12 Mar 2018

YENİ KOZMETİK ÜRÜNLERİM / GRATİS,WATSONS İNDİRİM ALIŞVERİŞLERİ

Uzun zamandır satın aldığım son ürünlerden oluşan bir alışveriş yazısı paylaşamamıştım.En az üç aydır almış olduğum ürünleri bir yazıda toplayarak haftaya başlamak istedim.
Kozmetik ürünlere meraklı,sürekli yeni ürünleri deneyimlemeyi seven bir blog yazarıysanız firmaların size tanıtım ürünü göndermesini beklemez,merak ettiğiniz ürünleri satın alırsınız.Bu yazıda bahsettiğim ürünler dışında yurt dışı alışverişlerim ve elimin altında olmayıp bu yazıya ekleyemediğim ürünler de var.Bu bilgiyi bana sık sık sorulan Blog açsam bana ürün gelir mi, firmaların ürün göndermesi ya da etkinliklere katılmak için ne yapmalıyım? gibi sorulara yanıt vermek için paylaşıyorum.
Cevabım kesinlikle ama kesinlikle kendi cebinizden para harcamadan başarılı olamayacağınızdır.Tanıtım ürünleri ile bir süre idare etseniz bile bu durum bir süre sonra hem sizi hemde sizi takip edenleri rahatsız eder.Bir zaman sonra ya kendiniz bu işten vazgeçer ya da paylaşan ancak istediğiniz dönüşü alamayan bir blog olursunuz.

Bu kısa bilgiden sonra mağaza açılış yıl dönümleri,Black Friday,Sevgililer Günü,Kadınlar Günü İndirimi gibi dönemlerde yaptığım alışverişlerden kısa kısa bahsetmek istiyorum.
Yeni Kozmetik Ürünlerim
 Görsellere kısaca göz attıysanız daha çok renkli kozmetik alışverişi yaptığımı farketmişsinizdir.Cilt bakım ürünlerinde çok sık değişiklik yapmıyorum.Sevdiğim birkaç markanın ürünlerini dönüşümlü olarak kullanıyorum.Bu sebeple kısa bir süre önce satışı başlayan Loreal Nem Terapisi ve Watsons mağazalarında satışı bulunan Scinic Sparkling Pore Toner merak ederek denemek istediğim ürünler oldular.
Yeni Kozmetik Ürünlerim
Renkli Kozmetik kategorisi çoğunlukla ruj,aydınlatıcı ve far ağırlıklı ürünlerden oluşuyor.Aşağıdaki görselde bulunan ürünler sırasıyla;


Üst sırada,
  •  Loreal Color Riche Shine 905 ruj
  • Wet n Wild Mega Glo Aydınlatıcı ve Likit Ruj/Harbor a Crush
  • essence Dudak kalemleri-08 Big Proposal ve we are flawless we♥berry
  • Absolute New York Lip Mousse / Lavish
  • Golden Rose Metalik Lip Crayon 03 ve 08 numara

Yeni Kozmetik Ürünlerim
  • The Pink Ellys markasına ait Mocha adlı likit ruj ( Bu ürünü denedim.Renk güzel olmasına rağmen denediğim en kurutucu rujlardan birisi.)
  • Loreal Paradise Maskara : Etkisi mükemmel ancak herkesin bahsettiği gibi çabuk kuruyan bereketsiz bir ürün.
  • Revlon Color Stay Fondöten: Dördüncü şişemi almış bulunuyorum.Yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Kiko Arctic Holiday Aydınlatıcılar
  • Revolution Likit Aydınlatıcı Starlight-Yazısı yakında gelecek
  • essence Prismatic Highlighter
  • essence Metal Shock Likit Far (Ne yazık ki sim bombası )
  • Sleek Matte me Metallic Ruj / Anodized RubyThe Body Shop Metalik Rujlar Russed Copper/Pink Nickel
OJELER

İsimlerini üzerine ekledim ki daha anlaşılır olsun :)
Oje Alışverişi

FARLAR
Kısa süre içinde birbirine çok benzeyen üç tane far paleti almışım.
Wet Wild ailesine yeni katılan glitter farlardan altın renkli Toasty,ve  Nudecome ile tam baharlık bir palet olan 10'lu Rose in the air son aldığım ürünlerdendi.
Absolute Icın Mini Far Paleti küçücük boyu ve sağlam görünen ambalajı ile çantama atarım diyerek aldığım şirin bir palet.
Üstte ise Rossmann mağazalarında satılan RDL markasının son koleksiyonu Chocolate Lovers 'a ait bir ürün olan Chocolate Bronzer bulunuyor.
Yeni Kozmetik Ürünler
 Zoeva Opulence Yüz Paleti renklerini çok farklı bulmasamda koleksiyonumda bulunsun diye aldığım bir palet oldu.
 Mağazalarda hala bulabileceğiniz Kiko Arctic Koleksiyonu'ndan bir alana bir bedava fırsatıyla alışveriş yapmıştım.
Kiko alışverişim sırasıyla,

  •  Eyes and Cheek Makyaj Paleti (Sürekli satışta)
  • Golden Crystals ve Glacial Copper adlı aydınlatıcılar
  • 03 Buzlu Kahve,02 Metalik Kırmızı Rujlar
  • İkili Oje ve Likit Ruj setinden oluştu.

Kiko Arctic Holiday Koleksiyonu
 Son olarak fırça alışverişlerime değinecek olursam Ecotools Yüz Temizleme Fırçası,Watsons mağazalarında satılan İngiliz markası Lottie'ye ait Best of the Brush Collection Beşli Fırça Seti
ve Nascita Ocians serisinden 213 Karıştırma Fırçası ile 215 numaralı far fırçası benimle eve gelen son ürünler oldu.
Ecotools,Lottie ,Nascita Fırçalar
Anlayacağınız üzere önümüzdeki günlerde bol renkli kozmetik içeren yazılar yer olacak.Bu ürünler arasında merak ettiğiniz,öncelikli yer vermemi istediğiniz ürünler varsa yorum kısmından bana yazabilirsiniz.
Deneyip sevdiğiniz/memnun kalmadığınız ürünler varsa onlar hakkındaki yorumlarınız okumakta beni çok mutlu edecek.

Herkes için keyifli ve mutlu bir hafta dilerim ♥

31 yorum:

  1. Açıkçası Filiz'cim; Instagram ve algoritması sağolsun, satın alınan takipçiler, otomatik likelar, beğeni grupları ve #keşfettrenleri sayesinde görsellerine bol bol like ve "merak ettim" tarzı çok samimi(!) yorumlar aldığı için hiç kozmetik alışverişi yapmadan firmalardan gelenlerle blogunu ve Insta sayfasını yürüten hatırı sayılır miktarda "bilogırcık" mevcut ve bence işleri de gayet yolunda. Zira senin düşündüğün gibi dertleri geri dönüş değil, metro önü tezgahlarda bile satılan firmalardan bedava ürün almak (ki alıyorlar da). Ben senin ilk paragrafta yazdığın kafada kalmaya devam ediyorum ve edeceğim de; zira bu benim hobim ve kendimi eğlendirmeyi, rahatlatmayı seviyorum. İnsanlar da aradaki farkı anlıyorlar diye düşünüyorum. O yüzden de ısrarla beğeni gruplarına, keşfet trenlerine "bile" katılmıyorum. Aldığım yorumlar ve likelar az da olsa gerçek, bu da bana yetiyor, beni mutlu ediyor. Firmalar ürün yollamasa da (ki bu yukarıda bahsettiğim güruh yüzünden daha önce çalıştığım firmaların bir kısmı da artık çalışmayı tercih etmiyor), aynen senin gibi merak ettiklerimi gidip alıyorum. Hiç de gocunmuyorum. Çünkü "makeupjunkie" olmak böyle bir şey :)
    Aldıklarına gelirsek, Absolute Icon Mini'nin Royal Tea rengini aldım ben de indirimden ve baya başarılıymış. Kızıl tonda palet almayacağım diye düşünürken, Wet'n Wild'ın bu senin de aldığın paletini gördüm ve bu sabah ABH Modern Renaissance'la bir karşılaştırmasına ağzım açık bakakaldım! İndirim bile beklemeden koşabilirim her an Gratis'e ahahaha :) Yine de, son zamanlarda kendimi alışveriş yapmamaya ve elimdekileri verimli kullanmaya yönlendirmeye çalışıyorum. Zira, koskocaman bir kutu dolusu kozmetiği Hipder'e bağışlamış olsam da, hala çekmecelerimi açtığımda melül melül sırasını bekleyen onlarca far, ruj, allık ve aydınlatıcıyı görmek beni epeyce düşündürüyor :)
    Bu destan tadındaki yorumumu okuyup yayınlarsan ne mutlu bana :)) Aldıklarını güle güle kullan (sim bombası olanlar ve kurutanlar hariç;). Çok öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Başak'çım artık instagram algritmasıymış,geçen yılın üçte biri kadar bile görüntüleme yokmuş gibi durumları kendime pek dert etmiyorum ben.Beğeni,like,yorum kısmına gelince sadece aldığı beğeni ve like ile en iyi firmalarla çalışan sözde iyi blogger'ları da biliyorum aynı şekilde binlerce beğeni basıp hiç işe yaramayanı da.
      Bu konuda tek bildiğim var ki PR konusunda kötünün kötüsüyüz.Öyleki artık ne yaptığın ilişkilerinle şekilleniyor.PR ile önceden tanışıklığın ya da sohbetin yoksa istediğin kadar yaz,çiz.Ağzınla kuş tutsan işin yine de iyi bir tesadüfe kalır.Dostunun tavsiye ettiği yine dostunun yermesiyle son bulur.
      Blogger desteği denen şeyin de neredeyse kalmadığını düşünürsek benim en başından beri yapmaya çalıştığım kendi yağında kavrulmak durumu bir hayli anlamlı hale geliyor.O yüzden kim ne yapmış,ne demiş hiç takılmadan bana keyif veren haliyle var olmak istiyorum.
      Aksi takdirde buralar keyiften ziyade zehir oluverekmiş gibi geliyor bana.
      Ben buyum,şu kısıtlı vaktimle ortaya koyabildiğim ürün bu,karşılığı da bu kadar olacak diyerek son verirken şu Absolute -Anastasia karşılaştırmasını nasıl oldu da görmedim deyip hemen bakınmaya koşuyorum.
      Sevgiler ♥

      Sil
    2. PR konusunda kötünün kötüsü olduğumuz kısmına çok katılıyorum; malesef yalnızca eş-dost-tanıdık ilişkileriyle yürüyor gerçekten. Sayılara takıyor olsam, zaten her şeyi kapatıp gitmem lazım :) Takmıyorum; ama, yeri geldiğinde de neler olduğunu yazmaktan geri durmuyorum. Belki kulaklara kar suyu kaçar, belli mi olur? :)
      Absolute karşılaştırmasına bak mutlaka; yana yakıla Rose paleti arıyorum ben ama yok yok!!! Öperim :)

      Sil
  2. Birbirinden güzel seçimler, Wet'n Wild far paleti yorumlarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler İlknur'cum.Ne yapıp edip kısa zamanda yazmaya çalışacağım ♥

      Sil
  3. Filiz yazının başından beri sürekli gülüyorum onu da almış diye oh çok iyi yapmışsın canım güle güle kullan sefan olsun .-))) o girişe yazdığın şeyler kesinlikle doğru biz firma gönderisi ile yetinmeyip bol miktarda alışveriş de yaptığımız için nedense çantada keklik görülüyoruz herhalde firmalar tarafından :-(( neyse bizde bu kozmetik aşkı olduktan sonra almaya devam edeceğiz tabi ama bazı firmalar tarafından hevesimizin kaçırıldığı da bir gerçek... sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim çok teşekkür ederim canım.Bu konudaki düşüncelerimi en iyi sen bilirsin,o yüzden ne demek istediğimi hemen anladın bence.Hevesim kaçıyorsa bu da kimsenin yüzünden olmuyor artık.Gülüp geçiyorum cidden...

      Sil
  4. yazı hiç bitmesin istedim :) paleti ben bulamadım o yüzden farklı rengini aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Sende keyifle kullan paletini ♥

      Sil
  5. Gözlerim kamaştı her fotoda :) Güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım ben özellikle 5'li fırça setine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha TR'ye gelmeden önce merak ettiğim bir üründü.İndirimde görünce kaçırmak istemedim.

      Sil
  7. Çok güzeller.Wet Nwild'ın yeni paletlerini bir ben galiba hiç bir yerde göremedim :(

    YanıtlaSil
  8. Şöyle bakınca ne kadar da güzel görünüyorlar. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  9. Hepsi ne kadar da güzel görünüyor, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim canım.Nascita fırçaları sevdim de diğerlerini henüz bende bilmiyorum...

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel ürünler bayıldım hepsine keyifle kullan

    YanıtlaSil
  12. Aldıklarına hayran hayran bakıyorum :) Yüz temizleme fırçasını öncelikli olarak yorumlarsan mutlu olurum .Elimin sürekli gittiği ama hep bıraktığım bir ürün. Renkli kozmetiklerin hepsini zaten büyük bir hevesle bekliyorum.

    YanıtlaSil
  13. hepsi de harika güzel günlerde kullan. Şu an listemde ilk sırada Loreal nem terapisi var. Kayseri den almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  14. Ne güzelseyler almissin canim gule güle kullan. Blog yazmak biraz da keyif isi hatta daha cok keyif isi maalesef dünyada cok azdir blogdan büyük paralar kazananlar. Sevmeden yapilacak sey degil. Severek baslayip öyle devam edince tabii alinan karsilik insani motive ediyor.

    YanıtlaSil
  15. Aldıkların ürünler hepsi birbirinden güzel. Ben ojeleri daha çok sevdim. Sürekli yeni renklerin çıkması beni daha çok cezbediyor. Essence ojelerinin kalıcılığını seviyorum ama fırçasını çok kalın buluyorum. Sürümü zor geliyor bana.

    YanıtlaSil
  16. Aldıklarına bayıldım, fotoğrafların, detaylı anlatımlarınla seni okumak zevk. Kalite kokuyor yani...devam etmelisin aynen bildiğin yolda :)

    YanıtlaSil
  17. Harika ürünler mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  18. Öncelikle aldıklarını güzel günlerde kullan Filizciğim. Wet'n'Wild palet maalesef buralara uğramıyor bir türlü bulamadım. Kiko ve Absolute paletleri ben de aldım çok severek kullanıyorum. Ben alışveriş hakkımı daha çok yurtdışında kullanmayı tercih ediyorum. Hem fiyat açısından, hem de farklı ürünler bulma açısından. Diğer konuya gelince, evet firmalardan gelen ürünleri görüp "bizde blog açalım, ne güzel iş" diyen çok. Ama yakın arkadaşlarım işin sürecini ve bu uğurda yaşadıklarımı görünce "Allah sabır ve kolaylık versin" diyerek kaçıyorlar :) İşin komik tarafı, en çok eleştiren insanlar kendi yaptıklarını unutup başkalarına kafayı takanlar. Neyse herkes doğru bildiği yoldan ilerliyor zaten, fazla hırs yapıp kendini yıpratmaya ne gerek var. Hem fazla hırs ciltte kırışıklık yapıyormuş:))) Öpüyorum kocaman!

    YanıtlaSil
  19. Yazının başına katılıyorum. Blog yazmak zevkle başlar ama ciddi zaman gerektiren, mesai harcatan, iyi bir bütçe ayrılmasının gerektiği bir sektör. Hele renkli kozmetik alanında yazıyorsan trendlere, yenilikle yetişebilmek...
    Paradise maskara dikkatimi çekti, neredeyse 4-5 ayı aşkın süredir kullanıyorum, bitmek üzere ve kurumadı. O nedenle o yoruma şaşırdım ama demek ki böyle genel bir şikayet var.
    Benim ilgimi çeken her zamanki gibi cilt bakım ürünleri. Birde watsons a yeni gelen renkli fırçalar.
    Sevgiler =)

    YanıtlaSil
  20. Yazının başına kesinlikle katılıyorum, ülkemizdeki berbat pr sistemine de.. Ama biz yine de kendimiz olmaktan vazgeçmeyip sevdiğimiz işi yapıyoruz ya gerisi çok da tın.. hepsini de güle güle kullan canım süper şeyler almışsın yine :)!!!

    YanıtlaSil
  21. Filiz merhaba canım.Uzun zamandır sana uğramadığımı fark ettim.Bu, yazıyı yazmanla benim yorum yapmam arasındaki farktan anlaşılır zaten.Öncelikle blog,blogger,instagram konularına girersek çıkamayız işin içinden.İlk yorumda Başak'ın yazdıklarına ve cevaben senin yazdıklarına harfiyen katılıyorum.Emek olmadan yemek olmuyor demişler ya işte blog da öyle..İstikrarlı yazılar girmezsen,yazılarını özgün yazmazsan,zaman & sabır & emek vermezsen istediğin kadar çabala,boşa...İnstagram benim temel amacım değil blog yazılarımı farklı kitlelere ulaştırmaya çalıştığım bir araç sadece.Aynen facebook ve twitter da olduğu gibi.Sayılara takılmıyorum...Ben blog sayfamda yazıyorum,blog sayfam da üretiyorum, blog sayfamda paylaşıyorum. Neyse bu konuya bir dalarsam yazdığın şu güzel yazıya haksızlık etmiş olurum. Kozmetik ürünleri yazıları okumayı çok seviyorum,her ne kadar çok bakım,makyaj yapamayan biri olsam da yeni ürünler ve ürün yorumları okumak hoşuma gidiyor. Aldıkların da cıvıl cıvıl,renkleriyle insanın içini açıyor.Şu Golden Rose metalik seriden bir ruj almasam gözüm açık gidecek sanırım :))))))

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma