden bardak, kavanoz gibi cam eşyalara kadar akla hayale gelmeyecek ihtiyacımıza karşılık veriyor. Dışarıdan çok daha uyguna alacağımız ürünlere ulaşmak ayrı bir keyif oluyor. Örneğin; uzun zaman önce bozulan elektrik süpürgemi dışarıda araştırdığımda oldukça yüksek fiyatlara gördüm. Ancak A101 aktüelde istediğim özelliklerde bir süpürgeyi ayırdığım bütçenin çok daha altında bulabildim. Ayrıca mobil uygulaması ile bulunduğumuz yere en yakın A101 mağazasını bulabiliyoruz. İndirim broşürlerine de ulaşabildiğimiz uygulama sayesinde alışveriş yapmak daha kolay hale geliyor. A101  indirim ve kampanyaları ile inanılmaz derecede keyifli bir alışveriş yapmamı sağlıyor. Böylece bütçem sarsılmadan alışveriş yaptığım için huzurlu ve mutlu oluyorum.               

5 yorum:

  1. Evet çok fazla alternatifleri var canim :)

    YanıtlaSil
  2. Zaman zaman uğradığım bir market, ürünlerini beğeniyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Özellikle perşembe günleri aktüel ürünler çok güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
  4. Bazen güzel kitaplar da geliyor 😇

    YanıtlaSil
  5. Ben bu magazalara yetisemedim orada yasarken yoktu 😃

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma