4 Ara 2017

REMINGTON KERATİN PROTECT SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ DENEYİMİ

Saçları düz olanların bukle,kıvırcık olanların ise dümdüz saç hayali bizleri saç şekillendiriciler ile yakın arkadaş olmaya yönlendiriyor.Düz,kabarık ve kalın telli saçlara sahip olan biri olarak hem düzleştiriciler hem de saç maşalarını ihtiyaç duydukça kullanıyorum.
Saçlarımı düzleştirmek için kullandığım Remington Air Plates Saç Düzleştirici yazısından sonra bugün saçlarımda hafif,doğal dalgalar elde etmek için kullandığım Remington Keratin Protect Saç Şekillendiriciden bahsetmek istiyorum.
 Remington Keratin Protect Saç Şekillendirici uzun saçları hareketlendirmeye ya da saç uçlarındaki dümdüz görünümü kırıp içe ya da dışa doğru kıvrılmış saçlar elde etmeye uygun.Aynı şekilde hacimsiz saçlara sahipseniz saçlarınıza hacim katmak için de bu ürünü kullanabilirsiniz.Ben epeyce agresif saçlara sahip olduğumdan hafif dalgalı bir görünüm istediğimde saçlarımı önce düzleştirip ardından şekillendirici ile hareket katıyorum.Sizin saçlarınız normal,ince telli ve akışkansa başka hiçbir işlem uygulamadan şekillendirme işlemine başlayabilirsiniz.
Keratin ve Badem Yağı kaplamalı 38 cm silindir 30 saniye gibi kısa bir sürede ısınarak 140 ile 180 derece arasında sıcaklık sunuyor.Digital sıcaklık ekranından şekillendiricinin ısısını görerek ihtiyacınıza göre ayarlayabiliyorsunuz.
Saçları ürüne sarmak oldukça kolay.Çok eskilerde maşaların üzerinde saçı tutan bir bölüm olduğunu hatırlarsınız.Bu üründe öyle bir bölüm olmamasına rağmen fırça kılları sayesinde saç gayet iyi tutunup gevşemeden silindirin üzerinde durabiliyor.

NASIL KULLANILIR?
Bir tutam saçımı saç uçlarından başlayarak fırçanın etrafına yerleştiriyor ,ardından silindiri döndürerek  saçlarımın silindire sarılmasını sağlıyorum. 180 derecede 15 saniye bekledikten sonra saç şekillendiriciyi aksi yönde döndürerek saçlarımı açıyorum.
Fırçanın uç kısmının ısınmaması kullanım esnasında o kısımdan destek almaya yarayarak büyük kolaylık sağlıyor.
Saçlarınızın hacim sorunu varsa aynı uygulamayı saç köklerinden itibaren yaparak daha yoğun bir saç görünümü elde etmeniz mümkün.Ben sadece uçlara doğru hareket kazandırmak istediğimden sadece saç boylarımı sarıyorum.
Remington Keratin Protect Saç Şekillendirici Yorumları
Saçlara son bir rötuş yapmak için saç şekillendirme fırçasını normal bir saç fırçası olarak kullanmak mümkün.İstenilen son şekil verildikten sonra fırçayı ısıya dayanıklı bir zemine bırakıp soğutabilirsiniz.
Saç şekillendirici ürünlere meraklıysanız,uzun saçlarınıza hareket,sönük saçlarınıza hacim katmak için Remington Keratin Protect Saç Şekillendiriciye göz atabilirsiniz.
*Fön ya da şekillendirici tutmayan saçlarınız varsa şeklinizin çabuk bozulmaması için fön makinesi ile cihazı destekleyebilirsiniz. 

Siz saçlarınızı şekillendirirken daha çok hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

12 yorum:

  1. Bende de benzer bir fırçası var ama daha kalın. Çok kullanışlı oluyor. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Benim saçlarım zor düzleşiyor, elektrikleniyor. Bu ara ben de düzleştirici bir ürün arıyordum. Bakmam lazım buna. Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
  3. saçım uzun olmadığı için pek ihtiyaç duymuyorum bunlara ben :-)))

    YanıtlaSil
  4. İlgi çekici bir ürün, inceleyeceğim

    YanıtlaSil
  5. Ben saç şekillendirme ürünlerini çok seviyorum ve buna da bir ara bakacağım ;)

    YanıtlaSil
  6. Ben bi baka yim bu ürüne bir zira çok ince telli saçlarım ve şekle girmiyor malesef 😥

    YanıtlaSil
  7. aslında hacimsiz saçlar için çok hoş bir seçenek :)

    YanıtlaSil
  8. Sac şekillendirici ürünleri hep merak edip ,satın alıp, hayal kırıklığına uğrayan bir insanım. Şu an sende gördüğüm sac uçlarına verdiği şekil beni cezbetti .

    YanıtlaSil
  9. Ben de Rowenta markasının aynı ürününü kullanıyorum. Saç renginiz de ayrıca güzel size çok yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  10. Kalın başlığı varmı acaba

    YanıtlaSil
  11. Bende de fırçası dönen bir ürün var ama saçlarım kıvırcık olduğu için ve hava ile döndüğü için tek başına yetmiyor. Düzleştirdikten sonra daha doğal durması için veya kuaförden geldikten sonra rötüs yapmak için kullanıyorum:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma