8 Ara 2017

NYX ÜRÜN İNCELEMELERİM VE SWATCHLAR

Geçtiğimiz günlerde NYX markasına ait bazı yeni ürünleri inceleme fırsatı buldum.Önümüzde yaklaşan bir yılbaşı kampanyası olacağını ve hepimizin hediye telaşında olduğunu düşünerek sıcağı sıcağına geçtiğimiz hafta boyunca kullandığım bu ürünlerden bahsetmek istiyorum.
Bu yazıda NYX Lingerie rujların elime geçen son iki rengine göz attıktan sonra elimdeki diğer renkleri toparlayıp ayrıca bir yazı yazmayı planlıyorum.

NYX LINGERIE LİKİT FARLAR
NYX Lip Lingerie serisi geçtiğimiz yıl çıkmıştı.Kısa sürede sevilen bu serinin ürün ve renk kartelası gün gittikçe büyüyor.İlk gördüğümde likit mat ruj sandığım hatta uygulama bile yaptığım likit farlar ilk kez denediğim ürünler oldular.20 numaralı farın rengi bana geçtiğimiz yıl epeyce popüler olan Golden Rose Kalıcı Likit Mat Ruj serisindeki 10 numaralı ruju hatırlattı.Lilamsı tonlar barındıran bu renk aynı tondaki rujlar ve mürdüm allıklar ile çok yakışıyor. 
Uygulama yapmak içinse göz kapağına minik bir parça sürüp fırça ile dağıtmak yeterli!


23 numara ise kahverenginin en farklı tonlarından biri.Son dönemde makyaj uygulamalarında sıkça rastladığım bu renk kış makyajları için kullandığım en farklı alternatiflerden biri olacak.


SUPER CLIQUEY RUJLAR
Super Cliquey rujların ilk dikkat çeken özellikleri versatil kalemler gibi arka kısmından basılarak açılıyor olmaları.Ruju kullanıp bitirdikçe arkasından çıtlatıp basarak yeni ruj çıkmasını sağlıyorsunuz.Rujun dışarı çıkan kısmı tekrar içeri girmediğinden az miktarda açmak yerinde oluyor.
Mat özellikli rujların yapıları muazzam.Pigmentasyon olarak oldukça başarılılar ve kolayca uygulanıyorlar.Dudaktan hemen silinmedikleri ve ince uçları sayesinde dudak kenarlarına bile rahatça uygulandıkları için bu rujları oldukça sevdim ♥
Cilquey rujların bendeki renkleri On The DL/Secret adlı Nude Kahve ile yazın daha sık kullanacağımı düşündüğüm Snarky/Narquois :)

VELVET MAT RUJLAR
Nars ambalajlarına benzeyen ambalajları çok hoşuma giden  Velvet Mat rujların bu kez yılbaşı için hazırlanmış olan üçlü setlerinden çıkan Petillant,Duchesse ve Soft Femme renklerini denedim.Petillant canlı bir şeker pembesi,Duchesse çok hoş bir mürdüm,Soft Femme ise rose mürdüm rengiyle üçlünün en sevilen rengi olmayı hakediyor.Eğer merak ederseniz benim çok severek kullandığım NYX Velvet Matte Strawberry Daiquiri adlı rengin yazısını da okuyabilirsiniz.

NYX KAŞ KALEMİ VE EYELİNER
Kaşları epeyce seyrek ve yer yer boşluklu olan biri olarak kaş ürünlerine karşı oldukça ilgiliyim.Bu sebeple NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil görür görmez  denediğim ürünler arasında oldu.Ürünün tamamı yassı bir yapıda olduğundan kaşları çizikler halinde doldurarak daha doğal bir sonuç elde etmek mümkün.Yumuşak yapısı sayesinde kaşlarımı doğal bir biçimde dodurabildiğim için  bu kaş kalemi de sevdiklerim arasındaki yerini aldı.


SUPER FAT EYELINER
Dramatik kedi gözü yaratmak için uygun olduğu söylenen geniş uçlu eyeliner, keçe uçlu benzerleri ile aynı pratik sonucu veriyor.Uygulamasını sevdiğim bu ürün benim gün içinde yağlanabilen göz kapaklarımda çok kalıcı olmayıp biraz dağılma yaptı.Göz kapakları daha kuru olanlara deneyerek almalarını öneririm.

NYX A WAY WE GLOW AYDINLATICI PUDRA
 Saten-ışıltılı 4lü kompakt aydınlatıcı-allık-bronzer'dan oluşan A Way Glow Pudralar altı farklı renk seçeneği ile geliyorlar.Bendeki Shimmer Trill rengi şeftali,bronz ve bej tonlarının karışımından oluşuyor.
Renkleri karıştırarak ya da tek başına uygulanabilen bu ürün cilde hafif bir glow görünüm ile sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor.Epeyce pigmentli olduğundan kılları tok olmayan bir fırçayla üzerinden hafifçe geçip allık uygular gibi uyguluyorum.
Palet içindeki en açık ton altın yansımalı güzel bir aydınlatıcı görevi de gördüğünden aydınlatıcı fırçası yardımıyla alarak dudak üstü,elmacık kemiği gibi yüzün yüksek bölümlerini belirginleştirmek mümkün oluyor.

Yeni denediğim ürünlerle ilgili yazıma burada son verirken sizin son dönemde deneyip memnun kaldığınız NYX ürünlerini sormak istiyorum.
Memnun kaldığınız/kalmadığınız ürünleri yorum olarak yazarsanız çok sevinirim..

15 yorum:

  1. İnstagram'da görüp yazına ışınlandım hemen....Super Cliquey rujların basmalı olma özelliğini beğendim..Kullanım için kolaylık.

    YanıtlaSil
  2. Yakınımda NYX mağazası olmadığı için ve denemeden ürün almak istemediğimden dolayı henüz NYX'in yeni ürünlerini ve merak ettiğim ürünleri deneyemedim.:/

    YanıtlaSil
  3. görsellerin güzelliğinden ürünlere bakamadım :)

    YanıtlaSil
  4. Rujlar şahane görünüyor o kahverengi mat ruj da kış için mükkemmel olur gibi hepsini güle güle kullan canım :)♡♡♡

    YanıtlaSil
  5. Rujların renklerine bayıldım.Yakınımda mağazası yok ama bir gün özellikle gideceğim.

    YanıtlaSil
  6. Nyx'ten henüz hiç alışveriş yapmadım ama genel olarak beğendiğim bir marka :)

    YanıtlaSil
  7. Cilquey rujların nude olanı ile Velvet Matte rujun Soft Femme olanı çok güzelmiş. Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
  8. Renk seçimleri güzel olmuş. Super Cliquey rujlar ilgimi çekti. Güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  9. Tüm ürünlerinin denemiş değilim ama özellikle velvet matte rujlarını seviyorum; hem yapıları güzel hem renk seçenekleri. soft femme rengine bayıldım mesela. cliquey serisi de güzel görünüyor...

    YanıtlaSil
  10. Birbirinden güzel ürünler :)

    YanıtlaSil
  11. Hepsi harika ürünler! Benim en sevdiğim butter gloss 'lar kesinlikle!

    YanıtlaSil
  12. Rujlarin rengi harika 😊

    YanıtlaSil
  13. Hepsine gerçekten bayıldım. Güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
  14. Mat rujlar gerçekten çok güzel gözüküyor özellikle dolgun dudaklarda harika sonuçlar vereceğini tahmin ediyorum güzel bir inceleme olmuş

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma