23 Oca 2018

BLOGGER ETKİNLİĞİ / DBLOGUDOGUMGUNUPARTISI

Pazar gününü blogger arkadaşım Duygu'nun  Moda Melek Hotel'de düzenlediği blogger etkinliğinde geçirdim.Harika bir deniz manzarasına sahip olan Hotel'in teras katında blogger arkadaşlarımla bol sohbetli bir gün geçirdik.
İstanbul Anadolu yakasının en merkezi konumunda, Kalamış koyu, Adalar ve muhteşem deniz manzarasına sahip "Melek Hotels – Moda Lounge & Meeting" 40 m² açık teras alanıyla toplantılar için oldukça uygun.Fotoğraf çektirmek için kullandığımız terası yazın da gidilip görülmeyi hak  ediyor.
Etkinlik için mekana geldiğimizde blogger buluşmalarının geleneği olan el emeği hediyelikler ve bazı sponsor marka ürünleri masalarımızda bizi bekliyordu.



@Anikaravaniorganizasyon tarafından hazırlanan isim kartları sayesinde yerimi hemen bulabildim ♥ Benim için hazırlanan alanda Sevgili Fatofotofan 'ın hazırladığı Kartpostallar adeta sahibini bulmuş gibiydi.Tam da ''Gidelim Buralardan''derken bu güzel kartı gördüm ♥
Organizasyon başladıktan kısa bir süre Faberlic danışmanı Diğdem hanım bize katılarak marka ve ürünler hakkında bilgi verdi.Faberlic benim daha önce duyduğum ancak denk gelip ürünlerini deneyemediğim bir markaydı.O yüzden kendi seçtiğim beş ürünü deneyeceğim için oldukça mutlu oldum.
Sizde Faberlic ürünlerini merak ediyor ancak çevrenizde danışman bulamıyorsanız @faberlictruyelik dlı hesaptan iletişime geçerek Diğdem hanımdan yardım alabilirsiniz. 
Minval Yayınları ''Öykülerle İnsanları Yönet ''adlı kitapları ile etkinliğe katıldılar.Nesibe Hanım bize kitabın ortaya çıkış hikayesini,okuduğumuzda bize neler kazandıracağı hakkında bilgi verdi.Kitabım birkaç gün sonra çıkacağım tatilde yolda olduğum zamanlar okumak için çantamda yerini aldı bile.

Tanıştığımız son marka ise genç bir girişimci olan Aslıhan hanım'ın ev yapımı olarak ürettiği ve şu an seçili eczanelerde satılan @LabiobyViolet markası oldu.
Zararlı kimyasallar olmadan,doğal içeriklerle üretilen dudak peeling'ini çok merak ettim.İlk fırsatta deneyimleyerek detaylıca anlatmak istiyorum.

Krispy Kreme Doughnuts,Dorebonbon Çikolatalar,Rainbowcake Kurabiyeler ve Minnak Cupcake tarafından hazırlanan kozmetik temalı kekler şirin görünümlerinin yanı sıra lezzetleriyle de günümüze renk kattılar.
Bunların yanı sıra uzunca bir zamandır merak ettiğim yapmak istediğim ancak bir türlü start veremediğim detoks için bir işaret olarak algıladığım bir marka bizlerle olarak Juitox Detoks Suları ile tanışmamızı sağladı.

@Duspartiorganizasyonevi sarı saçlı şirin bir kız şeklinde hazırlanmış ojeleri ile bizlerleydi.Bu şirin ojeler nikah,kına ya da diğer özel günlerde misafirlere hediye etmek,bizim gibi kozmetiğe meraklı herkesi mutlu etmek için iyi bir hediye alternatifi diye düşünüyorum :)
@pinkypartyconcept ise hazırladığı konuşma balonları ile güne renk kattı.
Daha önce hazırlamış olduğu başka ürünleri de görme fırsatı bulduğum @juliettedesign bizler için keçeden rengarenk çiçekli taçlar hazırlamış.Bu taçlar sayesinde ortam bahar havasına büründü.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Aynı zamanda blogger olan arkadaşım @sosyalannemlrekibi etkinliğe sponsor olarak denememiz için LR Aloe Vera Makyaj Temizleme Mendillerini göndermiş.Daha önce denemediğim bu ürünü hemen deneyip yorumlarımı paylaşacağım.
Splat  diş macunlarını kullanmaktan ve sürekli yenilerini denemekten keyif aldığım bir marka.Bu kez daha önce kullanmadığım Bio Calcium çeşidini denemek için seçtim.
Ahmad Tea çaylarının lezzeti  hakkında hep iyi yorumlar duydum.İş yerimdeki dolabıma götürüp günün yoğunluğuna onu da dahil edeceğim.
@destektenpeeling ilk kez bu etkinlik sayesinde tanışacağım bir marka.Likit peeling jel, jelden peelinge dönüşen yapısı ile ölü deriyi ciltten kaldırarak ürünün içine hapsediyormuş.Bu yazıyı yazar yazmaz hemen deniyor olacağım.
Jeomed Medikal TTO Intim Köpük,Ağız Spreyi ve Ucux adlı onarıcı dudak kremi ile göz çevresi ve kirpiklerin bakımında kullanılan TTO Swap Thermal Temizleme Mendillerini göndermiş..Marka daha önce ürünlerini kullanan ve sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarımca da onaylanınca ürün özelliklerini iyice merak ettim.
Hunca Life Peel of Black Maske,Carmina Likit Mat Ruj ve Maskara'dan oluşan bir seti denememiz için göndermiş.Özellikle siyah maskeyi merak ediyor ve tatil dönüşü denenecekler listemin başınma ekliyorum.
@mervelifarmasii bir kontur paleti ile bizlerle olmuş.Farmasi renkli kozmetikleri ile ilgili deneyimim bu ürün sayesinde çoğalmış olacak.
@mobildizayn ürünleri ile geçtiğimiz haftalarda tanışmış,hafif ve çabuk yıpranmayan ürünlerini çok sevmiştim.Bu kez farklı bir tasarım ile telefonuma renk katacak olan telefon kılıfına önümüzdeki günlerde instagram sayfamda yer vereceğim.
@norhavebag birbirinden güzel makyaj çantaları tasarlayıp satışını yapıyor.Lacivert keçeden yapılmış clutch kesinlikle çok tatlı.İçine en sevdiğim kalemlerimi yerleştirip her an elimin altında tutacağım.
Procsin Saçta biriken yağ ve kirin arınmasına,tıkanmış gözeneklerin açılmasına yardımcı olan Black Sugar Şampuan,Peeling ve Saç Yağından oluşan üçlü bir set göndermiş.Bu ara evde keratin bakımı sırasında yıpranan saçlarımdan dertliyim ve sürekli onarıcı ürünler deniyorum.Bu sebeple rutinime ekleyeceğim ürünlerden biri de Procsin Black Sugar olacak.
Düzleştirici Etki vaadini duyar duymaz çok merak ettiğim Revigen Anti Stress Şampuan ilk deneyeceğim,tatil içinde yanıma alacağım şampuan oldu.Benim inatla oraya buraya kıvrılan saçlarımı biraz söz dinler hale getirirse sizlerle de ayrı bir yazıda paylaşıyor olacağım.
Seval Kozmetik'e ait Nancie Cosmetics ürünleri ile ilk kez karşılaştım.Etkinliğe gönderilen farklı ürünler arasından resimde gördüğünüz kocaman far paletinin sahibi ben oldum.Fotoğraflamadan hafifçe dokundum ve pigmentasyonuyla şaşkına döndüm.Biraz kullanıp biraz da markayı araştırdıktan sonra detaylardan bahsedeceğim.
Ankara Panora Avm'de bir satış noktaları bulunan @Techateashop dünyanın farklı çaylarını harmanlayıp müşterilerinin beğenisine sunuyor.Linden Mix (Ihlamur,elma,tarçın,karanfil)ve Flowers Relief (Siyah çay,yasemin,melisa)çaylarını minik cam şişelerde deneyimlememiz için bize ulaştıran markaya teşekkürler.
@termalifemaske Salisilik Asit,Humic Asit ve C Vitamini içeren Peloid maskesini denememiz için göndermiş.Özellikle T bölgesindeki yağlanmadan şikayetçi biri olarak deneyip sonuçları paylaşacağım.
Otacı Kuru,yıpranmış ve Boyalı Saçlara uygun olan Lily Kremli şampuanı göndermiş.Isırgan otlu şampuanı favorim olan markanın ürünlerini denemediyseniz mutlaka şans verin derim.
Highgenic,cam ve mobilya temizliğinde severek kullandığım silikonlu temizleyici ile son dönemde oldukça popüler olan Sirkelim adlı çok amaçlı temizleyicisini paylaşmış.Sirkelim etkisini merak ettim ve ilk fırsatta kullanacağım.
Vissmate,mutfak ve banyo gibi temizlenmesi en zor olan yaşam alanları için tasarlanmış ürünleri denememiz için göndermiş.Benim tercihim mutfak için olan jelden yana oldu.Tatil bitip günlük rutin başlar başlamaz deneceğim.


Son olarak etkinlik flamasını hazırlayan @sirinfikirleratolyesi 'ne, bu güzel günü çektiği harika karelerle ölümsüzleştiren @fotografciamcaa 'ya ve bizi bir araya getiren Duygu'ya emekleri için sonsuz teşekkür ederim.






8 yorum:

  1. Çok keyifli bir gün geçirmişsiniz yine, otelin terasına bayıldım! Hediyelerini de güle güle kullan Filiz'cim! Ucux kremi hatırlattığın iyi oldu; dudak kenarlarımdaki geçmeyen uçuklarım için eczaneye sorayım bugün. Jel peelingleri de genel olarak çok severim, bu markayla ilgili deneyimini merakla bekliyorum o yüzden. Bu arada, evde keratin bakımı yüzünden yıpranan saçlarım demişsin ya, o ilgimi çekti. Evde olduğu için mi yıprandı, keratin bakımından mı? Adında "bakım" geçince yıpratmış olmasına çok şaşırdım; ben de denemek istiyordum çünkü. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir etkinlik olmuş,tüm firmalara da sevgiler.Duygu'nunda emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Her şey çok güzel. Daha güzel günler geçirmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil
  4. incili kazak da çok yakışmış bu arada :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeldi her şey iyi ki geldiniz :)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel bir etkinlik olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  7. çok keyifli bir etkinlik olmuş, herkes, her şey çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  8. Keyifli bir etkinlik olmus 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma