30 Kas 2017

ROMWE PATCH YAMALI CEKET İLE SOKAK STİLİ

Geçtiğimiz yazılarda bu sezon pek çok dış giyim ürünü  aldığımdan bahsetmiştim.Gardrobuma eklediğim ve blogda tamamından bahsettiğim bu ürünlerde yavaş yavaş sona gelirken bugün Romwe sitesinden aldığım Siyah Patch Yamalı Ceket 'i beğeninize sunuyorum.
Fark edeceğiniz üzere son seçimlerim sadelikten tamamen uzaktı.Bir yerinde pul,nakış ya da yama mutlaka olmalıydı.Bu ceketin üzerindeki yamalar gözü rahatsız etmeyen makul seviyede olduğundan seçimimi ondan yana yaptım.
Kumaş yamalar bir dönem sadece askeri üniformalarda kullanılırken son zamanlarda adeta sanat eseri haline gelip ceketlerden kotlara oradan da ayakkabılardan çantalar her yerde karşımıza çıkar oldular.
Düz bir hırka ya da ceketi kendi seçmiş olduğunuz yamalarla bambaşka bir kimliğe büründürebileceğiniz gibi benim yaptığımı yapıp gözünüze kestirdiğiniz bir giysiyi direk almanız da mümkün.
Diz üstüne kadar uzanan ceket polyester malzemeden yapılmış.Yumuşak ve hafif oluşu onu bomber ceketler kadar sık kullanmamı sağlayıp,  son günlerin favori ürünleri arasına soktu.Özellikle Avm gibi kapalı alanlara gittiğimde mont gibi ürünlerle  dolaşıp alışveriş yapmak ekstra yorucu olduğundan bu ceketi sürekli yanıma alıp saatlerimi, daha rahat geçirdim.

Yine bir alışveriş öncesi siyah yamalı ceketimi deri görünümlü pantolon ile tamamlamışken size de fikir olsun diye bu yazıda paylaşmak istedim.
Ceketle ilgili tek sevmediğim özellik ise tek kolunda bulunan ünlü bir markaya ait olan amblem oldu.Onu da ilk fırsatta elimde olan başka bir yama ile kapatarak kullanmaya başlayacağım.

Siz de benzer ürüler arayışındaysanız Romwe sitesine göz atabilirsiniz.



6 yorum:

  1. Romwe den ilk aldığım parçalardan biriydi bu ceket ve hala da çok severek kullanıyorum :) çok doğru bir tercih olmuş güle güle giy canım :)

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor çok tarz

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bir ceketmiş, güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Kullanışlı bir model, rengi, fermuarlı oluşu çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Yama olayını kendim kullanmayı sevmiyorum ama böyle ceketlerde hoş durmuş. Spor bir kombin iiçn idealmiş, güle güle giy Filiz'cim!!!

    YanıtlaSil
  6. Uzunluğunu ve deri ile kombinlemeni çok sevdim. Güle güle giy canım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma