4 Oca 2018

ROSEGAL PEMBE KAZAK VE GLITTER BOTLAR

Rosegal sitesine ait Glitter Botlar görür görmez ilgimi çekmiş ve denk gelir gelmez hemen sepetime eklemiştim.Yanına seçtiğim pembe kazak ile birlikte üç haftalık süre sonunda birer gün arayla siparişim elime ulaştı.Bu tarz sitelerden sipariş verildiğinde kargo çıkar çıkmaz takip numarası elinize ulaşıyor.Dilerseniz sorgulama yapıp paketinizin durumunu görebiliyorsunuz.Ben her ne kadar beklediğim kargoları unutma yolunu seçerek bekleme zamanını daha keyifli geçirsem de glitter botların heyecanıyla bu kez biraz heyecanlandığımı itiraf etmeliyim.
Üzeri ışığa göre renk değiştiren glitter pullarla süslü olan botlar kesinlikle çok şık görünüyorlar.Şimdiye kadar birkaç kez kullanma fırsatı bulduğum bu botlar her giyişimde dikkatleri üzerine çekip çokça soru aldı.


Sarı,kahve ve rose yansımalı glitter botlara sahip olmak isterseniz Rosegal sitesinden oldukça uygun fiyata satın alabilirsiniz.Ancak ayakkabı ya da bot alışverişleriniz ile ilgili olarak hatırlatmak istediğim bir nokta var.
Ben yurtdışından ilk kez ayakkabı siparişi verdiğim için her zaman satın aldığım ayakkabı numaramı sipariş verdim.Ancak bu siteden sonra başka bir siteden aldığım ayakkabılar da elime ulaştığında anladım ki ayakkabı numaraları benim numaramla uyuşmuyor.Sitede ayakkabı seçimi için nasıl ölçü alınacağı belirtilmiş ancak ben bu detayı atlamışım.Ayakkabı sipariş vermeden önce topuktan parmak ucuna ölçü alıp ona göre sipariş verirseniz benim gibi ayakkabılarınız açılana dek kısa süreler giymek zorunda kalmazsınız.
 Yumuş yumuş,sıcacık tutan pembe kazağa gelince havayı ne zaman biraz daha soğuk görsem elimin hemen bu kazağa gittiğini söyleyebilirim.Pastel tonu ve geniş kol yapısıyla trendlere uygun olan kazağı şimdiden o kadar çok kombinledim ki bu kışı çıkarmamasından korkuyorum.

Siz de bu sezon çok moda olan glitter botlara ya da örgü kazağa sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki linklerden ürünlere ulaşabilir ya da sitedeki diğer fırsatlara göz atabilirsiniz.





14 yorum:

  1. Kazak çok güzel, sana çok yakışıyor bu soft renkler

    YanıtlaSil
  2. Çok yakışmış tatlım,ayakkabılara bayıldım ..sevgiler ilknurundunyasi

    YanıtlaSil
  3. Çok hoşmuş botlar güle güle kullanın. Siteye mutlaka göz atıcam, not alıyorum❤

    YanıtlaSil
  4. Güle güle giyin kazağa bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. O botlar dikkat çekmez olur mu hiç? Görsem döner bir daha bakarım ben :)))))

    YanıtlaSil
  6. botlar harika kazakta çok güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Kazak güzel ama botlara bayıldım :)

    YanıtlaSil
  8. kombin harika olmuş ve çok yakışmış, özellikle botlara bayıldım :)

    YanıtlaSil
  9. Botlar sevilmeyecek gibi değil..Güzel günlerde giy canım!

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle simli botlar favorim :)!!!

    YanıtlaSil
  11. Ikisi de cok güzel. Ben kiyafetlerde de tek tek olcu detaylarina bakiyorum kaliplar dar oluyor biraz 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma