5 Eki 2019

LOREAL NEM TERAPİSİ ALOE VERA SUYU YORUMLARIM

Loreal markası son dönemde arka arkaya çıkarmış olduğu ürünlerle ilgimi çekmeyi başardı.Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen Nem Terapisi Aloe Vera Suyu ve Şeker Peelingi ürünlerini alıp denemek konusunda benzersiz bir istek duydum.

Kullandığım ürünlere göre yağ seviyesi değişebilen karma cilde sahibim.Çok yoğun yapılı kremler otuzların ortasında olmama rağmen hiçbir zaman keyifle kullandığım ürünler olamadı.Su gibi olan,cabucak emilen,cildimde ferah bir his bırakan ürünler günlük kullanımım için yeterdi. Daha önce Biotherm Aqua Sourge,Lancome Energie de Vie adlı ürünleri kullanıp memnun kaldığımdan bu ürünü yapısal olarak bir miktar onlara benzeterek denemek istedim.
 Loreal True Match Fondöten ambalajının renklendirilip biraz büyütülmüş haliyle gelen Nem Terapisi,su yeşili şişesi ile içinde ferahlatıcı bir ürünün bulunduğunun ilk sinyallerini veriyor.Hem göze hitap eden hemde işlevsel  ambalaj,pompası yardımıyla tek seferde tüm yüzüme yetecek kadar ürün bırakıyor. Kremden ince,serumdan daha yoğun olan bu nemlendirici ciltle temas ettiği an sıvılaşarak kolayca uygulanıyor.

Cildime sürdüğümde hafif bir parlaklıkla yayılan ürün yaklaşık 30 saniye içinde tamamen emiliyor.Cildim nemlenmiş ama ürün sürülmemiş gibi oluyor. Ben bu etkiyi çok seviyorum ferah,yumuşacık cildin tadını çıkarıyorum.

Su Bazlı Günlük Bakım Ürünü iki farklı versiyonda satılıyor.Benim denemiş olduğum Kuru ve Hassas Cilt versiyonu  karma cildimle iyi uyum sağlıyor.Bu uyumun bahar ve yaz ayları boyunca devam edeceğini ancak kışın farklı ürünlere de ihtiyaç duyacağımı biliyorum.

Mineral açıdan zengin Aloe Vera Suyu cildi yatıştırıp nemlendiriyor.Sudaki ağırlığının 1000 katına kadar nemi cilde hapsetme özelliği ile bilinen Hyaluronik Asit içeren formulün cildi 72 saat boyunca nemli tutacağı belirtilmiş ki tüm vaadlerine katılmama rağmen bu kısmını biraz abartılmış buluyorum.
Gün içinde yapacağım iki uygulama benim karma cildim için gayet yeterli oluyor ancak kuru ciltlerin kendilerini nemsiz hissetme olasılıklarının yüksek olduğunu düşünüyorum.
Parfüm konusunda hassassanız ürünü bir miktar parfümlü bulduğumu da eklemeliyim.Biraz sabunsu biraz yeşilliğimsi olan kokusu daha hafif olsa harika olurdu diye düşünüyorum.
Kutusunu attığım için içerik bilgisini buraya ekleyemiyorum ancak pek çok yan içerikle zenginleştirildiğini,bunların bazılarının da çok masum olmadığını hatırlıyorum.
İçerik konusunda hassas olanlar almadan önce inceleyebilirler.

Bahar ve yaz ayları için hafif bir nemlendirici arayışındayım diyorsanız Loreal Nem Terapisi aradığınız ürün olabilir.Pek çok mağazada tester üzerinden deneyimleme şansı bulabileceğiniz ürünün yapı ve kokusuna bakarak kararınızı verebilirsiniz.



Tasarım:Sawako Kuronuma