26 Ara 2017

KARAKTER DÜKKANI MY LITTLE PONY IŞIKLI OYUN SETİ

Daha önceki pek çok yazımda Ceylin ve Ceren'in dönem dönem bazı çizgi film karakterlerine ilgi duyduğundan ve üzerinde ilgi duydukları figür bulunan her şeyi almak istediklerinden bahsetmiştim.
Uzunca bir süre önce My Little Pony çizgi filmlerini izleyerek başlayan bu ilgi zamanla karakterlerin oyuncaklarına kaydı.Oyuncakların birkaç tanesini edinmemizle de giderek arttı.Zaman içinde minik poşetlerde satılan pony figürlerinden Equestria Girl karakterlerine uzanan pek çok oyuncağı edinmiş olduk.
Onların bu ilgisinden rahatsız mısın derseniz kesinlikle değilim.Rengarenk yeleleri ve kuyruklarıyla bu minik atlar kesinlikle çok sevimliler.Gökkuşağı'nın üzerinde uçup yemyeşil kırlarda koşuyorlar :) Geçmişi çok eskiye dayanan ve son birkaç yılda yeniden popülerleşen My Little Pony Karakterleri daima dostluğun gücüne inanıyorlar ve nasıl daha iyi arkadaş olunabileceğinin harika örneklerini veriyorlar. 
My Little Pony Oyuncakları arasından son seçimimiz My Little Pony Su-Questria Işıklı Oyun Seti oldu. Deniz altı dünyasının etkileyici atmosferinin canlandırıldığı bu oyun setinde Aynalı tuvalet masası, deniz kabuğu şeklinde oturma yeri, masa, inci kolye, incili taç, yaprak kolye, deniz kabuklu kolye, incili yüzük, hazine sandığı, sehpa, iki adet kokteyl bardağı ve iki adet muffin gibi 14 farklı aksesuarı bulunan bu oyun seti bir adet Pinkie Pie deniz pony'si bulunduruyor.
Oyun setinin en ilgi çekici yanı ise üzerinde bulunan şeffaf bölüme su eklenebilmesi ve bir düğme yardımıyla bu bölümden baloncuklar çıkarılabilmesi oluyor.Aynı zamanda mavi bir ışıkla renklenen bu bölüm çocukların oyunlarına heyecan katıyor.
 Birçok farklı yönüyle çocukların yaratıcılığını geliştirip  yepyeni oyunlarla eğlenmelerini sağlayan bu seti diğer pek çok oyuncağımız gibi Karakter Dükkanı alternatifleri arasından seçtik ve yılbaşı öncesi kısa sürede teslim aldık. Tüm oyun karakterlerini bir arada sunuyor olması,daha önce yaptığım tüm alışverişlerin elimize sorunsuz ulaşmış olması,sitede sık sık indirim yakalayabiliyor oluşumuz ve kapıda ödeme seçenekleri alışverişi inanılmaz keyifli hale getirip tercihlerimizi sıklılıkla bu siteden yapmamızı sağlıyor.
Sitede satışı olan ürünler sadece oyuncaklar ve kırtasiye ürünleri ile sınırlı değil.Siz de yeni yıl öncesinde çocuğunuzu mutlu etmek istiyorsanız çocuğunuzun kendini sevdiği karakterle özdeşleştirebileceği kostümler,parti malzemeleri,yatak örtüleri,nevresimler,beslenme ürünleri kısacası çocuğunuzu mutlu edecek her türlü ürünü bu sitede kolayca bulabilir ve onlara sürprizler hazırlayabilirsiniz.

5 yorum:

  1. çok sevimlidir bunlar ama bayadır var biliyorum bizde yeni popüler oldular desene :-))

    YanıtlaSil
  2. Harika bir set..Yılbaşı öncesi çok güzel hediye seçeneği..Geçen gün bakmıştım ben de figürlerine..

    YanıtlaSil
  3. Çok ciciymis kizim da çok seviyor 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma