27 Mar 2018

FLORMAR FREE SPIRIT KOLEKSİYONU İNCELEME VE SWATCHLAR

Pastel tonlardan oluşan Flormar Free Spirit Koleksiyonu içinde barındırdığı renklerle baharı müjdeliyor.
Bahar sezonu ile başlayan festivallerden ilham alan Flormar,cilt tonunu düzenleyen kremden makyaj bazına,dolgunlaştırıcı etkili parlatıcıdan ruj ve ojelere,tüm bunların yanında yumuşacık renkler içeren iki far paletinden oluşan çekici bir koleksiyon hazırlamış.
Geçtiğimiz haftalarda bu koleksiyonun ürünlerini deneyimleme fırsatı buldum.Bugün haftanın ilk yazısında ürün bilgilerinden ve kendi deneyimlerimden bahsetmek istiyorum.

Radiant Finish Make Up Primer 
Mağazada koleksiyonu incelediğimde ilk dikkatimi çeken ürün içinde renk kürecikleri bulunan makyaj bazı olmuştu.
Aloe Vera ve Salatalık Suyu içeren primer bu içeriklerle cildi ferahlatıp rahatlıyor.
Sürüldüğü an hafif bir serinlik hissi veren ürün cilt tarafından çabucak emiliyor.İçindeki minik topçukların patlamasıyla hafif renk ve aydınlık görünüm veren primer'ı karma cildimde ekstra ağırlık yapmadığı ve fresh bir his verdiği için severek kullandım.

Flawless Tone Up Cream


Yatıştırıcı ve nemlendirici etkisiyle ciltteki ton farklılıklarını dengelemeyi,cildi pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuşturmayı vaad eden Flawless Tone Up Cream diğer primer'dan farklı olarak makyajı daha tutucu bir özelliğe sahip.Cilt üzerinde daha beyaz bir renk ve daha nemli bir etki bırakan bu kremle ilgili farklı bir kullanım yönü keşfettim ve bunu mutlaka paylaşmak istiyorum.

Parmak ucunuza aldığınız az miktardaki Tone Up  Cream'i göz kapaklarınıza uygulayarak farınızın saatler boyu kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.
Şimdi bana bu ürünü cildin için mi yoksa far bazı olarak mı kullanırsın derseniz tercihim kesinlikle far bazı olarak kullanmak yönünde olur.

Flormar Eyeshadow Palette Natural Love Edition

Renklerini içinde bulunduğumuz mevsime çok yakıştırdığım 02 numaralı Iconic Color Edition Far Paleti, incecik yapılı 10 farklı renkten oluşuyor.Kremsi yumuşaklıktaki farlar parmağımla dokunduğumda ve swatchlarda yetersizmiş gibi görünselerde fırçaya rahatça gelip renklerini gayet iyi veriyorlar.
  Birkaç kat uygulamaya ve karıştırılmaya elverişli 10 farklı renkten oluşan Flormar far paletinin diğeri daha Nude tonlar olmak üzere farklı renkleri barındıran 2 alternatifi bulunuyor.

Flormar Dewy Lipstick
Toprak tonlarıyla dikkat çeken Dewy rujlar yarı mat yapıları ve dudaklara verdikleri nem ile dikkat çekiyorlar.Altı farklı renk seçeneği bulunan rujlardan resimde gördüğünüz 02 Natural rengi. 

Özellikle yaz aylarında havaların ısınmasıyla likit ruj kullanmak benim için bir hayli zor hale geliyor.Hafif formullü,kremsi ruj bu zamanlarda benim için kurtarıcı olacak.

Flormar Dewy Lip Booster
Gelelim dudaklara dolgun görünüm verme vaadinde olan dudak parlatıcısına...
Açıkçası dudaklarımın şeklinden memnunum.Bu tip ürünlere de çoğu zaman ilgi göstermiyorum.Sadece bu yazıyı yazabilmek için deneyimlediğim bu parlatıcı dudaklara verdiği pembe gloss etkisi ile uygulamaktan keyif aldığım,sonrasında da kullanmaya devam ettiğim bir ürün oldu.
Ürün dudaklara sürüldüğü anda bir mentol etkisi hissediliyor.Benim için rahatsız edici olmayan bu etki en az on beş dakika kadar hissedilmeye devam ediyor.İşte bu etki dudaklara çok hafif bir dolgunluk veriyor.Dolgun görünüm etkisinin diğer kısmını ürünün parlak yapısı üstleniyor.
Gloss tarzında ürünleri sevenler için kesinlikle tercih edilebilir olduğunu düşündüğüm ürün fırçalı bir ambalajda olsa kendini daha çok sevebilirdim.Şu anki tüp ambalajla uygulama yaparken ürün ziyaret etmemek için daha kontrolllü olmak gerekiyor.


Flormar Free Spirit Oje
Flormar koleksiyonlarında dikkatimi çeken ürünlerin başında kuşkusuz ojeler geliyor.
Altı farklı renk seçeneği ile Free Spirit koleksiyonunun desenlerine bürünen ojeler bana daha çok sonbaharı hatırlatsada 02 numaralı Chill Out rengini çok sevdiğimi eklemeden geçmek istemiyorum.
Tek katta kapatıcılık,ikinci katta tam opaklık için koleksiyonun ojelerine mutlaka göz atmalısınız.

Flormar Slim Maskara

Flormar Free Spirit Slim maskara'nın fırçasına bakarak kirpiklerinizde herhangi bir etkisinin olmayacağını düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz.
İlk bakıldığında heyecan yaratmayan incecik fırça kirpikleri kavrayarak uzatıyor.İkinci ve üçüncü katlarda dolgunluk verip performansıyla şaşırtıyor.
İnce fırça tasarımı sayesinde en minik kirpiklere ulaşmak,alt kirpiklere uygulama yapmak oldukça kolay oluyor.


Flormar ürünleri uygun fiyatları ile pek çok kişinin ulaşabileceği aralıktalar.Zaman zaman yaptıkları özel gün indirimlerini ya da www.flormar.com.tr adresine özel indirimleri takip ederek ihtiyaçlarınızı daha uygun fiyatlara almanız da mümkün.

Flormar Free Spirit Koleksiyonu'nu siz nasıl buldunuz? Ürünler arasında sizin en çok beğendiğiniz hangisi?

11 yorum:

  1. Flormar'ın çıkardığı en başarılı koleksiyonlardan biri oldu sanırım Free Spirit; ben de Rosewood renklig rujunu ve dudak kalemini aldım; yapısını da çok beğendim. Far paletinde de gözüm kalmadı değil; ama, evdeki benzer renkleri düşününce vaz geçtim :) Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Ambalajları için bile alınır :))

    YanıtlaSil
  3. Özellikle far seti ve oje tam baharı yansıtıyor.Bir de bahar gelseydi :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden güzel ürünler. ne de olsa Flormar ... iyi günlerde kullanın bende bloğuma bekliyorum

    YanıtlaSil
  5. Product looks really great ,pictures are so good. I like its packaging.Thanks for sharing.
    My New Post | Instagram | Bloglovin

    YanıtlaSil
  6. Filizcim instagrama yazdığım gibi primerları çok beğendim.. ben zaten genelde bütün primerları göz kapağıma da uyguluyorum süngerle pıt pıt iyi oluyor -)))

    YanıtlaSil
  7. Tone up cream oldukça etkili görünüyor.

    YanıtlaSil
  8. Oldukca guzel bir koleksiyon olmus❤

    YanıtlaSil
  9. Benim için maskara en güzel ürünü. Ojesini de çok beğendim. Gidip diğer renklerini de alacağım.

    YanıtlaSil
  10. makyaj bazı genel olarak çok sevilmiş ben de çok merak ediyorum. Güzel günlerde kullan hepsini de

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma