7 Ara 2017

ZAFUL WINTER WISHLIST/ KIŞ İSTEK LİSTEM

Buz gibi Aralık ayı geldiyse sıcacık kazaklara sarınmanın zamanı gelmiştir diyerek biraz araştırma yaptım ve Zaful sitesinde harika parçalar  buldum.Bugün size bu parçalardan birkaçını göstermek istiyorum.
Ponpon,kadife,inci detayları size de hoş geliyorsa bu ürünler aklınızda olsun.Ürünleri incelemek ve bunlar dışında neler olduğunu görmek için ürün linklerine tıklayabilirsiniz.
1-Bu yıl giysi ve aksesuarlarda pembelere,pudra tonlarına karşı ayrı bir zaafım var.Ponpon gibi görünen çiçek detayları ile hazırlanmış pembe sweatshirt'ü ilgi çekici buldum.

2-Bu sezon modası geçmeyecek bir şey varsa onun da inci olduğunu düşünüyorum.Her yerde her kalite üründe görmek biraz can sıkıcı hale gelsede minik incilerle süslenmiş parçaları beğenmekten kendimi alamıyorum.Bu gri kazakta da inciler başarılı bir şekilde kullanılmış ve fırsat verilmeyi kesinlikle hak ediyor.

3-Kol detayı yüzünden bu listeye girmeye hak kazanan pembe kazak kesinlikle çok hoş.Aynı kazağın krem rengi de bulunuyor.

4-Normalde çok stiletto kullananmayan biri olmama rağmen bu modelin cazibesine karşı koyamadım.Farklı renkleri bulunan bu ayakkabı giyildiğinde kesinlikle çok dikkat çekecek.

5.Paça kısmında kullanılan üç sıra inci ile bambaşka bir hale bürünen pantalon kesinlikle çok şık!

6- Bu kadar inciye yer vermişken listeye bir etek eklemeden olmazdı.Ön kısmı verev gelen bu etek ilk görüşte beğendiklerimden.


1- Floral Appliques Shearling Sweatshirt 



3- Oversized Braided Sleeve Pullover Sweater


4- Ankle Strap Faux Pearl Stiletto Pumps




7-Zara'da gördüğüm ve bulunması pek kolay olmayan ponponlu kazağın benzerini Zaul'da buldum.Gri kazak üzerinde çok renkli ponpon kesinlikle çok hoş duruyor.

8-Bu kazağı buraya eklerken birkaç rengin kombinasyonundan oluşan giysileri ne kadar sevdiğimi farkettim.Çok renkli bu kazak skinny pantalonların üzerinde gayet iyi olur diye düşünüyorum.

9-Kadife kumaşa en çok yakıştırdığım renklerin başında kesinlikle bordo geliyor.Önden fermuarlı kapişonlu ceket şıklık ile rahatlığı birleştiriyor.

10-Bu yıl hiç olmadığı kadar tüylere peluşlara büründük.Soğuk kış günleriinde sıcacık tutan pembe üst çok sizce de çok sevimli değil mi?

11-Süet eteklerin hiçbir zaman modası geçmiyor.Son birkaç sezondur önden düğmeli benzer modellere sürekli rastlıyorum.Kahverengi süet etek üstteki çok renkli kazak ile iyi bir ikili olabilir :)

12-Son iki aydır siteye her girişimde acaba alsam mı diye düşündüğüm incili botları geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımda görünce ilk fırsatta sipariş vermeye karar verdim.



9- Drawstring Zip Up Velvet Hoodie - Wine Red M




5 yorum:

  1. İnan Zara'daki çoğu ürünler Zaful'da da var ve bazen fiyatları oraya kıyasla çok çok uygun :) ben o incili pantolonu öyle almıştım mesela Zaful'dan :) bu arada 4 numaradaki ayakkabıları gözüme kestirdim :D

    YanıtlaSil
  2. inciler ponponlar çok güzel şeyler seçmişsin canım .-)))

    YanıtlaSil
  3. Pudra ayakkabıya bayıldım. Bordo kadife ceket de çok güzelmiş ama kadifeye dokunamıyorum ben :))

    YanıtlaSil
  4. Parçaların hepsine ayrı ayrı bayıldım.Çok zevkli olduğunuzu söylemeliyim.:)) Sevgiler..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma