4 Mar 2018

ABSOLUTE NEW YORK PERFECT PAIR OMBRE RUJLAR

Absolute New york markası geçtiğimiz aylarda Gratis mağazalarında satılmaya başlanmıştı.Aslına bakarsanız ilk kez duyduğum markalara eğer ambalaj olarak çok gösterişli/sevimli değilse çoğunlukla mesafeli dururum. Bu kez durum biraz farklı işledi ve birkaç ürününü Gratis sayesinde denedikten sonra mağazaya her uğrayışımda kendimi Absolute standının önünde yeni renkleri denerken buldum.
Marka ile ilgili olarak anlatılacak çok ürün var ve bugün bu ürünlere Perfect Pair Duo Parfait / Çift Taraflı Dudak Kalemi ve Ruj ikilisiyle başlamak istiyorum.
Absolute New York Perfect Pair
 Absolute New York Perfect Pair,bir tarafı dudak kalemi diğer tarafı ruj olan,asıl amacı ombre dudak makyajı yapmak olsada her bir ürünü tek başına da kullanılabilecek ürünler.
Açıkçası sabahları işe yetişmek üzere hazırlanırken dudaklarıma ombre yapmak çoğu zaman aklıma bile gelmiyor.Bu sebeple kimi zaman dudak kalemini kimi zamansa ruj olan tarafını dudaklarıma uygulayıp,kalemi de çantama atarak evden çıkıyorum.
Absolute New York Perfect Pair
Kalemin iki ucunun renkleri birbirine yakın olsada gerçek amaç ombre yapmak olduğundan kalem kısmı rujun renginden birkaç ton koyu kalıyor.Bu sebeple klasik bir ruj kalem ikilisi olarak kullanırım diyorsanız istediğiniz etkiyi yakalayamayabilirsiniz.
Kalem kısmı çok rahat uygulanabilir yumuşaklıkta olduğundan çoğu zaman kalemi tek başına dudaklarıma uygulayıp oldukça kalıcı bir dudak makyajı elde ediyorum.
Kimi zamansa dudaklarımı çerçeveleyip iç kısma kadar kalemle doldurduktan sonra orta kısma ruju uygulayıp ombre etkisi elde ediyorum.
Absolute New York Perfect Pair

Absolute New York Perfect Pair
Benim oldukça pratik bulduğum ve severek kullandığım bu kalemler maalesef kalıcı değiller.Gün içinde birkaç kez mutlaka tazeleme istiyorlar.Buna rağmen kolay uygulanabilirlikleri ve yüksek olmayan fiyatlarıyla denenebilir ürünler.
Absolute New York Perfect Pair
Özellikle indirimde pek bir alınası olan olan Absolute New York Perfect Pair kalemleri bakılacaklar listenize eklemenizi mutlaka öneririm.

Siz Absolute New York markası ile tanışma fırsatı buldunuz mu? Varsa sevdiğiniz/hoşlanmadığınız ürünleri yorum olarak yazarsanız çok sevinirim.

15 yorum:

  1. Hazır indirimde varken hemen bakayım, uzun zamandır ombre efekli rujlardan istiyordum güle güle kullan😊

    YanıtlaSil
  2. Görüntüleri çok farklı renkleri çok güzel rujlar 💞

    YanıtlaSil
  3. nude olan güzelmiş ama kendime sınır koyduğum için alamayacağım :)

    YanıtlaSil
  4. Renkleri benim için biraz koyu ama çift taraflı olması çok pratikmiş:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel resimler ve sunum da ayrıca çok güzel :)

    YanıtlaSil
  6. önerinizi hemen dikkate alıyorum ve listeme ekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Ay bayıldımmm kalemine sağlık

    YanıtlaSil
  8. Harika görünüyor bayıldım 😍

    YanıtlaSil
  9. Bende yazısını yazmıştım. Çok seviyorum bu rujları :))

    YanıtlaSil
  10. Üc rengi de begendim cok güzeller 😊

    YanıtlaSil
  11. Ben tanışmadım ama senin şu paylaşımından sonra bir tanışma isteği geldi bana...

    YanıtlaSil
  12. Swatchlar çok sevimli olmuş :) Maited Chai rengi tam benlik; ona bir ara bakabilirim ^_^ güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
  13. Bayıldım ne kadar güzeller, seçim yapmak gerçekten zor.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma